Connect with us

Administrație locală

Microsoft ajută 25 de milioane de oameni din întreaga lume să dobândească abilități digitale necesare economiei COVID-19

Publicat

pe

Microsoft Corp. a anunțat ieri o nouă inițiativă globală care vizează dezvoltarea abilităților digitale pentru 25 de milioane de oameni din întreaga lume, până la sfârșitul anului.

Anunțul vine ca răspuns la criza economică globală cauzată de pandemia COVID-19. Accesul extins la competențele digitale este un pas important în accelerarea redresării economice, în special pentru persoanele afectate de pierderea locului de muncă.

Această inițiativă, detaliată pe blogul oficial Microsoft, include măsuri imediate pentru cei care doresc să se recalifice și să obțină locul de muncă dorit și reunește fiecare parte a companiei, combinând resursele existente și noi de la LinkedIn, GitHub și Microsoft. Aceasta include:

  • Folosirea datelor pentru a înțelege cele mai solicitate abilități și locuri de muncă ce pot duce la oportunități bune de carieră.
  • Acces la învățare gratuită și conținut gratuit pentru dezvoltarea abilităților necesare locurilor de muncă solicitate.
  • Acces convenabil la certificările recunoscute de industrie și acces gratuit la instrumente puternice de căutare de joburi, pentru ca oamenii să se poată angaja după dobândirea abilităților și certificărilor.

Aceasta este o inițiativă cuprinzătoare care se va baza pe date și tehnologie digitală pornind de la informațiile privind locurile de muncă și abilitățile din LinkedIn Economic Graph și va oferi acces gratuit la conținut în LinkedIn Learning, Microsoft Learn și GitHub Learning Lab – alături de certificările Microsoft și instrumentele de căutare a locurilor de muncă din LinkedIn. Aceste resurse pot fi accesate la adresa opportunity.linkedin.com și vor fi disponibile online pe scară largă în patru limbi: engleză, franceză, germană și spaniolă.

În plus, Microsoft susține acest efort cu 20 de milioane de dolari în subvenții în numerar pentru a ajuta organizațiile nonprofit din întreaga lume să îi ajute pe cei care au cel mai mult nevoie. Un sfert din această sumă, 5 milioane de dolari, vor fi oferiți în granturi în numerar către organizațiile non-profit din comunitate, conduse de și care deservesc comunități de culoare din Statele Unite.

De asemenea, compania se angajează să ofere date și analize mai puternice – inclusiv date din LinkedIn Economic Graph – pentru guvernele din întreaga lume, astfel încât să poată evalua mai bine nevoile economice locale.

Microsoft își va folosi vocea pentru a pleda pentru inovațiile în politicile publice care vor încuraja oportunitățile de dobândire a abilităților necesare în economia actuală.

De asemenea, Microsoft a anunțat dezvoltarea unei noi aplicații de învățare în Microsoft Teams, concepută pentru a ajuta angajatorii să își califice și să-și ajute angajații actuali și viitori să dobândească noi abilități, pe măsură ce oamenii se întorc la muncă și pe măsură ce economia oferă locuri de muncă noi.

„COVID-19 a creat atât  o criză în sistemul   economic cât și în sistemul pentru sănătate și, pe măsură ce lumea se redresează, trebuie să ne asigurăm că nimeni nu este lăsat în urmă în acest proces”, a declarat CEO-ul Microsoft, Satya Nadella. „Astăzi, reunim resursele de la Microsoft, inclusiv LinkedIn și GitHub pentru a ne imagina modul în care oamenii pot învața și aplica noi aptitudini – și ajutăm 25 de milioane de oameni care se confruntă cu șomajul din cauza apariției COVID-19, să se pregătească pentru locurile de muncă ale viitorului.”

„Cea mai mare parte a crizei actuale este suportată de cei care își pot permite acest lucru cel mai puțin”, a spus președintele Microsoft, Brad Smith. „Rata șomajului este ridicată în rândul persoanele de culoare și la femei, precum și la lucrătorii mai tineri, la persoanele cu dizabilități și la persoane cu o educație mai puțin formală. Scopul nostru este de a combina cele mai bune tehnologii cu parteneriate puternice cu guverne și organizații non-profit, pentru a ajuta oamenii să-și dezvolte aptitudinile necesare pentru a-și asigura un nou loc de muncă.”

„Crearea de oportunități pentru fiecare membru al forței de muncă la nivel mondial reprezintă tot ceea ce facem la LinkedIn”, a declarat Ryan Roslansky, CEO-ul LinkedIn. „Ca parte a ecosistemului Microsoft, avem capacitatea unică de a ajuta solicitanții de locuri de muncă din întreaga lume – în special cei care au fost defavorizați în mod disproporționat în timpul crizei COVID-19 – să-și câștige calificările și să-și găsească locurile de muncă pe care le merită. Suntem mândri să aducem datele corecte referitoare la locurile de muncă și abilitățile viitorului pentru a crea căi de învățare potrivite pentru a-i ajuta pe cei 25 de milioane de solicitanți de locuri de muncă, să își găsească următoarele oportunități. Acest lucru va fi disponibil pe opportunity.linkedin.com.”

Mai multe informații pot fi găsite pe microsite-ul Microsoft https://news.microsoft.com/skills/.

Notă pentru editori: Pentru mai multe informații, știri și perspective de la Microsoft, vizitați Centrul de știri Microsoft la http://news.microsoft.com. Link-urile, numerele de telefon și titlurile erau corecte la momentul publicării, dar este posibil să se fi schimbat. Pentru asistență suplimentară, jurnaliștii și analiștii pot contacta echipa de răspuns rapid a Microsoft sau alte contacte adecvate pe https://news.microsoft.com/microsoft-public-relations-contacts.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație locală

Școala lui Codruț: Drumul câinilor abandonați spre o nouă viață

Publicat

pe

De

Luna aceasta, Asociația Clubul Câinilor Utilitari finalizează proiectul Școala lui Codruț – dresaj pentru câini adoptați, realizat cu sprijin de la bugetul local al Municipiului București. Proiectul are ca scop schimbarea concepțiilor despre câini în societate, prevenirea abandonului, susținerea adopțiilor, si îmbunătățirea situației câinilor abandonați prin organizarea de cursuri de dresaj gratuit concepute special pentru nevoile câinilor adoptați.

Cu ajutorul acestui proiect, timp de patru luni, 120 de persoane care au adoptat câini au putut beneficia de cursuri gratuite de dresaj unde au putut să lucreze sub îndrumarea unui instructor canin pentru a învăța cum să își ajute câinele să se adapteze mai ușor la noua viață.

Pe langă sedințele de dresaj, cei înscriși au beneficiat și de un seminar teoretic de îngrijire a câinilor, prin intermediul căruia au putut afla de la specialiști noțiuni despre: medicina preventivă, toaletaj canin și îngrijire, dar și despre bunăstarea și relaționarea corespunzătoare cu câinii.

Numele proiectului a fost inspirat de Codruț, maidanezul găsit de de Vlad Popescu, fondatorul Asociației Clubul Câinilor Utilitari, care l-a adoptat și care l-a ajutat să devină câine utilitar. Cât timp a lucrat alături de Vlad, Codruț a promovat numeroase examene și a demonstrat că și un maidanez poate fi un câine de valoare: în iunie 2006, a promovat primul examen de obediență din România, în octombrie 2006 a obținut titlul de „Învingător la căutare și salvare“ la Campionatul Național de Dresaj Canin, categoria „Căutare în dărâmături“, treapta A, iar în februarie 2007, a promovat primul examen de câini de avalanșă din România.

Codruț a fost unul dintre cazurile fericite, deoarece de cele mai multe ori, câinii abandonați sau care s-au născut pe străzi și care nu au avut parte de o viață liniștită în care să se simtă în siguranță prezintă probleme de comportament cum ar fi: neîncrederea față de oameni și alte animale, frica de zgomote sau situații cu care nu s-au mai întâlnit. În această situație este important să știm cum să comunicăm cu câinele, care sunt adevăratele lui nevoi și cum îl putem ajuta să se adapteze mai ușor la noua viață.

Proiectul Școala lui Codruț a apărut pentru prima oară în 2013, când a fost adoptată Legea 258/2013-Legea lui Ionuț, privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân și de atunci a rămas unul dintre cele mai căutate și apreciate cursuri de dresaj din București, strângând anual aproximativ 50 de cursanți.

