Connect with us

Uncategorized

FYI: Telefoanele din seria Galaxy S10 vor primi o serie de update-uri în următoarele luni

Publicat

pe

res_8958aa64403b24c23e3d6d2798e325df_full

Continunând să ofere cea mai bună experiență pentru utilizatorii Galaxy S10, Samsung introduce o serie de update-uri care vor aduce funcții software noi care se regăsesc pe Note10 și pe telefoanele din seria Galaxy S10. Noile update-uri de software vor fi disponibile în următoarele luni, primul putând fi instalat deja și include funcționalități îmbunătățite în ceea ce privește camera, conectivitatea DeX și experiența Galaxy în ansamblu.

Funcționalități îmbunătățite ale camerei:

  • AR Doodle: funcție prin intermediul căreia puteți să izolați un obiect din fundal sau anumite fețe și adăuga elemente de realiate augmentată – pentru videouri excepționale
  • Live focus video: efect de bokeh îmbunătățit acum și în conținutul video
  • Night Mode: funcție care reduce zgomotul din zonele întunecate și îmbunătățește detaliile și culorile din fotografii în așa fel încât acestea vor fi mult mai vii
  • Super steady: stabilizează filmarea, indiferent că sunteți în mișcare, pe skateboard sau pe bicicletă; veți putea face videouri impresionante chiar și în hyperlapse

Funcționalități îmbunătățite DeX:

  • Samsung DeX: vă veți putea conecta Galaxy S10 la un PC sau Mac cu ajutorul unui cablu USB, prin aplicația Samsung DeX
  • Link to Windows: vă puteți conecta telefonul la Windows 10 PC pentru a putea vedea orice fel de conținut, inclusiv fotografiile din telefon, pentru a trimite și primi mesaje etc.

Funcționalități îmbunătățite în ceea ce privește experiența Galaxy:

  • Samsung Pass: Setările Samsung Pass au fost simplificate, recunoașterea device-urilor conectate fiind mult mai ușoară și rapidă, folosind tehnologii biometrice avansate la logarea în aplicații sau în website-uri
  • Samsung Messages: În aplicația pentru mesaje, apar noi pictograme care oferă posibilitatea de acces rapid pentru adăugarea de fotografii și video, atunci când e nevoie

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Afla de ce ar trebui sa cumperi drojdie uscata doar in ambalaj vidat!

Publicat

pe

drojdie uscata

 

Drojdia uscata este un ingredient esential in brutarii si patiserii deoarece poate fermenta rapid, transformand zaharurile din faina in dioxid de carbon si alcool. Acest proces nu doar ca ajuta aluatul sa creasca, oferindu-i textura pufoasa si aerata pe care o dorim in paini, briose si alte produse de panificatie, dar contribuie si la dezvoltarea unui gust si arome complexe.

Avantajul acestui tip de drojdie este stabilitatea si usurinta cu care poate fi depozitata si masurata, facand-o o optiune convenabila pentru producatorii la scara mica pana la cei industriali.

In plus, adaptabilitatea drojdiei uscate la diverse retete si conditii de fermentatie o face sa fie un ingredient versatil, indispensabil pentru brutari si patiseri.

Dar de ce este ambalajul atat de important?

  1. Conservarea calitatii

Primul si cel mai important motiv pentru care ar trebui sa folosesti doar drojdie uscata in ambalaje cu atmosfera protectoare sau vidate este conservarea calitatii agentului de crestere.

Aceste ambalaje sunt proiectate sa protejeze drojdia de umiditate si aer, doi factori care pot diminua rapid proprietatile drojdiei, mult mai bine decat ar putea-o face alte tipuri de ambalaje.

Limitand cat mai bine expunerea agentului de crestere natural la acesti factori, isi pastreaza puterea de fermentare mai mult timp, dar si aroma si culoarea, marind sansele ca aluaturile pe care le prepari sa aiba mereu textura si gustul dorit.

 

  1. Uniformitatea produselor

Dupa cum a fost mentionat, cand folosesti drojdie uscata din ambalaje sigilate, fiecare lot de produse va fi mai consistent. Asta pentru ca drojdia isi pastreaza caracteristicile de la un pachet la altul, evitandu-se astfel diferentele de calitate.

Cand vine vorba de brutarii sau patiserii, clientii se intorc in locurile in care stiu ca vor gasi intotdeauna produse care sunt identice de fiecare data.

Clientii tai vor aprecia faptul ca pot cumpara produse care arata si au acelasi gust, ceea ce ii poate convinge chiar sa devina clienti fideli.

