Connect with us

Afaceri

Mehedințeanul de Succes: Adrian Cătălin Emanoil și Evoluția Recrutării Ospitaliere în Regatul Unit

Publicat

pe

Născut în Ilovat, după ce a terminat Liceul Domnul Tudor, Adrian spune ca a ajuns să lucreze la o firmă de asfalt din Simian imediat după terminarea liceului. Neavând șansa să dea Bacalaureatul din prima, Adrian s-a mutat în comuna Svinița, unde a cunoscut niște oameni minunați care l-au ajutat să-și asigure un loc de muncă la Moldova Nouă, la o firmă de cablaje auto. Aici a avut parte de suișuri și coborâșuri în viața sa profesională. După această experiență, Adrian s-a mutat în Orșova, unde a lucrat ca barman la una dintre cele mai cunoscute terase din oraș, până să revină în Severin și să primească un loc de muncă la Bornetze Severin, unde a lucrat timp de 6 luni. Apoi, hotărât să-și îmbunătățească viața, a strâns fiecare ban și a decis să se mute în Anglia.

Astăzi, la 30 de ani, mehedințeanul nostru, Adrian Cătălin Emanoil…

Vezi tot articolul in Stirile Olteniei

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Descoperă Arta Personalizării la Atelierul Xim: Povestea Din Spatele Obiectelor Unice

Publicat

pe

De

Atelierului Xim, locul unde obiectele banale devin capodopere personalizate, unde fiecare detaliu este sculptat cu grijă și fiecare creație poartă amprenta unică a imaginției tale. Suntem mândri să vă prezentăm o experiență de cumpărături diferită, unde nu doar cumperi, ci creezi.

Inovație și Tradiție Împletite în Fiecare Creație

La Atelierul Xim, credem în îmbinarea tradiției cu inovația pentru a aduce la viață obiecte deosebite. Fiecare portofel, tablou gravat, ceas, cană sau tricou este lucrat cu atenție de meșteri pricepuți, cu o pasiune pentru calitate și detaliu.

Portofele Personalizate: Stil și Funcționalitate Într-un Singur Obiect

Un portofel nu este doar un accesoriu, ci și o declarație de stil. La Atelierul Xim, îți oferim posibilitatea de a-ți personaliza portofelul în funcție de preferințele tale. Alege dintr-o varietate de piei de înaltă calitate și detaliază-l cu inițialele tale sau cu un design special care să reflecte personalitatea ta.

Tablouri Gravate: Transformă Amintirile în Opere de Artă

O imagine poate spune o mie de cuvinte, dar o imagine gravată poate crea amintiri care vor dura o viață întreagă. La Atelierul Xim, transformăm fotografiile tale preferate în tablouri gravate, adăugând o notă de eleganță și rafinament fiecărui colț al casei tale.

Ceasuri Personalizate: Timpul Tău, Stilul Tău

Fie că vrei să-ți personalizezi ceasul pentru a-l face să se potrivească stilului tău sau să faci un cadou special cuiva drag, la Atelierul Xim găsești ceasuri care îmbină precizia mecanismului cu un design unic și personalizat. Adaugă un mesaj special sau un logo care să definească momentele importante din viața ta.

Cani Personalizate: Bucură-te de Fiecare Pahar cu un Strop de Originalitate

Ce poate fi mai reconfortant decât să bei dintr-o cană care poartă semnătura ta? La Atelierul Xim, ai posibilitatea de a-ți personaliza cana cu mesaje inspiraționale, desene amuzante sau poze dragi, pentru a aduce un zâmbet pe buze de fiecare dată când iei o gură din băutura ta preferată.

Tricouri Personalizate: Stilul Tău, Pe Tine Înștiințat

Un tricou personalizat este modalitatea perfectă de a-ți exprima personalitatea și pasiunile. La Atelierul Xim, ai posibilitatea de a-ți crea propriul design sau de a alege dintr-o gamă variată de modele și materiale pentru a-ți personaliza tricoul în modul cel mai autentic posibil.

Experiența Atelierului Xim: Mai Mult Decât Cumpărături

La Atelierul Xim, nu oferim doar produse personalizate, ci și o experiență de cumpărături de neuitat. Echipa noastră prietenoasă și pasionată este întotdeauna pregătită să te ajute să găsești exact ceea ce cauți și să-ți ofere sfaturi și sugestii pentru a face din fiecare achiziție o experiență plină de satisfacții.