Timp de 9 ani, proiectul a fost susținut din contribuție proprie, cu ajutorul a trei instructori de dresaj, specializați în comportament canin și reabilitare, care au lucrat pe bază de voluntariat cu peste 450 de câini adoptați.

Începând cu luna august 2023, proiectul a fost realizat cu sprijin de la bugetul local al Municipiului Bucuresti.

Conform Organizației pentru Protecția Animalelor Ilfov, rata abandonului a crescut în ultimul an din cauza inflatiei și a ultimelor scumpiri, ceea ce a făcut ca 30% dintre câini să fie duși la adăpost chiar de stăpanii lor.

„Având în vedere situația în care ne aflăm, dar și feedback-ul pe care l-am primit din partea comunității, sperăm să existe fonduri și să putem depune din nou și anul viitor, deoarece oamenii au nevoie de astfel de proiecte”, subliniază Vlad Popescu, Director CCU si manager de proiect.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Administrație locală

Veeam lansează o nouă versiune pentru Veeam Backup for Salesforce pe cel mai important marketplace de soluții cloud pentru companii

Publicat

pe

De

Clienții Veeam se pot bucura acum de opțiuni extinse de securitate și restaurare disponibile pe Salesforce AppExchange pentru a se proteja împotriva pierderii sau coruperii datelor

București, 15 noiembrie 2023: – Veeam® Software, lider în protecția și recuperarea în urma atacurilor ransomware, a anunțat astăzi lansarea Veeam Backup for Salesforce v2, disponibil pe Salesforce AppExchange. Veeam Backup for Salesforce elimină riscurile de pierdere a datelor și metadatelor Salesforce cauzate de erori umane, de erori de integrare sau de corupere a datelor. Noua versiune oferită de Veeam extinde acoperirea pentru mai multe cloud-uri, oferă o securitate sporită prin intermediul autentificărilor unice (SSO) și autentificărilor multifactor (MFA), și furnizează un mediu sigur de testare și dezvoltare prin sandbox seeding. Organizațiile pot opta pentru implementarea fie la nivel local, fie în cloud. De asemenea, acestea își pot recupera cu exactitate datele de care au nevoie, atunci când au nevoie, și pot experimenta o soluție de backup proiectată special pentru datele și metadatele Salesforce.

Veeam Backup for Salesforce este în prezent disponibilă pe AppExchange: https://appexchange.salesforce.com/appxListingDetail?listingId=a0N4V00000FhrqeUAB.

Veeam Backup for Salesforce  

Pierderea datelor este foarte probabilă în cadrul unei organizații, motiv pentru care devine esențial ca acestea să se protejeze cu orice preț. În acest sens, noua versiune, având la bază iterația anterioară și de mare succes a Veeam Backup for Salesforce, aduce îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește capacitățile de recuperare rapidă, fiind special concepută pentru a satisface cerințele departamentelor IT și ale administratorilor Salesforce. Veeam Backup for Salesforce subliniază importanța efectuării unui backup al datelor Salesforce pentru a preveni pierderile, asigurând conformitatea și facilitând recuperarea rapidă prin furnizarea unei soluții complete și specializate pentru backup Salesforce. În plus, oferă organizațiilor capacitatea de a-și recupera rapid și cu încredere datele pierdute din Salesforce.

Noile capabilități ale Veeam Backup for Salesforce includ:

  • Aplicații Salesforce pentru afaceri: Suportul extins pentru platforma Salesforce, alături de Salesforce Government și Education Clouds, Field Service, CPQ, Person Accounts și pachetele gestionate sunt acum incluse în oferta de backup pentru a garanta că datele critice din serviciul pe teren respectă reglementările și sunt protejate chiar și off-site.
  • Salesforce SSO și MFA: Accesul bazat pe roluri pentru operatorii de backup și restaurarea prin intermediul Salesforce sunt acum disponibile pentru a simplifica și îmbunătăți securitatea sistemelor. Jurnalul de audit va ține evidența tuturor operațiunilor sensibile.
  • Sandbox seeding și restaurările îmbunătățite:Datele pot fi restaurate în sandbox cu informații din producție sau dintr-un alt sandbox. Pot fi setate și chei alternative pentru un control mai bun asupra restaurărilor ierarhice. Capacitatea companiei de a testa, dezvolta și rezolva problemele poate fi îmbunătățită cu opțiunea de a restaura datele de producție în sandbox.

