Connect with us

Uncategorized

Old Blacks Festival lanseaza rockeri noi

Publicat

pe

Ca și anul trecut, organizatorii festivalului Old Blacks, Rock&More, care are loc pe 7 si 8 iunie 2019 la Quantic in aer liber, și-au propus să susțină și artiștii aflați la inceput de drum, care vor să-și prezinte muzica unui public avizat.

Ca și anul trecut, organizatorii festivalului Old Blacks, Rock&More, care are loc pe 7 si 8 iunie 2019 la Quantic în aer liber, și-au propus să susțină și artiștii aflați la început de drum, care vor să-și prezinte muzica unui public avizat.

Anul acesta, dintre demo-urile trimise, juriul format din organizatori și consiliat de reprezentanții de la Rock FM, au ales următoarele 3 trupe pentru a evolua pe scena principală a festivalului, alături de Zdob și Zdub, Kempes, Șuie Paparude, Timpuri Noi etc.:

Eleven, trupa formata din 4 bucureșteni, care se consideră „Just a happy rock band” și prestează cu bucurie un amestec de alternative rock cu grunge&punk.

Salmastra propune o combinație de alternativ cu stoner și rock’n roll. „Energie maximă, volum maxim, rock maxim” se descriu ei pe scurt. Bucureștenii scot ce-i mai bun din influențele clasice de metal combinate cu sound-uri moderne, cântând pentru prima dată la Quantic. Atunci când compun, inspirația le vine de la artişti consacraţi ca Black Sabbath, Led Zeppellin sau Royal Blood.

Jack of All Trades este prima formație de rock alternativ din România care are un podcast lunar în care vorbește despre provocările unei trupe aflate la început de drum și modul în care “navighează” prin industria muzicală din țară. Lucrează în prezent la un album de 10 piese, pe care îl vor lansa în toamna acestui an.

Dacă anul trecut 5000 de rockeri s-au bucurat la Arenele Romane de prestații de excepție marca Iris, Vița de Vie, Trooper, Subcarpați, Iedera și Trupa Zero, în acest an sunt așteptați la cea mai tare petrecere în aer liber, în centrul Capitalei, nostalgicii de altădată care vor cânta și vor dansa cu poftă pe hituri ca „Soundcheck”,”Adeline”, „Luca”, „Boonik bate toba”, „Everybody in the casa mare” și altele. Evenimentul propune însă și nume pe val din afara rock-ului, precum HVNDS sau Cuibul sau Arthur Project.

În afară de puntea de lansare pentru trupe talentate aflate la început de carieră, festivalul Old Blacks, Rock&More vine cu încă o premieră: începând cu anul acesta, organizatorii doresc să transforme evenimentul în primul festival rock&more ECO din România și să pună la dispoziția publicului soluții de colectare selectivă a deșeurilor. Astfel, cu ajutorul partenerilor de la 3RGreen, care vor amplasa în poiana de la Quantic containere speciale, cei prezenți vor putea să scape în mod responsabil de paharele de plastic, dozele de aluminiu sau sticlele de apă golite pe parcursul festivalului.

Totodată, pentru cei cei care își doresc să nu plece acasă prea devreme și mai vor niste rock&more, festivalul aduce și alte surprize. Petrecerea nu se termină odată cu ultima cântare a serii, ci continuă până târziu în noapte, cu afterparty Old Blacks, în interiorul clubului Quantic.

Pentru cele două zile de festival au fost puse în vânzare doar 3000 de abonamente la preţ promoţional, la doar 90 de lei, pe http://bit.ly/OldBlacks2. Biletele pentru o zi se pot achiziționa doar de la intrare, în cele doua zile de festival, la prețul de 60 de lei/zi. În ziua evenimentului nu se mai vând abonamente.

Old Blacks, Rock&More Festival (Ediţia 2) este un eveniment organizat de Sprint Music şi comunicat de HTag PR. Parteneri media: Rock FM, Prima TV, Adevarul.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Orașul București ii urează La mulți ani fondatorului 07funerare

Publicat

pe

Orașul București ii urează La mulți ani fondatorului 07funerare.

