Connect with us

Uncategorized

Comanda online buchete 101 trandafiri pentru cea mai speciala persoana

Publicat

pe

Comanda online buchete 101 trandafiri pentru cea mai speciala persoana

Vrei sa faci o bucurie unei persoane pe care o iubesti? Cauti o idee de cadou pentru o persoana speciala din viata ta? Daca vrei sa daruiesti zambete printr-un cadou, alege sa oferi partenerei tale de viata un buchet 101 trandafiri la fiecare ocazie speciala. Comanda flori online daca vrei sa le primesti repede direct la tine acasa.

E placut sa le poti oferi cadouri celor dragi cu cadouri, mai ales atunci cand nici macar nu se asteapta la asta. Comanda flori online de la Floraria de Vis de fiecare data cand iti doresti sa le oferi celor pe care ii iubesti un cadou deosebit.

Daca vrei sa ii faci unei persoane dragi un cadou de care sa isi aduca aminte alege cu incredere un buchet de flori deosebit de la Floraria de Vis.

Alege un buchet 101 trandafiri pentru o ocazie deosebita

Un buchet de 101 trandafiri este un cadou ideal pentru o ocazie speciala. Daca vrei sa ii faci o supriza placuta iubitei tale, alege un astfel de buchet pe care sa il oferi in dar. Poti alege sa il daruiesti intr-o zi oarecare in care sa ii aduci aminte cat de importanta este ea pentru tine. Sau poti comanda acest buchet pentru a marca o zi si un eveniment foarte important din viata voastra. Buchetele de 101 trandafiri sunt alese de cele mai multe ori de tinerii care isi doresc sa isi ceara iubita de sotie. Daca si tu ai de gand sa faci acest pas important in relatia ta, alege acum buchetul si plaseaza comanda.

Poti oferii pe langa buchetul de flori si inelul de logodna pentru ca ziua sa fie intr-adevar memorabila. Partea cea mai buna este ca poti comanda buchetul direct de pe internet, de pe tableta, telefon sau laptop si il primesti acasa in cel mai scurt timp. Daca esti emotionat pentru marele moment, florile te vor ajuta sa mai scapi de emotii. Poti cere personalizarea buchetului de flori. De exemplu ai posibilitatea de a cere un buchet cu 100 trandafiri rosii si unul alb sau o alta combinatie pe care o consideri potrivita.

Floraria de Vis iti sta la dispozitie cu flori pentru cele mai importante momente

Florile au fost din totdeauna alese de oameni pentru momentele in care au vrut sa isi exprime sentimentele fata de persoanele pe care le pretuiau. La fel si tu poti alege flori pentru a-ti exprima recunostinta, aprecierea sau iubirea fata de cei dragi. Fie ca vrei flori pe care sa le oferi de ziua mamei, flori pentru o colega de serviciu, pentru ziua de nastere a sefei tale, sau flori prin care sa marchezi un eveniment important precum ziua in care o ceri de sotie, le gasesti pe toate la Floraria de Vis.

Spre deosebire de o florarie de cartier, la o florarie online precum Floraria de Vis, o sa gasesti intotdeauna o multime de buchete de flori din care poti alege. Ai la dispozitie zeci sau poate chiar sute de buchete potrivite pentru fiecare ocazie si gust. Cand cauti flori pentru o persoana draga, asigura-te ca stii care sunt preferintele ei in materie de flori. Se stie ca majoritatea femeilor le place sa primeasca flori, insa nu poti stii sigur daca o femeie prefera o anumita floare. De exemplu, esti sigur ca mamei tale i-ar place sa primeasca gherbera? Daca nu esti sigur, poti alege un buchet perfect din o multime de alte variante.