La Atelierul Xim, credem că fiecare obiect are o poveste de spus și că fiecare persoană merită să-și personalizeze lumea în jurul său. Cu o varietate de produse de calitate superioară și o atenție deosebită la detalii, suntem aici pentru a transforma obiectele obișnuite în opere de artă personalizate. Descoperă magia personalizării la Atelierul Xim și lasă-ți creativitatea să zboare!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Design minimalist cu marmură, granit și travertin: Simplitatea aduce eleganța în prim-plan

Publicat

pe

În lumea designului interior, mai puțin înseamnă adesea mai mult. Combinația de materiale naturale precum marmura, granitul și travertinul aduce cu sine eleganță și sofisticare. Aceste materiale, în ciuda simplității lor, adaugă valoare oricărei încăperi.

Desigur, designul minimalist cu aceste materiale nu se referă la aspectul lor rece sau impersonal, ci la modul în care adaugă subtil o notă de sofisticare. Marmura, cu modelele sale unice, granitul, cu textura sa distinctivă, și travertinul, cu farmecul său rustic, sunt alegeri perfecte pentru a crea un spațiu stilat și contemporan.

În acest articol, vom explora avantajele designului minimalist cu marmură, granit și travertin și modul în care aceste materiale pot transforma complet orice încăpere. Vom descoperi, de asemenea, cum să le integram într-un design echilibrat și armonios. Simplu și elegant, acest stil de design este cu siguranță o alegere bună pentru cei care apreciază frumusețea subtilă a materialelor naturale.

Atractivitatea simplității în design
Designul minimalist se concentrează pe esențial și evită orice elemente sau detalii care nu sunt necesare. Este o abordare care pune accentul pe calitatea materialelor și pe spațiul negativ, creând astfel o atmosferă de ordine și liniște.

Marmura, granitul și travertinul se încadrează perfect în acest stil de design, deoarece au un aspect simplu și curat, dar totodată aduc cu sine o notă de rafinament. Aceste materiale pot fi utilizate într-o varietate de moduri pentru a crea un aspect minimalist și sofisticat în orice încăpere.

Înțelegerea caracteristicilor marmurei, granitului și travertinului
Fiecare dintre aceste trei materiale naturale are caracteristici unice care le fac potrivite pentru diferite aplicații în designul minimalist. Marmura, cu modelele sale variate și culorile vibrante, adaugă eleganță și lux oricărei încăperi. Granitul, cu textura sa durabilă și robustă, este ideal pentru suprafețe de lucru sau blaturi de bucătărie. Travertinul, cu aspectul său rustic și cald, adaugă un farmec natural și autentic oricărui spațiu.

Înainte de a decide asupra materialelor pe care le veți utiliza într-un proiect de design minimalist, este important să înțelegeți caracteristicile și proprietățile fiecărui material. Aceasta vă va ajuta să faceți alegeri informate și să obțineți rezultatele dorite.

Integrarea designului minimalist cu marmură, granit și travertin în interioare
Designul minimalist cu marmură, granit și travertin poate fi integrat într-o varietate de moduri în interioare. Aceste materiale pot fi folosite pentru pardoseală, pereți, blaturi de bucătărie, blaturi ale băilor, sau chiar în decorul general.

Pentru a obține un aspect minimalist și echilibrat, este important să alegeți o paletă de culori neutre și să evitați supraaglomerarea spațiului cu prea multe elemente sau accesorii. În plus, ar trebui să acordați atenție luminii naturale și să încercați să o maximizați prin utilizarea de ferestre mari sau oglinzi.

Utilizarea marmurei, granitului și travertinului pentru blaturi de bucătărie și suprafețe
Bucătăria este unul dintre spațiile în care marmura, granitul și travertinul pot străluci cu adevărat. Aceste materiale sunt ideale pentru blaturi de bucătărie datorită durabilității și rezistenței lor la zgârieturi și căldură. De asemenea, adaugă un aspect elegant și sofisticat, transformând bucătăria într-un spațiu deosebit.

Atunci când alegeți un blat de bucătărie din marmură, granit sau travertin, este important să luați în considerare culoarea și textura materialului, astfel încât să se potrivească cu restul designului bucătăriei. De asemenea, trebuie să aveți în vedere și întreținerea și siguranța acestor suprafețe, pentru a vă asigura că vor rămâne frumoase și funcționale pe termen lung.

Crearea de băi minimalist cu marmură, granit și travertin
Băile minimalist sunt spații elegante și funcționale, iar marmura, granitul și travertinul pot contribui la crearea unei atmosfere de lux și relaxare. Aceste materiale pot fi utilizate pentru pereți, podele, blaturi și chiar dușuri sau căzi.

Pentru a obține un aspect minimalist în baie, este important să alegeți culori neutre și să evitați supraaglomerarea spațiului cu prea multe obiecte sau accesorii. De asemenea, puteți utiliza oglinzi și iluminare strategică pentru a crea iluzia de spațiu și pentru a adăuga o notă de eleganță.

Design minimalist în spațiile exterioare cu marmură, granit și travertin
Nu este nevoie să vă limitați la designul minimalist doar în interiorul casei. Marmura, granitul și travertinul pot fi la fel de impresionante și în spațiile exterioare. Aceste materiale pot fi utilizate pentru terase, alei, piscine sau chiar grădini.

Utilizarea marmurei, granitului și travertinului în designul exterior poate adăuga o notă de eleganță și rafinament, creând un spațiu plăcut și relaxant. Aceste materiale sunt durabile și rezistente la intemperii, ceea ce le face potrivite pentru utilizarea în exterior.

Întreținerea și îngrijirea suprafețelor din marmură, granit și travertin
Pentru a vă asigura că suprafețele din marmură, granit și travertin rămân frumoase și funcționale pe termen lung, este important să le întrețineți și să le îngrijiți corect. Aceste materiale necesită o atenție specială și produse de curățat adecvate pentru a le menține în stare bună.

De obicei, marmura, granitul și travertinul trebuie etanșate și curățate regulat pentru a evita pătrunderea murdăriei sau a petelor în suprafață. Este, de asemenea, important să evitați utilizarea produselor de curățat agresive care pot deteriora sau decolora aceste materiale.

Exemple de proiecte de design minimalist uimitoare cu marmură, granit și travertin
Pentru a vă inspira și a vă ajuta să vă imaginați cum ar putea arăta un design minimalist cu marmură, granit și travertin, iată câteva exemple de proiecte impresionante:

1. Bucătărie cu blaturi de bucătărie din granit negru, pereți albi și podea din marmură deschisă.

2. Baie cu pereți din travertin, duș cu blaturi din marmură și podea din granit.

3. Terasă cu podea din travertin, piscină cu margine din marmură și mobilier minimalist din granit.

Aceste exemple demonstrează versatilitatea și frumusețea marmurei, granitului și travertinului în designul minimalist și cum pot transforma complet orice spațiu.

Concluzie: îmbrățișând eleganța designului minimalist cu marmură, granit și travertin
Designul minimalist cu marmură, granit și travertin aduce cu sine eleganță și rafinament într-un mod subtil. Aceste materiale naturale, cu caracteristicile lor unice, pot transforma complet orice încăpere și pot crea un spațiu contemporan și sofisticat.

Indiferent dacă alegeți să utilizați marmură, granit sau travertin, este important să înțelegeți caracteristicile și proprietățile acestor materiale și să le integrați într-un design echilibrat și armonios. În plus, asigurați-vă că le întrețineți și le îngrijiți corect pentru a vă bucura de frumusețea și funcționalitatea lor pe termen lung.

Designul minimalist cu marmură, granit și travertin este o alegere excelentă pentru cei care apreciază frumusețea subtilă și eleganța materialelor naturale. Simplitatea aduce cu sine eleganța în prim-plan și poate transforma orice încăpere într-un spațiu deosebit.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Schimbarea sediului social al unei societăți: Proceduri și implicații

Publicat

pe

De

gazduire sediu firma Bucuresti

În lumea afacerilor, schimbarea sediului social a unei companii poate fi un pas necesar pentru a se adapta la schimbările din mediul de afaceri sau pentru a explora noi oportunități. Acest proces poate implica mutarea sediului social în același județ sau în altul și necesită respectarea unor proceduri și formalități specifice. În acest articol, vom explora detaliile legate de schimbarea sediului social, motivele care pot sta la baza acestei decizii, precum și pașii necesari pentru a efectua cu succes această schimbare.

Când este necesară schimbarea sediului social?