Veeam Backup for Salesforce este un produs separat și independent, disponibil contra cost, care a fost recent adăugat în oferta Veeam Data Platform. În prezent, poate fi achiziționat prin intermediul partenerilor tehnologici Veeam, iar licențele sunt disponibile sub formă de subscripții anuale, cu o durată cuprinsă între unu și cinci ani, licențierea fiind per utilizator. Până la data de 31 decembrie 2023, Veeam oferă pachete promoționale avantajoase pentru clienții existenți.

Ediția Community a Veeam Backup for Salesforce este de asemenea disponibilă. Aceasta oferă o soluție de backup și recuperare complet funcțională și gratuită pentru datele Salesforce, destinată organizațiilor cu 50 de licențe de utilizator Salesforce sau mai puțin.

Declarații cu privire la noua lansare:

  • Potrivit Veeam Data Protection Trends Report 2023, fiabilitatea și consecvența protejării datelor SaaS sunt considerate factori cheie pentru îmbunătățirea protecției datelor în 2023. Cu toate acestea, multe organizații încă nu sunt conștiente de necesitatea protejării datelor Salesforce și nu cred că datele lor, inclusiv metadatele, trebuie să fie securizate în mod corespunzător în mediul cloud. Atât Veeam, cât și Salesforce resping această percepție”, spune Danny Allan, CTO Veeam. În al treilea trimestru al anului 2023, rezervările pentru Veeam Backup for Salesforce au înregistrat o creștere de 195%. Odată cu lansarea celei de-a doua versiuni, suntem entuziasmați să ne sprijinim în continuare clienții și partenerii în această responsabilitate comună de a ne asigura că afacerile lor funcționează corespunzător și că datele critice sunt protejate și recuperabile rapid în cazul unei erori umane, erori de integrare sau corupere a datelor”.
  • Veeam Backup for Salesforce reprezintă o completare binevenită la AppExchange, contribuind la transformarea afacerilor pentru clienți prin facilitarea backup-ului rapid și a recuperării datelor și metadatelor Salesforce, atât în mediul cloud, cât și la nivel local”,spune Alice Steinglass, Vicepreședinte Executiv și Director General al Platformei Salesforce. AppExchange se dezvoltă constant pentru a conecta clienții cu aplicațiile și experții potriviți în funcție de nevoile lor de afaceri”.
  • Conform studiului nostru recent privind discrepanța în protecția datelor SaaS, constatăm că, deși majoritatea utilizatorilor finali recunosc importanța protejării mediilor și datelor Salesforce, aceștia întâmpină dificultăți în asigurarea securității acestor active împotriva riscului de pierdere”, explică Christophe Bertrand, Directorul Enterprise Strategy Group Practice. Veeam for Salesforce V2 furnizează funcții esențiale pentru a reduce acest risc și pentru a îmbunătăți protecția datelor și metadatelor la scară largă, transformându-l într-o soluție ideală pentru multe organizații care se confruntă cu această provocare”.

Despre Salesforce AppExchange

Salesforce AppExchange, cel mai important marketplace de cloud pentru întreprinderi la nivel global, oferă companiilor, dezvoltatorilor și antreprenorilor oportunitatea de a construi, promova și evolua prin metode noi și inovatoare. Cu peste 7,000 de listări, 11 milioane de instalări din partea clienților și 117,000 de recenzii din partea utilizatorilor experimentați, AppExchange realizează conexiuni între clienții de toate dimensiunile și din toate industriile, facilitându-le accesul la aplicații care pot fi instalate direct sau personalizate și la consultanți Salesforce certificați, pentru a soluționa orice fel de provocare din mediul de afaceri.

Informații suplimentare:

Salesforce, AppExchange, Government Cloud, Education Cloud, Field Service, CPQ, Person Accounts, pachetele gestionate și altele sunt mărci înregistrate ale salesforce.com, inc.