Comanda acum si coletul o sa ajunga pana la usa ta gratuit

Comanda florile preferate de la Floraria de Vis si te poti bucura de livrare rapida pana la adresa ta. De asemenea, daca esti in intarziere cu cadoul si nu ai timp sa il oferi personal, poti selecta ca florile sa fie trimise direct la persoana careia vrei sa ii faci o surpriza. Cu siguranta o sa fie fericita cand curierul ii ofera un buchet de flori sau un aranjament floral cu un mesaj de la tine. Intra acum pe florariadevis.ro si comanda buchete de flori pentru o persoana draga si beneficiezi de livrare gratuita la orice adresa din Bucuresti. Nu conteaza cat de mare e buchetul, conteaza care e sentimentul pe care il transmiti.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

TikTok anunță actualizări și parteneriate noi pentru o mai bună transparență în domeniul AI

Publicat

pe

De

București, 9 mai 2024 – TikTok anunță astăzi noutăți legate de legate de eforturile prin care îi ajută pe creatori să își exprime creativitatea prin intermediul conținutului generat de Inteligența Artificială (AIGC) în mod sigur și responsabil.

Astfel, TikTok va începe să eticheteze în mod automat conținutul generat de AI atunci când este încărcat de pe alte platforme. În acest sens, TikTok anunță parteneriatul cu Coaliția pentru Proveniența și Autenticitatea Conținutului (C2PA) și devine astfel prima platformă de video sharing care implementează tehnologia Content Credentials a Coaliției. Pentru a ajuta comunitatea să navigheze conținutul generat de AI (AIGC) și dezinformarea online, TikTok lansează noi resurse pentru dezvoltarea competențelor în domeniul new media pe care platforma le-a dezvoltat cu îndrumarea experților, inclusiv MediaWise.

Investiții în transparență pe măsură ce AI evoluează

AI oferă numeroase oportunități creative, dar poate totodată să deruteze sau să inducă în eroare urmăritorii atunci când nu știu că un anumit conținut a fost generat cu ajutorul Inteligenței Artificiale. Etichetarea conținutului ajută astfel la clarificarea contextului – de aceea, TikTok etichetează conținutul generat de AI realizat cu ajutorul efectelor AI TikTok și solicită creatorilor să își eticheteze conținutul realist generat de AI încă de anul trecut. În plus, TikTok a dezvoltat primul instrument din industrie de acest tip pentru a eficientiza procesul, care a fost utilizat de peste 37 de milioane de creatori începând cu toamna trecută.

Parteneriate la nivel de industrie pentru a eticheta conținutul generat de AI

Începând de astăzi, TikTok extinde etichetarea automată a conținutului generat de AI (AIGC) creat pe alte platforme prin introducerea posibilității de a citi Content Credentials, o tehnologie dezvoltată de Coaliția pentru Proveniența și Autenticitatea Conținutului (C2PA). Content Credentials atașează metadate la conținut, pe care platforma le poate folosi pentru a recunoaște și a eticheta instant conținutul generat de AI. Funcția a început să ruleze astăzi la conținutul foto și video și va fi disponibilă pentru conținutul audio în curând.

De asemenea, în următoarele luni, TikTok va începe să atașeze Content Credentials la conținutul de pe TikTok, care vor rămâne atașate conținutului atunci când este descărcat. Astfel, oricine va putea să folosească instrumentul de verificare al C2PA, acesta având scopul de a ajuta la identificarea conținutului generat de AI care a fost creat pe TikTok, dar și să vadă când, unde și cum a fost realizat sau editat conținutul respectiv. Alte platforme care au adoptat Content Credentials vor avea posibilitatea să eticheteze conținutul în mod automat.

Promovarea adoptării la nivelul industriei

Pentru a încuraja adoptarea tehnologiei Content Credentials la nivel de industrie, TikTok se alătură Inițiativei de Autenticitate a Conținutului (CAI) condusă de Adobe. Astfel, TikTok devine prima platformă de video sharing care pune în practică tehnologia Content Credentials. În acest sens, conținutul generat de AI (AIGC) și etichetat pe TikTok în mod automat va crește gradual la început deoarece trebuie să aibă metadatele Content Credentials pentru ca platforma să identifice și să eticheteze conținutul.