De 10 ani in spatele inmormantarilor decente din Romania sta un Om care isi tine fagaduiala, orice s-ar intampla, care isi sacrifica odihna si linistea ca totul sa fie pregatit si familiile indurerate, sa nu mai planga ata de mult!

Cata munca a strans Alexandru Ruş in acesti ani si mai ales cate cuvinte de recunostinta din partea celor care erau atat de bulversati, incat nu mai puteau sa se ocupe si de detaliile de organizare ale inmormantarii!

El este omul care se implica total in tot ceea ce face si toti cei care il cunosc spun ca simte impreuna cu cei pe care ii imbarbateaza si ii ajuta.

Fire vizionara, a reusit sa organizeze primul dispecerat national de servicii funerare  non stop, 07funerare.ro, locul in care cei care au pierdut o persoana draga si importanta din viata lor gasesc alinare.

De fapt ce inseamna acest lucru? Pe platforma servicii funerare Romania, omul suparat are acces facil la servicii de pompe funebre elitiste din tara. El intra aici sigur ca ii raspunde cineva la telefon, il asculta si il sfatuieste, mai mult de-atat ii preia o parte din sarcini sau intreaga organizare a ceremoniei, sa poata supravietui cu acesta imensa durere.

Alexandru Ruş este omul care anesteziaza prin tot ceea ce a pus la punct durerile din sufletele celor indoliati.

Toate firmele de pompe funebre din reteaua nationala construita cu mare truda au fost atent selectionate, criteriile de acceptare fiind:

-respectul si intelegerea fata de perioada critica a doliului. Experienta pierderii cuiva drag este una dintre cele mai dramatice din existenta unui om, iar furnizorii de servicii funerare prezenti pe platforma 07Funerare.ro o indulcesc si o umanizeaza prin dialog, prin serviciile pe care le ofera, prin prezenta lor discreta, dar implicata de profesionisti. Ei stiu sa abordeze un om nervos caruia i se pare ca i s-a prabusit universul in cap, un om dezorientat de tot ceea ce i se intampla.

-onestitate si omenie. Preturile comunicate la inceput nu se schimba in timpul derularii evenimentului. Alexandru Ruş a ajutat multe case de copii contribuind financiar la buna lor functionare si camine de batrani iar, cand acesti batrani nu aveau pe nimeni a organizat inmormantarea lor fara bani. Fiind atat de modest nu ii place sa se vorbeasca despre asta, dar lumea trebuie sa stie ca pe platforma pusa la punct de el se percep preturi corecte pentru organizarea unor inmormantari despre care se va vorbi mult timp la superlativ.

-bun gust, lucruri de calitate utilizate pentru defunct, profesionisti dedicati pentru pregatirea trupului neinsufletit si imbalsamarea garantata.

Sicriele puse la dispozitie de firme sunt de calitate premium si usor manipulabile, echipamentele pentru ele din cele mai fine materiale.

-inmormantari ca in filme si ca afara si la noi in tara. Avem parinti sau bunici care nu au stat o clipa ca noi sa avem de toate, iar acesti bravi oameni merita o inmormantare pe cinste.

-punctualitate si calitate. Toate vor fi facute la timp, inclusiv actele necesare, rezervarea capelei si a bisericii, pregatirea locului de veci. Sunt firme de pompe funebre capabile sa se ocupe de tot, inclusiv de pregatirea cosurilor pentru biserica si a parastaselor.

Omul sfinteste locul si Alexandru Ruş gireaza pentru creatia sa menita sa ajute romanii in cele mai grele momente din viata.

Bucurestiul ii ureaza un calduros “La multi ani!” fondatorului 07funerare, Serviciul Funerar Roman, care implineste azi frumoasa varsta de 38 ani.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

7 semne care-ți dau de știre că ai nevoie de anvelope noi

Publicat

pe

În timpul lunilor fierbinți de vară, anvelopele dumneavoastră încep să aibă vibraţii pe care probabil nici nu le observați. Căldura asfaltului, cuplată cu călătoriile lungi de vară duc la uzura mult mai rapidă a cauciucurilor, chiar dacă ele sunt preconizate pentru temperaturi ridicate.