Schimbarea sediului social poate avea la bază diverse motive administrative și strategice. Acestea pot include:

 1. Expirarea contractului de închiriere: Atunci când un contract de închiriere pentru spațiul în care se află sediul social ajunge la sfârșitul său, compania poate decide să se mute la o nouă adresă.
 2. Schimbarea locației afacerii: Atunci când compania decide să își mute afacerea într-un alt județ, este necesară schimbarea sediului social pentru a reflecta noua locație (descoperă aici mai multe informații despre serviciul de gazduire sediu firma Bucuresti).
 3. Considerații economice: Uneori, companiile pot găsi oportunități mai bune în altă zonă sau pot dori să-și reducă costurile, ceea ce poate duce la schimbarea sediului social.

Trebuie avut în vedere că atunci când o companie decide să-și mute sediul social într-un alt județ, este posibil să fie necesară și schimbarea denumirii firmei.

Procedura de schimbare a sediului social

Schimbarea sediului social implică o serie de pași și formalități pe care compania trebuie să le respecte. Iată cum poate fi realizată această procedură:

 1. Luarea deciziei: Acționarii sau asociații companiei trebuie să se întrunească pentru a lua decizia de schimbare a sediului social și pentru a redacta un act modificator.
 2. Actualizarea actului constitutiv: Actul constitutiv al societății trebuie să fie actualizat pentru a reflecta noile modificări. Acesta trebuie să fie înregistrat printr-o decizie emisă de un judecător-delegat.
 3. Actualizarea documentelor: Diverse documente, cum ar fi certificatul de înregistrare și altele legate de funcționarea firmei, trebuie actualizate cu noua adresă a sediului social.
 4. Obținerea rezervării de denumire (dacă este cazul): Dacă sediul social se mută în alt județ, este necesar să se obțină o rezervare de denumire pentru noua locație.
 5. Depunerea documentelor la Registrul Comerțului: Toate documentele necesare pentru schimbarea sediului social trebuie depuse la Registrul Comerțului. Aici vor fi înregistrate și eliberate actele noi care vor conține adresa noului sediu social.
 6. Actualizarea documentelor oficiale: Compania trebuie să achiziționeze un nou Registru Unic de Control și să modifice toate documentele oficiale care conțin adresa veche a sediului social, cum ar fi chitanțierele și facturierele.

Documentele necesare

La schimbarea sediului social în alt județ, compania trebuie să prezinte o serie de documente, printre care:

 • Cerere de înregistrare în original.
 • Declarație tip pe propria răspundere semnată de administratori/asociați.
 • Actul constitutiv al firmei actualizat.
 • Dovada dreptului de folosință al spațiului destinat noului sediu social.
 • Cerere adresată ANAF pentru certificarea faptului că noul spațiu nu este înregistrat în alt document de instrăinare a dreptului de folosință.

Întrebări frecvente

Ce se înțelege prin „sediul social” al unei companii?

Sediul social reprezintă adresa legală sau oficială a unei societăți și este o condiție obligatorie în momentul înființării unei firme în România. Acesta trebuie să fie confirmat și înregistrat la Registrul Comerțului în timpul procesului de înmatriculare a firmei. Indiferent de forma juridică a unei companii, existența unui sediu social este esențială și trebuie să fie declarată și respectată conform legii.

Care sunt avantajele de a utiliza serviciile unei firme specializate în gazduirea sediului social?

Firmele specializate în gazduirea sediului social oferă adrese prestigioase, gestionarea corespondenței și a apelurilor, precum și spații de întâlnire temporare, economisind timp și costuri.

Care sunt avantajele de a avea sediul social într-un anumit oraș sau județ?

Alegerea unui sediu social într-un anumit oraș sau județ poate aduce avantaje strategice, precum acces la resurse umane calificate, proximitate la clienți și parteneri, beneficii fiscale, infrastructură dezvoltată, prestigiu, networking și multe altele.

În concluzie, schimbarea sediului social este o decizie importantă care poate avea un impact semnificativ asupra unei companii. Pentru a efectua această schimbare cu succes, este esențial să se urmeze procedurile și formalitățile corecte și să se actualizeze toate documentele necesare pentru a reflecta noua locație a sediului social. Prin respectarea acestor pași, companiile pot asigura o tranziție lină și pot continua să-și dezvolte afacerea în noile lor condiții.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din București

Uncategorized8 ore inainte

Studiu ÎntreVecini: 65% dintre români declară că nu-și cunosc vecinii deloc sau că îi cunosc în mică măsură

80% dintre români și-ar dori să se înțeleagă mai bine cu vecinii și să poată apela la ei în caz...

