Categories: AfaceriSocial

Cât rezistă un suc presat la rece, fără conservanți?

Cold Pressed Juicery folosește presarea la rece pentru producerea sucurilor și care este un proces tradițional folosit de mult timp în industria sucurilor. În timpul procesului de presare, fructele și legumele sunt așezate pe cârpele de presare ale unei prese cu role și stoarse.

Acest lucru oferă sucul pur de fructe și legume care este îmbuteliat direct și fără utilizarea de aditivi sau conservanți. Numele „presare la rece” indică deja faptul că procesul nu generează temperaturi ridicate. Mai degrabă, procesul de presare are loc într-o cameră răcită, protejând astfel ingredientele valoroase ale materiilor prime utilizate. Ce face de fapt ca sucurile presate la rece de pe site-ul coldpressedjuicery.co să fie atât de speciale?

Presare la rece delicată

Fructele și legumele oferă organismului vitamine și substanțe nutritive. Dar există câteva lucruri de luat în considerare atunci când sunt depozitate și procesate. Majoritatea vitaminelor sunt extrem de sensibile la influențele mediului. Lumina, oxigenul și căldura pot provoca deteriorarea sau distrugerea vitaminelor și nutrienților. Presarea la rece începe exact în aceste puncte și este considerată a fi deosebit de delicată. Foarte puțin oxigen ajunge în suc în timpul procesului de presare, prevenind deteriorarea vitaminelor și nutrienților. În plus, nu există căldură care ar distruge ingredientele valoroase. Mai degrabă, temperaturile scăzute contribuie la asigurarea păstrării vitaminelor și nutrienților.

Smoothies vs. sucuri presate la rece

Sucuri fără conservanți, smoothie-uri, sucuri presate la rece – piața oferă în prezent o gamă largă de băuturi din fructe și legume. Unele băuturi par foarte asemănătoare la prima vedere și sunt adesea confundate. Cu toate acestea, există diferențe semnificative care pot reduce probabilitatea confuziei și pot face alegerea mai ușoară. Sucurile de fructe și legume sunt de obicei presate la rece mai întâi. Pentru a ucide germenii și bacteriile și pentru a asigura o durată lungă de valabilitate, multe dintre sucurile de fructe din pachetele tetra sunt pasteurizate, și asta înseamnă încălzit. Deși acest proces realizează o perioadă de valabilitate de luni pentru aceste produse, majoritatea vitaminelor și nutrienților naturali își pierd structura chimică și, astfel, efectul.

Comparativ cu sucurile, smoothie-urile nu sunt presate, ci sunt făcute piure. Aproape toate componentele diferitelor tipuri de fructe și legume sunt utilizate pentru aceasta, astfel încât nu există aproape niciun reziduu în timpul producției. Prin piure, consistența smoothie-urilor este, de asemenea, mult mai vâscoasă decât cea a sucurilor. Pentru a atinge durata de valabilitate a smoothie-urilor, acestea sunt adesea pasteurizate ușor. Procesul de producție pentru sucurile presate la rece, pe de altă parte, este mai bland.

Sucuri presate la rece, durabile

Deoarece intră puțin oxigen și nu există căldură în timpul presării la rece, componentele naturale ale materiilor prime utilizate sunt menținute. În timpul acestui proces, fructele și legumele sunt stoarse în presa cu role, astfel încât să se obțină sucul pur. Sucurile presate la rece sunt apoi tratate cu procesare la presiune înaltă și făcute durabile. În loc să folosească căldură, sucurile sunt făcute durabile sub procesul HPP folosind presiune, care nu are efecte negative asupra ingredientelor sucurilor. Aceasta înseamnă că mai multe vitamine și substanțe nutritive pot fi reținute în sucurile presate la rece decât în ​​smoothie-uri, și o perioadă mai lungă de timp.

dca

Recent Posts

Cămin de bătrâni modern în București – „Acasă la bunici”

Atunci când vine momentul să alegeți un loc sigur și potrivit pentru părinți sau bunici, este important să știți că…

19 ore ago

Cum analfabetismul funcțional a migrat de la IPJ Prahova la Poliția de Frontieră și înapoi spre IGPR – Ziarul Incisiv de Prahova

Țara arde, fermierii plâng, iar politicienii se fac că plouă! DNA, dormiți liniștiți sau sunteți la cheremul mafiei? Incisiv de…

21 de ore ago

Target3D îşi optimizează producţia virtuală şi motion capture cu soluția KVM over IP de la ATEN

București, 18 September 2025 – ATEN International prezintă implementarea realizată în studioul Target3D din UK, ca poveste de succes pentru implementarea…

o zi ago

Comunicat de presă finalizare proiect QUALITY MEDICAL VISION SRL

Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) – Componenta 9. Suport pentru sectorul privat, cercetare, dezvoltare și inovare, Investiția I3.…

2 zile ago

Ce trebuie să știi înainte să alegi un serviciu de amanet auto București

În București există numeroase opțiuni pentru cei care au nevoie rapid de bani și vor să apeleze la un serviciu…

2 zile ago

UAT Comuna Baia, județul Suceava, anunță finalizarea proiectului „Înființarea și dotareaunui centru de colectare prin aport voluntar în Comuna Baia, Județul Suceava – Runda 1”

Industria de gaming continuă să crească într-un ritm accelerat, iar anul 2025 aduce cu sine o serie de tendințe interesante…

2 zile ago