Există semne care să vă atenționeze că aveţi nevoie de anvelope noi.

Suprafaţa de rulare redusă

Unul din cele mai evidente semne care vă spun că este timpul să înlocuiți anvelopele, este treapta de rulare. Canelurile şi protuberanţele de pe anvelope vă ajută să rămâneţi pe drum atunci când plouă sau este îngheţ. Pe măsură ce ele se uzează, suprafaţa anvelopelor devine mai fină şi se pierde o mare parte din tracţiune.

Uzura laterală a anvelopei

Un alt semn că este timpul pentru anvelope noi este existenţa uzurilor laterale diferite, adică pe o parte mai mult decât pe cealaltă. Uzura de pe centrul anvelopelor este un semn clar că supraumflaţi roţile, în timp ce uzura pe lateral apare în cazul roţilor care nu sunt umflate suficient. Mai mult, uzura laterală diferită pe cele două părţi este un indicator şi al existenţei altor deficienţe tehnice. Poate fi vorba despre probleme cu piesele maşinii – cum ar fi arcurile sau articulaţiile cu bile deteriorate.

Anvelope fisurate

Condiţiile meteo extreme, lovirea bordurilor sau trecerea prin gropi pot provoca fisurarea anvelopelor. Daunele ar putea arăta ca nişte găuri în partea laterală a anvelopei. Aceste fisuri cresc şansa de explozie a anvelopei şi pot genera curând fisuri şi pierderi de presiune la roţi.

Luminile de avertizare

Autovehiculele noi au la bord un sistem de avetizare inteligent, sau o lumină de avertizare a presiunii roţilor. Acest indicator arată ca un “U” cu semn de exclamare pe mijloc şi este conceput pentru a indica presiunea scăzută la oricare dintre cele patru roţi. Dacă remarcăm acest semnal, putem să adăugăm presiune la roţi, dar ar fi recomandat să verificăm şi starea anvelopei pentru a depista cauza scurgerii de aer.

Vibraţiile

Drumul poate face că maşina să vibreze şi să simţiţi călătoria ca şi cum aţi călări un cal . Aceste vibraţii, însă, pot fi generate şi de starea necorespunzătoare a anvelopelor. De obicei ele se simt în volan mai mult decât în restul maşinii. Deoarece acesta poate fi mai mult decât un semn pentru o anvelopă uzată, mergeţi la un mecanic pentru verificarea suspensiei şi a amortizoarelor.

Penele dese

Deja aţi refolosit de mai multe ori anvelopa respectivă şi aţi ajuns în stadiul în care mai mult staţi pe la vulcanizare decât pe şosea. E limpede că a sosit timpul să cumpăraţi o anvelopă nouă!

Exploziile anvelopelor

Acesta ar fi semnul cel mai evident că aveţi nevoie de anvelope noi. Este de recomandat, totuşi, să nu se ajungă până acolo, pentru că explozia anvelopei în timp ce rulaţi cu vitexa mare poate fi cauza unor accidente grave de circulaţie.

Lassa România vine cu oferte foarte bune de anvelope – nu ezitaţi să le luaţi în considerare!

 

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Brother a acordat premiul pentru derularea de activități de protecție a naturii și conservarea biodiversității

Publicat

pe

Brother, unul dintre cei mai mari furnizori de soluții pentru mediul de afaceri, a acordat recent premiul pentru cea mai aplicativă lucrare de disertație din cadrul programului de master din cadrul facultății de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMVB). Berbecel Ionela Aurelia este câștigătoarea premiului pentru lucrarea de disertație cu tema: ”Analiza impactului generat asupra apei subterane și a apei de suprafață prin depozitarea controlată a deșeurilor”. Scopul acordării de către Brother  a premiului în  valoare de 500 de euro are rolul de a sprijini desfășurarea de activități viitoare de protecție a naturii și conservare a biodiversității și recunoașterea implicării absolventului în activitățile de protecție a mediului. Evaluarea candidaturilor a fost făcută de membrii comisiilor de examinare în cadrul sesiunii de susținere a lucrărilor de disertație, alături de reprezentantul companiei Brother, Simona Predescu.