UncategorizedO zi inainte

AOC dezvăluie o nouă generație de monitoare, redefinind eleganța pentru spațiul tău de acasă și birou

Noua serie AOC B3 include modele cu margini ultra înguste, conectivitate USB-C și rate de reîmprospătare de 100 Hz București,...

EvenimentO zi inainte

Cezara Popescu candidata Partidului Alternativa Dreaptă la Primăria Constanța

The post Cezara Popescu candidata Partidului Alternativa Dreaptă la Primăria Constanța appeared first on INCISIV TV. Facebook Comments

Exclusiv4 zile inainte

Compromisul (in)justitiei prahovene pentru “albirea” procurorilor paraditori Onea, Portocala si Reileanu – Ziarul Incisiv de Prahova

Ne intrebam intr-un articol, pe buna dreptate, cat de impartiala poate fi judecata intr-un dosar in care inculpatii au ajuns...

Uncategorized4 zile inainte

Oportunități și Provocări în Construcții, ediția cu numărul 3!

 Îți place să fii la curent cu cele mai noi tendințe și inovații din domeniul construcțiilor? Atunci nu rata evenimentul...

Eveniment5 zile inainte

Divertismentul de acasă atinge dimensiuni epice: televizorul TCL C805 este disponibl în variante de până la 98 inchi

România, 15 februarie 2024: TCL, lider de top în industria televizoarelor, este încântat să prezinte televizorul său revoluționar, TCL C805....

Uncategorized5 zile inainte

OnePlus 12 și OnePlus 12R disponibile în pachete speciale pe oppostore.ro

București, 15 februarie 2024 – Cele mai noi smartphone-uri din portofoliul brandului global de tehnologie OnePlus, modelele OnePlus 12 și OnePlus...

Eveniment6 zile inainte

Sondaj de Opinie: Surpriză în Cursa pentru Primăria Constanța 2024, Cezara Popescu – 30% din opțiunile constănțenilor

Un recent sondaj de opinie organizat de către Asociația Civică Constanța MEA a adus o veste surprinzătoare în cursa pentru...

Uncategorized6 zile inainte

Alecsandra Roman este noul Chief Marketing Officer Voxa

București, 14 februarie 2024 – Voxa, liderul aplicațiilor de audiobook-ri și e-book-uri din România, își consolidează echipa de management regional...

Uncategorized6 zile inainte

Festivalul IntenCity 28-30 iunie 2024

Festivalul IntenCity, aflat la cea de-a treia ediție, va avea loc în perioada 28-30 iunie 2024, în Craiova, pe două...

Eveniment6 zile inainte

Camera auto de bord NAVITEL R9 DUAL: Inovație și siguranță într-un singur dispozitiv

NAVITEL, lider în tehnologie GPS, prezintă cu mândrie camera auto pentru bord NAVITEL R9 DUAL, o soluție avansată cu doi...

Uncategorized6 zile inainte

Cum ne pregătim pentru alegerile europene din 2024

Peste 134 de milioane de oameni din Europa* vin pe TikTok în fiecare lună, iar mulți dintre aceștia vor vota...

Uncategorized6 zile inainte

PC Garage anunță campania de Valentine’s Day “Vrei sa fiu a ta de gaming?”

București, România – 14 februarie 2024 – PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din...

declin demografic declin demografic
Politică localăO săptămână inainte

România în declin demografic! MRS cere politici concrete de sprijinire a tinerilor familii!

Într-un comunicat recent emis de Mişcarea România Suverană, se trage un semnal de alarmă asupra situaţiei demografice precare cu care...

UncategorizedO săptămână inainte

RA Foto echipa foto video din Buzau care spune povestea ta

În călătoria ta spre cele mai frumoase amintiri, alegerea unei echipe foto-video profesioniste este crucială pentru a surprinde fiecare moment...

UncategorizedO săptămână inainte

Lights and Tales este echipa foto video pentru evenimentul tau

Povestea Ta în Imagini și Videoclipuri Credem că fiecare moment special merită să fie păstrat și împărtășit. Echipa noastră talentată...

Știrea Zilei