 

  1. Durata de valabilitate extinsa

Drojdia uscata in ambalaje cu atmosfera protectoare sau vidate are o durata de valabilitate semnificativ mai lunga comparativ cu cea comercializata in alte tipuri de ambalaje.

Acest lucru inseamna ca poti depozita drojdie pentru perioade mai lungi fara sa te ingrijorezi ca isi va schimba proprietatile.

 

  1. Mai putine pierderi, mai multa eficienta

Alegand drojdie uscata in ambalaje cu atmosfera protectoare sau vidate ai si mai putine pierderi.

Ambalajele sunt proiectate sa fie rezistente, ocupa mai putin loc, fiind eficiente din punct de vedere al spatiului, reduc riscul de deteriorare a ambalajului si, implicit, a continutului. Asta inseamna mai putine pierderi pentru afacerea ta si un pas mic, dar important, spre o activitate mai sustenabila.

  1. Protectie impotriva contaminantilor

Un avantaj major al ambalajelor vidate este capacitatea lor de a proteja drojdia de contaminanti externi, precum bacteriile si mucegaiurile.

Acesti contaminanti nu numai ca pot afecta calitatea si siguranta produselor tale, dar pot si sa scurteze durata de viata a drojdiei. Intr-un mediu de productie unde igiena este esentiala, cum sunt brutariile si patiseriile, utilizarea drojdiei ambalata cat mai bine iti garanteaza inca o data ca produsele tale sunt sigure si ca vei obtine calitatea asteptata.

 

Vrei sa ai cele mai bune rezultate? Aprovizioneaza-te doar de la profesionisti.

Lesaffre Romania a demonstrat de-a lungul timpului faptul ca pune accentul pe calitate si profesionalism, acestea fiind aspectele de care antreprenorii au nevoie de la un partener de incredere. Alege drojdii naturale de buna calitate si vezi diferenta!

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Daune auto in Bucuresti – un fenomen zilnic si stresant, dar cu o solutie usoara!

Publicat

pe

daune auto bucuresti

 

Conform statisticilor, cele mai multe accidente rutiere – in anul 2020 – au fost inregistrate in Bucuresti. Astfel, este de la sine inteles faptul ca si daunele auto sunt extrem de comune in capitala. Coliziunile minore din trafic au devenit chiar obisnuite si sunt tratate ca un eveniment normal – mai putin de catre vizitatori, desigur.

Totusi, daca ai parte, din pacate, de daune auto Bucuresti, trebuie sa stii ca exista o solutie usor accesibila si rapida de a le rezolva. Aceasta te scapa de tot stresul implicat de comunicarea cu asiguratorul tau. In final, intreaga dauna auto se rezuma la reparatia autovehiculului tau si la decontarea acestui proces de catre asigurator.

 

Care este modul traditional de a rezolva daune auto in Bucuresti?

Evident, dupa ce esti implicat intr-un accident minor, trebuie sa avizezi dauna si apoi sa faci constatarea acesteia cu asiguratorul. Constatarea implica deschiderea unui dosar de daune – pe care trebuie sa-l pui la punct -, dupa care acesta va fi evaluat de catre asigurator.

In urma evaluarii, ti se va comunica daca reparatia masinii tale va fi acoperita prin despagubiri, in baza politei tale de asigurare. Partea mai putin buna este faptul ca si cea mai mica greseala sau eroare a dosarului de dauna poate duce la respingerea acestuia.

Ce se intampla in acest caz? Absolut nimic – mai exact, vei fi nevoit sa achiti reparatia masinii din propriul buzunar; practic, polita de asigurare nu intra in discutie.

 

Care este modul modern de a rezolva daune auto in Bucuresti?

Orice sofer cu experienta sau care are soferi experimentati alaturi va interactiona cu un centru de daune auto imediat dupa semnarea politei de asigurare. Centrul de daune este liantul, puntea de legatura dintre dauna auto si asiguratorul tau.

Mai exact, un centru de daune auto Bucuresti se ocupa de intocmirea dosarului de dauna, de deschiderea acestuia la asigurator, de verificarea procesului de evaluarea a acestuia, precum si de reparatia masinii tale (prin intermediul unui service autorizat, partener cu centrul de daune).

