Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Mihai Tudose condamnă PSD, în vârf cu președintele Liviu Dragnea, pentru legăturile pe care România le-a legat cu Ungaria.

„Opriți Guvernul PSDragnea/Dăncilă!!!!
Ieri în ședința de guvern au fost adoptate două hotărâri care alocă peste 50 mil lei în vederea închiderii a trei mine din Valea Jiului!!! Nu conservare. Nu retehnologizare. Închidere!!! Și o să rămână una singură care să furnizeze cărbune pentru centrala de la Paroseni. Atât.
Pe sutele de mii de afișe și bannere cu care PSD a împânzit țara scrie: patrioți în Europa… între timp au uitat sa fie patrioți în România… Închid Valea Jiului și importăm curent din Ungaria! Patriotism, nu-i așa? 200 mil de euro este costul retehnologizării și eficientizării Complexului Energetic Hunedoara… Pe parcursul a doi ani. Exact cât alocația bugetară pentru partide…. din care aflăm cum e cu patriotismul prin intersecții, prin pomi și pe stâlpi…
în timp ce devenim dependenți energetic de ,, bunul prieten” Orban-de-Ungaria!!!
Jos labele de pe România! Urgent!”, a scris Tudose pe pagina sa de Facebook.

„Ca sa vedeți si voi cine a ajuns sa vorbească…tu esti de 2 saptamani la pro România prietene, pana acum unde ai fost ?! Cand erai in psd de ce nu țâșnea patriotismul din tine?!”, a fost unul din comentariile pe care Tudose le-a primit la postare.

„De aceea am plecat. Fiindcă nu aveai cu cine să te înțelegi Am vorbit în interiorul PSD… Am plecat pentru a putea spune din afara …”, a răspuns Mihai Tudose.

Te-ar putea interesa și: