Connect with us

Viața în București

Ce diferente exista intre companiile care se bazeaza doar pe calitatea produselor lor si firmele care aleg sa contracteze servicii de branding?

Publicat

pe

strategie de branding

Diferentele intre companiile care au succes si cele care de-abia supravietuiesc sunt multe. O caracteristica de baza a afcaerilor care produc profituri substrantiale este insa cum se raporteaza la ea la tehnicile de marketing. Din acest punct de vedere, comparatia intre o companie care foloseste o strategie de branding creata de specialisti si una care se bazeaza doar pe calitatea produselor poate fi realizata pe baza mai multor criterii. Iata ce avantaje au firmele care se lasa pe mana specialistilor cand vine vorba despre promovarea produselor lor si nu numai si ce avantaje au firmele care se bazeaza strict pe calitatea produselor lor.

 • Vizibilitate si recunoastere: Compania cu o strategie de branding puternica este mai vizibila si mai recunoscuta pe piata decat cea care se bazeaza doar pe calitatea produselor.
 • Atractia talentelor de toate felurile: Compania de branding atrage mai usor profesionisti talentati, datorita reputatiei si valorilor sale.
 • Loialitatea clientilor: Strategia de branding poate crea o baza de clienti loiali, care aleg compania in functie de brand, nu doar de produse.
 • Preturile produselor: Companiile de branding pot percepe preturi mai mari pentru produsele lor, datorita valorii brandului.
 • Reactia la crize: Companiile cu branding solid pot gestiona mai usor crizele de imagine.
 • Investitii in publicitate: Companiile de branding cheltuiesc mai mult pentru publicitate si marketing.
 • Recunoastere logo: Logo-ul companiei de branding este mai recunoscut de catre public.
 • Ambasadori de brand: Compania de branding poate angaja ambasadori celebri care sa promoveze produsele lor.
 • Experienta clientilor: Companiile de branding ofera, adesea, o experienta clientilor mai bine gandita, mult mai legata, care se transforma in profit mare.
 • Inovatie: Compania care se bazeaza doar pe calitatea produselor poate investi mai mult in inovatie tehnologica.
 • Riscuri financiare: Companiile de branding pot fi mai predispuse la riscuri financiare, deoarece au nevoie de bugete mari de marketing.
 • Competitia: Companiile bazate pe calitatea produselor pot concura prin oferirea de produse superioare la preturi competitive.
 • Recomandari de la clienti: Companiile cu produse de inalta calitate pot obtine recomandari puternice de la clienti multumiti.
 • Credibilitatea: Compania de branding poate beneficia de o mai mare credibilitate si influenta pe piata.
 • Diversificarea portofoliului: Companiile de calitate pot avea un portofoliu mai diversificat de produse.
 • Comunicarea valorilor: Companiile de branding pot transmite mai eficient valorile si misiunea lor catre public.
 • Coerenta mesajului: Companiile de branding sunt mai consistente in transmiterea mesajului lor pe toate canalele.
 • Flexibilitatea pietei: Companiile bazate pe calitate pot ajusta mai usor la cerintele pietei fara a afecta brandul.
 • Evolutia pietei: Companiile de branding pot avea o mai buna adaptare la schimbarile din industrie.
 • Conexiunea emotionala: Brandurile puternice creeaza o conexiune emotionala cu clientii.
 • Parteneriate de afaceri: Companiile de branding pot atrage parteneri strategici pentru colaborari de succes.
 • Analiza pietei: Companiile bazate pe calitate pot concentra resursele pe analiza directa a pietei si nevoilor clientilor.
 • Feedbackul clientilor: Companiile bazate pe calitatea produselor pot utiliza feedbackul clientilor pentru imbunatatirea produselor.
 • Retele de distributie: Brandurile puternice au mai multa putere in stabilirea retelelor de distributie.
 • Evaluare a concurentei: Companiile bazate pe calitate pot sa-si evalueze mai bine concurenta si sa se pozitioneze strategic.
 • Reputatia: Companiile de branding au o reputatie de brand de aparat.
 • Influenta sociala: Brandurile puternice pot avea o mai mare influenta asupra aspectelor sociale si politice.
 • Echipa de marketing: Companiile de branding pot avea echipe de marketing mai mari si mai specializate.
 • Ciclul de viata al produsului: Companiile bazate pe calitate trebuie sa fie mai atente la ciclurile de viata ale produselor lor.
 • Fidelitatea angajatilor: Companiile de branding pot avea angajati mai loiali, atrasi de cultura si valorile brandului.