„Având o comunitate vastă de creatori și utilizatori la nivel global pe TikTok, suntem încântați să le urăm bun venit în cadrul C2PA, dar și CAI, pe măsură ce se angajează în călătoria de a oferi mai multă transparență și autenticitate pe platformă. Într-un moment în care orice conținut digital poate fi alterat, este esențial să oferim modalități pentru ca publicul să poată discerne ce este adevărat. Anunțul de astăzi este un pas critic în obținerea acestui rezultat.” – Dana Rao, General Counsel and Chief Trust Officer, Adobe.

Avansarea competențelor media

În timp ce experții recomandă la scară largă etichetarea conținutului generat de AI (AIGC) ca o modalitate de a susține crearea responsabilă de conținut, aceștia avertizează totodată că etichetele pot cauza confuzie atunci când urmăritorilor nu le este oferit contextul necesar pentru a înțelege ce înseamnă acestea. În acest sens, TikTok a colaborat cu experți pentru a dezvolta campanii de educație media care să ajute comunitatea să identifice și să se gândească critic la conținutul generat de AI și dezinformare.

Prin colaborarea cu MediaWise, un program al Institutului Poynter, TikTok va actualiza noua pagină de dezinformare din cadrul Centrului de Siguranță și va include sfaturi care evidențiază compentențele generale în domeniul media, explicând totodată modul în care instrumentele TikTok, cum ar fi etichetele AIGC, pot contribui la contextualizarea conținutului.

„Rețeaua noastră de Verificare a Faptelor pentru Adolescenți a construit o audiență pe TikTok prin videoclipurile inovatoare privind competențele media începând din 2019. După cinci ani, suntem încântați să le oferim și mai multor oameni instrumentele necesare pentru a separa realitatea de ficțiune în mediul online.” Alex Mahadevan, Director, MediaWise.

Combaterea conținutului dăunător

Cei mai mulți oameni vor să se bucure de conținutul generat de AI în mod responsabil, însă există persoane rău-intenționate care folosesc acest tip de conținut pentru a-i induce pe alții în eroare în mod deliberat. TikTok este vigilent împotriva acestor riscuri, iar politicile platformei interzic în mod clar conținutul înșelător generat de AI – fie că este sau nu etichetat. De asemenea, anul acesta TikTok a semnat un acord la nivel de industrie pentru a combate utilizarea înșelătoare a Inteligenței Artificiale în timpul alegerilor. Pe măsură ce AI evoluează, TikTok continuă să investească în combaterea conținutului generat de AI dăunător prin dezvoltarea modelelor proactive de detecție, colaborarea cu experții și parteneriatele la nivel de industrie pentru a identifica soluții comune. Mai multe informații se regăsesc în Centrul de Transparență al TikTok.

Despre TikTok

TikTok este destinația principală pentru conținut video scurt pentru mobil. Misiunea noastră este de a inspira creativitate și de a aduce bucurie. TikTok are sediile globale în Los Angeles, Singapore și are birouri în New York, Londra, Paris, Berlin, Dubai, Jakarta, Seul și Tokyo.

https://www.tiktok.com/ro/

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Criterii în alegerea manualelor școlare: Ce cred profesorii români că este important pentru elevii lor?

Publicat

pe

De

București, 8 mai 2024 – Corectitudinea științifică și actualitatea informațiilor sunt cele mai importante criterii din punctul de vedere al profesorilor atunci când vine vorba despre manualele școlare pentru elevii de gimnaziu. Aceasta este concluzia unui studiu de piață la care au participat 2.500 de cadre didactice din toată țara.

Astfel, conform studiului, 83,8% dintre respondenți consideră că este importantă corectitudinea științifică a informațiilor. Pentru 71% dintre cei care au participat la studiu, actualitatea informațiilor prezentate este importantă, iar 69,9% susțin că este esențială adaptarea conținutului pentru fiecare grupă de vârstă a elevilor. 53% dintre cadrele didactice participante la studiul de piață au în vedere stilul și claritatea limbajului folosit în manual, iar 43% sunt interesați de conceptul didactic.