“După circa 10 ani de implicare în activități de ecologizare a zonelor protejate din România, Brother contribuie prin acest acord la susținerea programelor educaționale de prevenire a degradării mediului și încurajează tinerii care aleg o profesie dedicată protejării naturii”, a declarat în cadrul ceremoniei Simona Predescu, Marketing Coordinator Brother România.

Acest premiu face parte dintr-o serie de demersuri derulate în cadrul unui acord de parteneriat semnat între Brother România și Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMVB), prin Facultatea de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului, printre care este și donarea unui echipament multifuncțional laser color Brother MFC-L9550CDW și un set complet de consumabile. Tot în cadrul acestui parteneriat va urma ca, pe viitor, angajamentul Brother de a susține activitățile de cercetare în protecția medului să se extindă către sprijinirea demersurilor de cercetare derulate în cadrul universității și prin alte acțiuni corelate.

Misiunea Brother este dezvoltarea de soluții, echipamente și tehnologii eficiente, care să permită organizațiilor să își îmbunătățească performanțele și operabilitatea, simultan cu reducerea costurilor. Eficiența poate avea însă și alte dimensiuni, tot mai des vorbindu-se în acest context de reducerea impactului asupra mediului, în toate domeniile de activitate. Întotdeauna Brother a fost un producător preocupat de calitatea mediului înconjurător și de protejarea acestuia, încurajând cu fiecare ocazie utilizatorii să se implice prin demersuri sustenabile în protejarea mediului. Începând de la idee și design, până la colectare și reciclare, la fiecare stadiu din ciclul de viață al unui produs este avut în vedere impactul acestuia asupra mediului.

În plus, Brother colaborează cu diverse organizații din toată lumea și se implică în multiple acțiuni sustenabile menite să reducă degradarea mediului înconjurător. Prin această acțiune Brother România deschide această colaborare cu USAMVB, prin Facultatea de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului (FIFIM) ca un prim pas de implicare socială la nivel local.

Despre Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București

Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti (USAMVB), „o universitate pentru viaţă şi agricultură prin educaţie şi cercetare de înaltă calitate”, este o instituţie de învăţământ superior şi cercetare acreditată, cu personalitate juridică, ce face parte din reţeaua instituţiilor de învăţământ superior de interes public, având caracter nonprofit şi apolitic. USAMVB este organizată şi funcţionează în conformitate cu prevederile Constituţiei României, ale legislaţiei şi reglementărilor naţionale din domeniul învăţământului, cu Carta universitară şi regulamentele proprii pentru a-şi îndeplini misiunea asumată.

Absolvenții Facultății de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului – unica în ţară ce pregăteşte ingineri prin programul de studii de licenţă Îmbunătăţiri Funciare şi Dezvoltare Rurală – dobândesc calificări pentru a răspunde cerințelor pieței muncii, fiind compatibili pentru a lucra în următoarele sectoare de activitate / instituții: construcții – proiectare și execuție, agenții de mediu, Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară, servicii / cadastru, administrația centrală și locală, cercetare și consultanță, Real Estate & Business.

 

Despre Brother

Fondată în Japonia cu mai bine de un secol în urmă de către cei doi frați Masayoshi și Jitsuichi, Brother este în prezent o marcă recunoscută la nivel mondial pentru inovație tehnologică. Compania desfășoară operațiuni în peste 40 de țări și regiuni.

Printre produsele Brother, se numără imprimante, echipamente multifuncționale, scanere și soluții de etichetare. Oferta pentru o eră bazată tot mai mult pe tehnologie digitală și inteligentă include soluții mobile de tipărire și servicii de management al printurilor (Managed Print Services – MPS).

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din București

Afaceri6 ore inainte

Ai nevoie de transport pentru nisip sau alte materiale?

Emar Trade Construct este o companie care pune preţ în primul rând pe seriozitate, profesionalism, respect şi nu în ultimul...

Exclusiv6 ore inainte

Academia de Politie, smenuri, plagiate si…normal, “amante”! Bani la greu…/UN NOU SCANDAL

Structura DNA ST Ploiesti, probabil in cardasie cu Structura Centrala, incearca cu disperare sa musamalize un caz grav de coruptie...