Pentru mai multe detalii acceseaza link-ul urmator.

 

Facebook Comments

Uncategorized

Lights and Tales este echipa foto video pentru evenimentul tau

Publicat

pe

De

 1. Povestea Ta în Imagini și Videoclipuri
  Credem că fiecare moment special merită să fie păstrat și împărtășit. Echipa noastră talentată vă va ajuta să vă transformați evenimentul într-o poveste captivantă, cu imagini și videoclipuri care vor spune povestea voastră într-un mod unic.
 2. Stil Personalizat și Autentic
  Înțelegem că fiecare eveniment are o identitate unică. De aceea, ne adaptăm la voi și la stilul evenimentului vostru. Fie că este o nuntă elegantă, o petrecere de botez sau orice altă ocazie specială, suntem aici pentru a vă oferi imagini și videoclipuri care să reflecte autentic personalitatea și atmosfera evenimentului vostru.
 3. Calitatea Nu Este Negociabilă
  Cu echipamente de ultimă generație și o abordare riguroasă a calității, suntem dedicați să vă oferim imagini și videoclipuri de excepție. Fiecare detaliu contează, și noi suntem aici pentru a garanta că nu veți avea parte de nimic mai puțin decât cele mai bune amintiri.
 4. Experiență și Profesionalism
  Cu o experiență bogată în domeniul fotografiei și filmării, suntem o echipă dedicată care știe să gestioneze orice tip de eveniment. Suntem pregătiți să surprindem cele mai emoționante momente și să creăm amintiri minunate.
 5. Recenzii Strălucitoare de la Clienții Noștri
  Cuvintele de laudă și recomandările entuziaste de la clienții noștri sunt cea mai bună dovadă a calității serviciilor noastre. Suntem mândri să fim alegerea preferată a multor persoane pentru evenimentele lor speciale.
 6. Pachete Personalizate pentru Orice Buget
  Suntem aici pentru a vă ajuta să alegeți pachetul perfect pentru nevoile și bugetul vostru. Fie că vă doriți servicii de fotografie, filmare sau o combinație a ambelor, suntem flexibili și gata să vă personalizăm oferta.
 7. Întruchipăm Magia și Pasiunea
  Nu suntem doar fotografi și videografi. Suntem oamenii care imortalizeaza  pasiunea, iubirea și bucuria din fiecare moment. Cu noi, veți vedea magia ascunsă în amintiri.

Nu vă mulțumiți cu mai puțin când vine vorba de amintirile voastre. Alegeți FOTOGRAFI BUCURESTI Lights and Tales pentru a transforma evenimentul vostru într-o poveste de neuitat!

Alegerea unui fotograf de nuntă potrivit este esențială pentru a imortaliza cele mai frumoase momente ale acestei zile speciale. În acest ghid, ne vom concentra pe fotografi nunta Bucuresti și cum să alegi cel mai bun profesionist pentru evenimentul tău. Vom explora importanța fotografiei de nuntă, cum să alegi un fotograf profesionist, serviciile oferite de aceștia și aspectele tehnice ale fotografiei de nuntă. De asemenea, vom discuta despre serviciile foto și video disponibile pentru nunta ta în București.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Știri din județ

Importanța Colantării Auto cu Folie PPF

Publicat

pe

De

În lumea aglomerată și uneori imprevizibilă a traficului din București, protejarea mașinii tale împotriva elementelor externe este esențială. De la pietre zburătoare și resturi de drum până la intemperii și impacte minore, vehiculul tău poate fi supus la numeroase riscuri. În acest context, Luk Customs, o firmă specializată în colantare auto și protecție vehicul, oferă o soluție eficientă și elegantă: folia PPF (Paint Protection Film).

Ce este Folia PPF și cum funcționează?

Folia PPF este o peliculă transparentă, flexibilă și extrem de rezistentă, concepută pentru a proteja vopseaua mașinii împotriva zgârieturilor, ciobiturilor, petelor și altor daune minore. Această peliculă este aplicată pe suprafețele exterioare ale mașinii, oferind o barieră solidă împotriva factorilor de mediu agresivi.

De ce este importantă colantarea auto cu folie PPF?

 1. Protecție împotriva zgârieturilor și ciobiturilor: În mediul urban, mașinile sunt expuse constant la riscul de a fi zgâriate sau lovite de pietre, resturi de drum sau alte obiecte. Folia PPF oferă un strat suplimentar de protecție, reducând șansele de avarii și menținând aspectul estetic al mașinii.
 2. Păstrarea valorii mașinii: O vopsea deteriorată poate afecta valoarea de revânzare a mașinii. Prin aplicarea foliei PPF, proprietarii pot menține aspectul impecabil al mașinii, crescând astfel atracția și valoarea acesteia pe piață.
 3. Ușurința de întreținere: Folia PPF este ușor de curățat și întreținut. Nu necesită produse speciale sau proceduri complexe de curățare. Un simplu spălat cu apă și săpun poate menține pelicula în condiții optime.
 4. Protecție împotriva razelor UV: Folia PPF oferă și o protecție suplimentară împotriva razelor ultraviolete dăunătoare, care pot decolora și deteriora vopseaua mașinii în timp.
 5. Aspect estetic impecabil: Folia PPF este practic invizibilă atunci când este aplicată corect de către profesioniști. Astfel, mașina arată la fel de bine ca înainte de aplicare, dar cu beneficiile suplimentare ale protecției adăugate.

De ce să alegi Luk Customs pentru colantarea auto cu folie PPF?

Luk Customs este o firmă cu o vastă experiență în domeniul colantării auto și protecției vehiculului. Echipa lor de specialiști calificați și pasionați oferă servicii de înaltă calitate, utilizând cele mai bune materiale și tehnici de aplicare disponibile pe piață. În plus, Lukcustoms oferă o gamă variată de servicii personalizate, adaptate nevoilor și preferințelor individuale ale fiecărui client.

Colantarea auto cu folie PPF  la Luk Customs nu numai că îți protejează investiția, dar îți oferă și o soluție elegantă și eficientă pentru a menține mașina ta în condiții optime. Cu beneficiile aduse de protecția împotriva zgârieturilor, păstrarea valorii și ușurința de întreținere, folia auto PPF este o investiție inteligentă pentru orice șofer din București.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Cultură

RAFOTO este echipa foto video pentru nunta ta

Publicat

pe

De

Ai nevoie de amintiri vii și captivante pentru evenimentele tale speciale? RAFOTO din Buzau este alegerea perfectă pentru a transforma momentele tale în amintiri de neuitat. Cu o echipă dedicată de profesioniști în domeniul foto-video, RAFOTO aduce la viață fiecare detaliu important al evenimentelor tale.

Experiență Profesională

Cu o vastă experiență în domeniu, echipa RAFOTO aduce un amestec de creativitate și tehnică în fiecare proiect. Fie că este vorba de nunți, botezuri, evenimente corporate sau sesiuni foto individuale, suntem pregătiți să surprindem esența și frumusețea fiecărui moment.

Echipament de Ultimă Generație

Calitatea imaginilor și a videoclipurilor este esențială pentru RAFOTO. De aceea, lucrăm cu echipament de ultimă generație, pentru a oferi clienților noștri rezultate deosebite. De la camere profesionale la echipamente de iluminat și tehnologie de editare avansată, punem la dispoziție tot ce este necesar pentru a obține cele mai impresionante vizualuri.

Abordare Personalizată

Fiecare eveniment este unic, iar echipa RAFOTO înțelege importanța unei abordări personalizate. Ascultăm cu atenție dorințele clienților noștri și lucrăm împreună pentru a realiza o viziune comună. Fie că preferi un stil clasic sau unul mai modern și creativ, suntem aici pentru a transforma ideile tale în realitate.

Portofoliu Bogat

Cu o colecție diversificată de proiecte reușite, portofoliul RAFOTO vorbește de la sine. Fie că suntem vorba de portrete expresive, cadre romantice sau capturi pline de energie de la evenimente festive, suntem mândri să împărtășim munca noastră remarcabilă cu comunitatea din Buzau.

Pachete Flexibile FOTOGRAF BUZAU

La RAFOTO, înțelegem că fiecare client are nevoi diferite. De aceea, oferim pachete flexibile, adaptate bugetului și cerințelor tale specifice. Fie că ai nevoie doar de servicii foto sau video, sau de o combinație a ambelor, suntem aici pentru a crea o soluție personalizată pentru tine.

Contactează-ne Astăzi!