Editura Art Klett a realizat studiul de piață în perioada februarie-mai 2024, consultând opiniile a 2.500 de cadre didactice din toată țara. Această cercetare, care a implicat aproximativ 2% dintre profesorii de gimnaziu din România, oferă o perspectivă valoroasă asupra criteriilor esențiale pe care profesorii le iau în considerare la alegerea manualelor școlare. La nivel național, la ciclul gimnazial sunt între 80.000 și 100.000 de profesori, iar 60% dintre respondenți sunt utilizatorii manualelor editurii Art Klett.

Având în vedere criteriile menționate mai sus, iată modul în care manualele editurii Art Klett sunt percepute în raport cu acestea de către utilizatori, incluzând cadrele didactice care predau diverse materii, precum limba și literatura română, matematică, limba engleză, limba franceză, istorie, biologie, geografie, fizică, chimie, informatică și tehnologia informațiilor și comunicațiilor (TIC) etc:

  • 85,5% dintre profesorii de limba și literatura romană regăsesc corectitudinea științifică a informațiilor în manuale (este actualizat, conform prevederilor din cea mai recentă lucrare normativă  – DOOM 3 – ediția din 2021);
  • 64,8% dintre profesorii de matematică și 66.7% dintre profesorii de fizică sunt de părere că manualele editurii Art Klett au informații de actualitate;
  • 72,3% dintre profesorii de istorie consideră că în manualele de Istorie conținutul este adaptat pentru grupa de vârstă țintă;
  • 60,7% dintre profesorii de geografie consideră că în manualele de geografie conceptul didactic este respectat.

73,8% din profesorii care au participat la cercetare utilizează atât manualul digital, cât și cel tipărit în clasă și consideră că această abordare generează o predare mult mai eficientă. Profesorii au evaluat diferite aspecte ale manualelor digitale în funcție de gradul de importanță:

  • 79,4% apreciază activitățile multimedia interactive;
  • 78,8% pun accent pe modul de navigare și pe activitățile multimedia de învățare animate;
  • 77,2% sunt interesați de modul de afișare comutare automată și de activitățile multimedia interactive de învățare statice;
  • 75,8% susțin importanța modului de navigare și a modului de afișare pagină lată.

Studiul de piață a evidențiat și care sunt cele mai apreciate aspecte ale manualelor digitale ale editurii Art Klett de către utilizatori:

  • 55,8% – Activitățile multimedia interactive de învățare (AMII) interactive;
  • 45,8% – Activitățile multimedia interactive de învățare (AMII) animate;
  • 41,2% – Structura meniului;
  • 40,2% – Modul de afișare comutare automată;
  • 38,5% – Activitățile multimedia interactive de învățare (AMII) statice.

****

Art Klett este o editură de carte educațională de referință în România, oferind manuale și auxiliare pentru toate disciplinele școlare, de la clasa 0 până la clasa a XII-a. Proiectul Manuale digitale Art Klett s-a numărat printre primele din România, oferind în prezent structura cu cele mai performante și mai atractive produse de acest tip din mediul școlar. Manualele sunt recomandate de educatori, învățători și profesori de pretutindeni ca cea mai bună soluție pentru educație de înaltă calitate și îndeplinesc criteriile de excelență la nivel european și sunt realizate de autori cu renume și experiență la clasă.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

De ce este bine sa alegi un avocat in drept comercial?

