Folosind vase pentru gătit de calitate, gustul mâncării va fi unul cu totul deosebit. Indiferent că gătești pentru cei dragi ție sau doar pentru tine, cu siguranță te asiguri că alegi cele mai proaspete și bune ingrediente pentru a pregăti rețelele preferate.
Mergând în aceeași direcție, trebuie să acorzi o importanță la fel de deosebită și vaselor pentru gătit. Acestea au un impact semnificativ asupra gustului final al alimentelor și trebuie să le alegi cu grijă.
Pe Vivre vei găsi o vastă colecție de tigăi, oale sub presiune, vase pentru gătit, suport tigăi, set tigăi, tigăi profesionale, vase ce îți oferă durabilitate și pe care să le folosești frecvent atunci când pregătești o mulțime de delicatese pentru familia ta.
• Tigăi;
• Tigăi specialități;
• Tigăi paella;
• Tigăi wok;
• Tigăi grill și prese;
• Oale;
• Oale sub presiune;
• Cratițe;
• Ceaune;
• Ceainice de aragaz;
• Vase fermentat si borcane murături;
• Vase tajine și din argilă.
Printre vasele pentru gătit pe care le poți alege, cele din oțel inoxidabil sunt mai frecvent întâlnite în toate bucătăriile. Oțelul inoxidabil ajută la reținerea unui număr cât mai mare de nutrienți din alimente, astfel încât să te poți bucura de mese consistente, bogate în vitamine și minerale.
Vasele din fontă sau ceaunele sunt fi ele folosite pentru gătitul diverselor alimente, fiind durabile și ușor de întreținut. Vasele din sticlă sunt întâlnite mai rar în bucătării, însă sticla este un material nereactiv, fiind printre cele mai indicat pentru pregătirea alimentelor.
Oalele din lut ajută la menținerea nutrienților din alimente și la o umiditate propice și la pregătirea la foc lent a numeroaselor rețete.
Pe Vivre, vei găsi tot ce ai nevoie pentru a găti rețete elaborate pentru întreaga familie și pentru oaspeți, vase ce asigură o încălzire rapidă și ușoară, o bună reținere a căldurii, dar care sunt în același timp atractive pentru servirea mâncărurilor.
Stilul de gătit poate face o diferență majoră în preparatele finale. În funcție de acesta, alege vase pentru gătit care să se preteze rețetelor pe care le pregătești. Pentru gătirea lentă și constantă a alimentelor, folosește vase cu fundul gros și mai grele.
Acest tip de vase vor găti mai lent alimentele și vor avea nevoie o perioadă mai mare de timp pentru a se încălzi. Însă, trebuie să știi că îți vor oferi o încălzire uniformă și necesită un timp îndelungat de gătire pentru a crea mese delicioase.
Dacă stilul tău de gătit este unul rapid, alege vase pentru gătit stratificate, din oțel inoxidabil. Acestea se încălzesc mai repede și se mulează rapid atunci când modifici treptele de temperatură. Au o bază mai subțire și nu este indicat să lași alimentele nesupravegheate, pentru că riști să le arzi.
Atunci când vine momentul să alegeți un loc sigur și potrivit pentru părinți sau bunici, este important să știți că…
Țara arde, fermierii plâng, iar politicienii se fac că plouă! DNA, dormiți liniștiți sau sunteți la cheremul mafiei? Incisiv de…
București, 18 September 2025 – ATEN International prezintă implementarea realizată în studioul Target3D din UK, ca poveste de succes pentru implementarea…
Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) – Componenta 9. Suport pentru sectorul privat, cercetare, dezvoltare și inovare, Investiția I3.…
În București există numeroase opțiuni pentru cei care au nevoie rapid de bani și vor să apeleze la un serviciu…
Industria de gaming continuă să crească într-un ritm accelerat, iar anul 2025 aduce cu sine o serie de tendințe interesante…