ExclusivO zi inainte

CCR a decis, în unanimitate, că domnul Costică Iohannis a pus o întrebare de ratat

Adică toate măgăriile cu numărarea voturilor prin soft au fost de pomană? Pe românește, CCR a decis, în unanimitate, că...

Uncategorized3 zile inainte

Orașul București ii urează La mulți ani fondatorului 07funerare

Orașul București ii urează La mulți ani fondatorului 07funerare. De 10 ani in spatele inmormantarilor decente din Romania sta un...

Exclusiv3 zile inainte

“Haideţi să vă spun ce a făcut zilele trecute Licu, pe viaţa micuţei Sorina”

Adică toate măgăriile cu numărarea voturilor prin soft au fost de pomană? Pe românește, CCR a decis, în unanimitate, că...

Exclusiv4 zile inainte

Ce a facut domnul Ciolos cu informatiile din raportul nr.63986/28.11.2008?

Adică toate măgăriile cu numărarea voturilor prin soft au fost de pomană? Pe românește, CCR a decis, în unanimitate, că...

Eveniment4 zile inainte

Comunicat de Presa/ Asociatia Victimelor Abuzurilor Directiei Nationale Anti-Coruptie din Romania

Asociatia Victimelor Abuzurilor Directiei Nationale Anti-Coruptie din Romania (AVADNAR) constituie o entitate civica care reprezinta interesele tuturor victimelor abuzurilor DNA,...

Afaceri5 zile inainte

Ce este un advertorial?

Pentru a obține o poziționare cât mai bună în căutările Google, orice site are nevoie de o vizibilitate cât mai...

Exclusiv5 zile inainte

MAI “crapa” de deontologie profesionala/Seful IPJ Gorj- sex cu amanta si musamalizari ordinare in instanta, ca razbunare

A fost o  sedinta lunga…in cadrul Judecatoriei Motru….pana si judecatorul, nenea asta care decide si dispune ,, in numele legii”...

Exclusiv6 zile inainte

“Famiglia” de la DNA ST Ploiesti si incercarile actuale de musamalizare ale dosarului nr 214/P/2018

ROMAN FOILETON DNA ST Ploiesti SAGA By Incisiv de Prahova Saga procurorilor de la DNA ST Ploiesti deocamdata doar unii...

EvenimentO săptămână inainte

Remanierea a dezamorsat o posibilă demonstraţie de 10 august

Ion Cristoiu a declarat pentru MEDIAFAX că remanierea miniştrilor Carmen Dan (Interne) şi Teodor Meleşcanu (Externe) era necesară, aparent într-o...

ExclusivO săptămână inainte

Militianul paraditorilor de la DNA ST Ploiesti, muzica greceasca si dosarul fabricat directorului ziarului Incisiv de Prahova (I)

Politistul judiciar TOMA Ciprian de la DNA ST Ploisti este un politist obscur, din Campina, un „sifon” care a fost...

EvenimentO săptămână inainte

PSD doreşte să aibă candidat propriu. Voi vorbi cu Tăriceanu despre o susţinere în turul doi

In prezent repatrieri  este cuvantul care se rosteste cu o doza de tristete, dar face cinste si firmelor care se ocupa...

EvenimentO săptămână inainte

Despre repatrieri numai de bine

In prezent repatrieri  este cuvantul care se rosteste cu o doza de tristete, dar face cinste si firmelor care se ocupa...

EvenimentO săptămână inainte

Alan Turing, noul chip de pe bancnota de 50 de lire sterline. Geniul din Bletchley Park, primul gay care primeşte o asemenea onoare

Motto ” Pentru că regele Babilonului s-a oprit la o răspântie, unde încep două drumuri, şi stă să ghicească: scutură săgeţile,...

EvenimentO săptămână inainte

Sistemul de pensii private a avut o evoluţie pozitivă în primul trimestrul al anului

Motto ” Pentru că regele Babilonului s-a oprit la o răspântie, unde încep două drumuri, şi stă să ghicească: scutură săgeţile,...

Știrea Zilei