Publicat

pe

De

Daca esti antreprenor sau ai o afacere in Cluj, intelegi cat de complex poate fi peisajul juridic in lumea afacerilor. Cu toate acestea, nu trebuie sa te simti coplesit de aceste aspecte legale. Un avocat Cluj drept comercial poate fi partenerul tau de incredere in navigarea prin toate aspectele juridice ale afacerii tale. Iata cateva dintre avantajele de a lucra cu un astfel de avocat in Cluj:

In primul rand, un avocat Cluj drept comercial aduce o expertiza vasta si specifica in acest domeniu. Acest lucru inseamna ca vei beneficia de cunostintele si experienta sa in toate aspectele legale care tin de afacerea ta. De la infiintarea si structurarea companiei pana la contracte, litigii sau reprezentare in fata autoritatilor, avocatul tau este pregatit sa te ghideze si sa iti ofere cele mai bune solutii.

Cu un avocat Cluj drept comercial, vei primi o consiliere personalizata in functie de nevoile si obiectivele afacerii tale. Avocatul tau va intelege specificul domeniului in care activezi si iti va oferi solutii adaptate, astfel incat sa iei cele mai bune decizii pentru viitorul companiei tale. Fie ca este vorba despre elaborarea unui contract, rezolvarea unei dispute sau implementarea unei strategii legale, avocatul tau va fi alaturi de tine in fiecare etapa a procesului.

Un alt beneficiu major al colaborarii cu un avocat Cluj drept comercial este protectia juridica pe care o primesti. Afacerile pot intampina diverse provocari legale, iar avocatul tau este acolo pentru a te ajuta sa le depasesti intr-un mod eficient si legal. De la prevenirea litigiilor prin redactarea si revizuirea contractelor, pana la reprezentarea ta in instanta in cazul unor dispute, avocatul tau este un aliat puternic in asigurarea conformitatii si protectiei afacerii tale.

Un avocat specializat in drept comercial in Cluj este la curent cu toate modificarile si actualizarile legislative la nivel local, national si international care ar putea afecta afacerea ta. Astfel, te vei bucura de linistea ca afacerea ta este in conformitate cu toate cerintele legale in vigoare si ca te poti adapta rapid la orice schimbare in mediul legal. Aceasta actualizare constanta cu legislatia este esentiala pentru a evita amenzi, litigii si alte consecinte nedorite care ar putea afecta afacerea ta.

Lucrul cu un avocat specializat in drept comercial in Cluj nu este doar o tranzactie unica; este construirea unei relatii de incredere si colaborare pe termen lung. Avocatul tau va deveni un partener de incredere care intelege afacerea ta si obiectivele tale pe termen lung. Prin colaborarea continua si comunicarea deschisa, veti putea sa va adaptati si sa va dezvoltati afacerea impreuna, avand incredere ca aspectele legale sunt in maini competente.

Colaborarea cu un avocat specializat in drept comercial in Cluj te ajuta sa economisesti timp si resurse pretioase. In loc sa iti pierzi timpul incercand sa intelegi aspectele juridice complexe, poti delega aceste responsabilitati unui profesionist dedicat. Astfel, te poti concentra mai bine pe dezvoltarea afacerii tale si pe obtinerea succesului pe piata, avand incredere ca aspectele legale sunt in maini sigure.

Prin urmare, colaborarea cu un avocat specializat in drept comercial in Cluj aduce numeroase avantaje pentru afacerea ta. De la expertiza specializata si consiliere personalizata, pana la protectie juridica si economisirea timpului si resurselor, un avocat este partenerul de incredere de care ai nevoie in lumea afacerilor. Asadar, nu ezita sa apelezi la serviciile unui avocat competent pentru a asigura succesul si stabilitatea afacerii tale in Cluj.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din București

Eveniment6 ore inainte

„Poate brieful tău să dea volumul mai tare binelui”?, competiția de briefuri creative dedicată companiilor și ONG-urilor

La 18 ani de activitate, pastel dă volumul mai tare proiectelor creative care aduc schimbări pozitive în societate și trimite...

Eveniment6 ore inainte

Puma Lansează Campania De Brand „see The Game Like We Do: Forever. Faster.” Pentru A-și Consolida Poziționarea În Performanța Sportivă

Compania globală de sport PUMA a lansat prima sa campanie de brand la nivel mondial din ultimii 10 ani „FOREVER....