RAFOTO din Buzau nu este doar o echipă de fotografi și videografi, ci un partener de încredere în capturarea momentelor tale speciale. Contactează-ne astăzi pentru a discuta despre evenimentul tău și pentru a afla cum putem contribui la crearea unor amintiri de neuitat. Cu RAFOTO, fiecare moment devine o operă de artă! Tag FOTOGRAF NUNTA BUZAU

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din București

Uncategorized9 ore inainte

Studiu ÎntreVecini: 65% dintre români declară că nu-și cunosc vecinii deloc sau că îi cunosc în mică măsură

80% dintre români și-ar dori să se înțeleagă mai bine cu vecinii și să poată apela la ei în caz...

UncategorizedO zi inainte

AOC dezvăluie o nouă generație de monitoare, redefinind eleganța pentru spațiul tău de acasă și birou

Noua serie AOC B3 include modele cu margini ultra înguste, conectivitate USB-C și rate de reîmprospătare de 100 Hz București,...

EvenimentO zi inainte

Cezara Popescu candidata Partidului Alternativa Dreaptă la Primăria Constanța

The post Cezara Popescu candidata Partidului Alternativa Dreaptă la Primăria Constanța appeared first on INCISIV TV. Facebook Comments

Exclusiv4 zile inainte

Compromisul (in)justitiei prahovene pentru “albirea” procurorilor paraditori Onea, Portocala si Reileanu – Ziarul Incisiv de Prahova

Ne intrebam intr-un articol, pe buna dreptate, cat de impartiala poate fi judecata intr-un dosar in care inculpatii au ajuns...

Uncategorized4 zile inainte

Oportunități și Provocări în Construcții, ediția cu numărul 3!

 Îți place să fii la curent cu cele mai noi tendințe și inovații din domeniul construcțiilor? Atunci nu rata evenimentul...

Eveniment5 zile inainte

Divertismentul de acasă atinge dimensiuni epice: televizorul TCL C805 este disponibl în variante de până la 98 inchi

România, 15 februarie 2024: TCL, lider de top în industria televizoarelor, este încântat să prezinte televizorul său revoluționar, TCL C805....

Uncategorized5 zile inainte

OnePlus 12 și OnePlus 12R disponibile în pachete speciale pe oppostore.ro

București, 15 februarie 2024 – Cele mai noi smartphone-uri din portofoliul brandului global de tehnologie OnePlus, modelele OnePlus 12 și OnePlus...

Eveniment6 zile inainte

Sondaj de Opinie: Surpriză în Cursa pentru Primăria Constanța 2024, Cezara Popescu – 30% din opțiunile constănțenilor

Un recent sondaj de opinie organizat de către Asociația Civică Constanța MEA a adus o veste surprinzătoare în cursa pentru...

Uncategorized6 zile inainte

Alecsandra Roman este noul Chief Marketing Officer Voxa

București, 14 februarie 2024 – Voxa, liderul aplicațiilor de audiobook-ri și e-book-uri din România, își consolidează echipa de management regional...

Uncategorized6 zile inainte

Festivalul IntenCity 28-30 iunie 2024

Festivalul IntenCity, aflat la cea de-a treia ediție, va avea loc în perioada 28-30 iunie 2024, în Craiova, pe două...

Eveniment6 zile inainte

Camera auto de bord NAVITEL R9 DUAL: Inovație și siguranță într-un singur dispozitiv

NAVITEL, lider în tehnologie GPS, prezintă cu mândrie camera auto pentru bord NAVITEL R9 DUAL, o soluție avansată cu doi...

Uncategorized7 zile inainte

Cum ne pregătim pentru alegerile europene din 2024

Peste 134 de milioane de oameni din Europa* vin pe TikTok în fiecare lună, iar mulți dintre aceștia vor vota...

Uncategorized7 zile inainte

PC Garage anunță campania de Valentine’s Day “Vrei sa fiu a ta de gaming?”

București, România – 14 februarie 2024 – PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din...

declin demografic declin demografic
Politică localăO săptămână inainte

România în declin demografic! MRS cere politici concrete de sprijinire a tinerilor familii!

Într-un comunicat recent emis de Mişcarea România Suverană, se trage un semnal de alarmă asupra situaţiei demografice precare cu care...

UncategorizedO săptămână inainte

RA Foto echipa foto video din Buzau care spune povestea ta

În călătoria ta spre cele mai frumoase amintiri, alegerea unei echipe foto-video profesioniste este crucială pentru a surprinde fiecare moment...

UncategorizedO săptămână inainte

Lights and Tales este echipa foto video pentru evenimentul tau

Povestea Ta în Imagini și Videoclipuri Credem că fiecare moment special merită să fie păstrat și împărtășit. Echipa noastră talentată...

Știrea Zilei