Dupa ce constati dauna cu centrul de daune, nu mai ai nicio grija. Desigur, tot va trebui sa parcurgi pasii initiali – documentarea daunei, semnarea unei constatari amiabile si asa mai departe. Dar, dupa constatare, singura ta grija este reparatia masinii. Odata validat dosarul de dauna, masina ta este reparata, dupa care centrul va cere despagubirea direct de la asigurator – nu trebuie sa ceri tu despagubirea si apoi sa platesti centrul sau service-ul

 

In termeni foarte scurti si simpli, acest mod de a rezolva daune auto in Bucuresti te scapa de tot stresul dosarului de dauna. Ai nevoie doar de informatii (ce, cum si unde s-a intamplat). Odata comunicate centrului de daune, poti sta linistit – chiar mai linistit daca alegi un centru care ofera masina la schimb pe durata reparatiilor masinii tale.

 

Un astfel de centru este BirouConstatariDaune.ro – acesta iti ofera consiliere absolut gratuita din partea unui specialist in domeniu, garantie privind desfasurarea corespunzatoare a procesului de constatare, precum si accesul la o retea cu cele mai bune service-uri auto din Bucuresti.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Aparate de remodelare corporala profesionale: cum le alegi pe cele potrivite

Publicat

pe

aparate remodelare corporala profesionale

 

Cauti aparatura profesionala cu care sa diversifici oferta de servicii estetice a salonului tau de infrumusetare? In acest caz trebuie sa fii la curent cu ultimele tendinte si tehnologii din domeniul esteticii.

Celulita, kilogramele in plus si lipsa tonusului sunt probleme pe care atat femeile, cat si barbatii vor sa le elimine din viata lor, remodelarea corporala fiind cea mai buna solutie pentru ei.

Exista o gama variata de aparate remodelare corporala profesionale pe piata, fiecare avand avantajele si specificatiile sale. Cele mai populare categorii includ:

  • Criolipoliza: aceasta tehnica foloseste temperaturile scazute pentru a distruge celulele grase, fiind ideala pentru persoanele care vor sa elimine depunerile mici si medii de grasime.
  • Radiofrecventa: aceasta stimuleaza productia de colagen si elastina, imbunatatind fermitatea si textura pielii. Este excelenta pentru tonifierea pielii si diminuarea celulitei.
  • Lipoliza laser: o metoda non-invaziva care foloseste energie laser pentru a topi grasimea, are rezultate foarte bune in conturarea corporala.
  • Cavitatie cu ultrasunete: utilizeaza ultrasunetele pentru a reduce celulita si grasimea localizata, fiind o optiune populara pentru remodelarea corporala.

Inainte sa investesti in orice echipament, este esential sa te informezi cat mai bine. Iata cateva intrebari pe care ar trebui sa le pui furnizorului:

Care sunt recenziile si feedback-ul altor saloane despre acest aparat?

Cauta pareri online sau intreaba direct furnizorul pentru testimoniale. Experientele altora te pot ajuta sa eviti investitia in aparate costisitoare care nu dau rezultate.

Care sunt costurile de intretinere si consumabilele necesare?

Afla despre orice costuri suplimentare legate de intretinerea aparatului si consumabile, astfel te asiguri ca investitia este sustenabila pe termen lung.

Ce garantie are aparatul de remodelare corporala profesional?

Chiar daca achizitionezi un echipament estetic nou, poate exista posibilitatea ca acesta sa aiba o defectiune din fabrica. De aceea, este bine sa fii acoperit si sa alegi un aparat cu o garantie extinsa.

Cum se compara cu alte aparate similare pe piata?

Intelege care sunt punctele forte si punctele slabe ale diferitelor tehnologii si echipamente de remodelare corporala si fa cea mai buna alegere pentru salonul ta de infrumusetare.

Exista studii clinice sau dovezi stiintifice care sa sustina eficacitatea aparatului?

Cauta dovezi concrete care sa ateste rezultatele promise de catre producatorii aparatelor de remodelare corporala profesionale.

 

Pe langa intrebarile tehnice, este esential sa consideri si ce isi doresc si au nevoie clientii tai. Aparatele de remodelare corporala profesionale pot oferi o gama variata de tratamente, de la reducerea grasimii si celulitei la imbunatatirea tonusului pielii. Asigura-te ca alegi echipamente care raspund cel mai bine cererilor si nevoilor clientelei tale.

 

Investitia pe care o faci intr-un aparat de remodelare corporala profesional trebuie sa fie justificata din punct de vedere financiar. Analizeaza costurile initiale, potentialul de venit si timpul necesar pentru a recupera investitia. Acest calcul iti va oferi o imagine clara a rentabilitatii pe termen lung.