Uncategorized4 zile inainte

TikTok anunță actualizări și parteneriate noi pentru o mai bună transparență în domeniul AI

București, 9 mai 2024 – TikTok anunță astăzi noutăți legate de legate de eforturile prin care îi ajută pe creatori...

Administrație locală4 zile inainte

Studiu Aqurate: Românii și-au pregătit casa, au investit în echipamente, aer condiționat și hrană pentru animale, înainte de Sărbătorile Pascale

Curățenia de primăvară și pregătirea casei pentru sezonul cald au produs cea mai mare creștere în categoria Hardware, ce include...

Exclusiv4 zile inainte

Samsung sărbătorește un deceniu de leadership pe piața globală a soundbar-urilor

București, România – 8 mai 2024 – Samsung Electronics și-a menținut poziția de lider în piața globală a soundbar-urilor timp de...

Afaceri4 zile inainte

Cortina North, Cel Mai Mare Proiect Rezidențial Românesc din Pipera, Se Apropie de Finalizare

Dezvoltatorul va finaliza întreaga construcție până la finalul acestui an, reușind astfel o dezvoltare record de peste 1500 de apartamente premium...

Eveniment5 zile inainte

Samsung Electronics menține poziția de lider pe piața globală a televizoarelor pentru al 18-lea an consecutiv

București, România – 8 mai 2024 – Samsung Electronics și-a menținut supremația pe piața globală de televizoare pentru al 18-lea an...

Uncategorized5 zile inainte

Criterii în alegerea manualelor școlare: Ce cred profesorii români că este important pentru elevii lor?

București, 8 mai 2024 – Corectitudinea științifică și actualitatea informațiilor sunt cele mai importante criterii din punctul de vedere al...

Exclusiv6 zile inainte

Poliția Română desființează singura structură specializată în cercetarea delincvenței juvenile, în loc să o dezvolte – Ziarul Incisiv de Prahova

Organizația Națiunilor Unite, prin Rezoluția 33/40 din 29 nov. 1985, a adoptat un set de reguli de uniformizare privind aplicarea...

Eveniment6 zile inainte

CÂND POLITICUL OMOARĂ… CAII! LUPU și USR-ul vinovați de genocidul de la Delfinariul Constanța!

PREAMBUL 2020  IULIAN CĂLIN devenea consilier local al USR Constanța, fiind pus pe loc eligibil pe listele de consilieri locali...

Eveniment6 zile inainte

8 cursuri și workshop-uri intensive și peste 20 de speakeri internaționali și români la GPeC SUMMIT 20-21 Mai

Aflat la a 19-a ediție anuală, GPeC SUMMIT este considerat cel mai important eveniment de E-Commerce și Digital Marketing din...

UncategorizedO săptămână inainte

De ce este bine sa alegi un avocat in drept comercial?

Daca esti antreprenor sau ai o afacere in Cluj, intelegi cat de complex poate fi peisajul juridic in lumea afacerilor....

AfaceriO săptămână inainte

Descopera Bonusurile Fara Depunere la Cazinouri Online

✅ Totul despre beneficiile bonusurilor fara depunere ✅ Strategii pentru a maximiza avantajele ofertelor ✅ Ghid complet pentru intelegerea bonusurilor...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Cum menții confortul termic în zile capricioase

În acest articol, îți oferim sfaturi și trucuri eficiente pentru a te bucura de un confort termic optim în locuința...

Știri din județ2 săptămâni inainte

Servicii profesionale de acoperișuri în Austria Inferioară cu TopDachService

Dacă sunteți în căutarea unei companii de încredere pentru servicii de Dachdecker, Dachsanierung sau Spengler în Oberösterreich, Top Dach Service...

Știri din județ2 săptămâni inainte

Mathias Dachdecker firma de acoperisuri in Wien

Dacă ești în căutarea unei firme de Dachdecker de încredere în Wien, Mathias Dachdecker este soluția perfectă. Cu o experiență...

Știrea Zilei