 

Pune intrebarile, alege aparatul potrivit si ofera servicii de calitate care raspund asteptarilor clientilor. My Skin este distribuitorul de aparatura profesionala pentru saloane de infrumusetare, clinici si spa-uri pe care te poti baza. Verifica-le oferta online si fa alegerea potrivita!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din București

Eveniment5 ore inainte

Servicii Profesionale de Spengler: Reparații și Întreținere pentru Acoperișul Tău

Ai nevoie de servicii profesionale de spengler pentru acoperișul tău? Nu lăsa ca problemele cu acoperișul să-ți afecteze confortul și...

FOTOGRAF BUCURESTI FOTOGRAF BUCURESTI
Viața în București13 ore inainte

Căutați un fotograf talentat și experimentat pentru nunta voastra?

FOTOGRAF BUCURESTI: Echipa Lights and Tales – Momente Magice Imortalizate Căutați un fotograf talentat și experimentat în București? Echipa Lights and...

drojdie uscata drojdie uscata
Uncategorized21 de ore inainte

Afla de ce ar trebui sa cumperi drojdie uscata doar in ambalaj vidat!

  Drojdia uscata este un ingredient esential in brutarii si patiserii deoarece poate fermenta rapid, transformand zaharurile din faina in...

daune auto bucuresti daune auto bucuresti
Uncategorized21 de ore inainte

Daune auto in Bucuresti – un fenomen zilnic si stresant, dar cu o solutie usoara!

  Conform statisticilor, cele mai multe accidente rutiere – in anul 2020 – au fost inregistrate in Bucuresti. Astfel, este...

aparate remodelare corporala profesionale aparate remodelare corporala profesionale
Uncategorized21 de ore inainte

Aparate de remodelare corporala profesionale: cum le alegi pe cele potrivite

  Cauti aparatura profesionala cu care sa diversifici oferta de servicii estetice a salonului tau de infrumusetare? In acest caz...

Uncategorized22 de ore inainte

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

În perioada 14 februarie – 14 martie 2024, valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut la 244 de lei,...

Uncategorized23 de ore inainte

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Stil și funcționalitate într-un pachet complet

Tableta include celebrul S Pen, un design elegant și o baterie de lungă durată perfectă pentru a duce la bun...

Uncategorized23 de ore inainte

SWISS CLINICS participă la AMWC Monaco 2024, cel mai important congres mondial de medicină estetică și anti-îmbătrânire din lume

AMWC Monaco 2024 are loc în cadrul Grimaldi Forum, în perioada 27-29 martie, și aduce împreună peste 15.000 de participanți Swiss...

Uncategorized2 zile inainte

UP Generation lansează Life Skills Pro: Primul program de mentorat din România care transformă viitorul tinerilor

București, 27 martie, 2024: Cu obiectivul de a aduce soluții și sprijin unei generații aflate în căutarea direcției și a...

Uncategorized2 zile inainte

Cum s-a schimbat relația românilor cu băncile în ultimii 8 ani? De la zeci de mii de procese, la negociere și rezolvare amiabilă

27 martie, București. Radiografia sistemului bancar prin prisma evenimentelor petrecute în acest domeniu în ultimii 15 ani este principala temă...

Uncategorized2 zile inainte

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Samsung Electronics îmbunătățește experiența utilizatorilor pe o gamă largă de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizării One UI 6.1*. Începând cu 28...

Uncategorized3 zile inainte

Kingston Digital lansează SSD-urile industriale i-Temp

formate de 2,5-inch & M.2 2280 Pentru integratorii de sisteme și inginerii de proiectare Managementul ciclului de viață și asistență...

Eveniment3 zile inainte

NAVITEL a lansat o nouă cameră de bord auto: NAVITEL R35

NAVITEL a lansat la începutul anului noua cameră de bord auto NAVITEL R35 care este proiectată pentru a oferi o experiență de...

Viața în București4 zile inainte

De ce sa alegi pantofii sport cu platforma?

În universul modei contemporane, acesti pantofi sport cu platforma au devenit o alegere tot mai populară printre femeile moderne care...

Uncategorized4 zile inainte

BenQ lansează PD3225U, un nou monitor de design pentru utilizatorii de Mac și MacBook Pro

Alăturându-se seriei de monitoare profesionale, PD3225U este o necesitate pentru designeri, fotografi și creatori de conținut București, România,  Martie 2024 –...

Sian Beauty Concept Sian Beauty Concept
Social4 zile inainte

Epilarea definitivă: Sfaturi pentru o piele fină și netedă

Visul unei pieli mereu netede și catifelate, fără grija firelor de păr nedorite, poate deveni realitate cu ajutorul epilării definitive....

Știrea Zilei