Despre Veeam Software

Veeam®, furnizorul #1 global de servicii de protecție și recuperare a datelor în caz de ransomware, are misiunea de a ajuta fiecare organizație nu doar să se recupereze după o întrerupere sau pierdere de date, ci și să evolueze. Cu ajutorul Veeam, organizațiile obțin o reziliență maximă prin securitatea, recuperarea și libertatea datelor în mediul lor cloud hibrid. Veeam Data Platform este o soluție unică pentru mediile cloud, virtuale, fizice, SaaS și Kubernetes, care oferă companiilor siguranța că aplicațiile și datele lor sunt protejate și disponibile în orice moment. Cu sediul central în Columbus, Ohio, și birouri în peste 30 de țări, Veeam protejează 450.000 de clienți din întreaga lume, inclusiv 73% din companiile din Global 2000. Reziliența crescută începe cu Veeam. Aflați mai mult despre Veeam, accesând www.veeam.com, sau urmăriți

Facebook Comments
Citeste in continuare

Administrație locală

Ai cărți vechi acasă? Du-le la anticariat!

Publicat

pe

De

Rafturile care se lasă sub greutatea cărților pot reprezenta o problemă pentru mulți iubitori de lectură. Din păcate, în timp, chiar și cea mai mare bibliotecă începe să rămână fără spațiul necesar pentru alte titluri noi. Atunci apare o adevărată dilemă – ce să faci în această situație? Una dintre cele mai bune opțiuni este să scapi de cărțile vechi care au stat pe rafturi, neatinse de ani de zile, și de care îți amintești doar când ștergi praful. Drept urmare, ele ajung să ocupe un spațiu valoros și, în același timp, șansa de a ajunge să le citești din nou scade considerabil. Așadar, este bine să abordezi situația rațional și, în loc să arunci cărțile vechi pe care le ai, să le oferi o șansă la o nouă viață. În plus, poți chiar să câștigi bani din asta, pe care îi poți folosi pentru a cumpăra cărți noi. Cum poți face acest lucru? Ia legătura cu un anticariat!

De ce să vinzi cărțile vechi?

Cel mai important motiv și cea mai mare motivație pentru a scăpa de cărțile vechi de pe rafturile tale este spațiul. La urma urmei, bibliotecile de acasă au un spațiu foarte limitat și rareori ai ocazia să-l extinzi în vreun fel. Din păcate, acest lucru necesită ca fiecare iubitor de literatură să facă unele compromisuri și să se uite din când în când prin propriile colecții de cărți.

Serviciul de cumpărare cărți este singurul mod cu adevărat eficient de a câștiga spațiu pentru edițiile mai noi, pe care le cumperi în mod regulat. Merită să îți amintești că, cu cât există mai multe cărți, cu atât curățarea rafturilor este mai solicitantă și consumatoare de timp. Cu toate acestea, avantajele vânzării de cărți vechi, care nu-ți mai sunt de folos, nu se termină aici. La urma urmei, ceea ce ai citit deja poate fi complet nou pentru altcineva. Prin urmare, crearea de bune practici este cea care promovează lectura.

Cât vei câștiga din vânzarea cărților vechi?

Dacă vrei să scapi de cărțile vechi, vei avea doua mari beneficii: poți câștiga spațiu suplimentar în bibliotecă, dar poți obține și o anumită sumă de bani. Această oportunitate este oferită în primul rând de un anticariat care cumpără cărți. În funcție de titlu, autor și starea cărții, poți obține o sumă destul de bună pentru un anumit volum.

Cu toate acestea, se întâmplă uneori să nu fii complet conștient că ai o carte care a fost publicată într-o ediție limitată, care este foarte dorită pe piață, sau o ediție specială cu ilustrații. În această situație, suma pentru care o poți vinde crește semnificativ. Oricum, indiferent de cât de mult reușești să câștigi, această soluție este mult mai benefică decât aruncarea cărților vechi.

Cum poți vinde cărțile vechi?

Dacă decizi să îți vinzi cărțile vechi, ar trebui să te familiarizezi cu metodele de efectuare a tranzacției. Unul dintre ele, care are multe avantaje, este apelarea la serviciile unui anticariat. Acesta cumpără cărți pe care le vând ulterior clienților lor. Echipa anticariatului este formată din profesioniști în domeniu, care au cunoștințele și abilitățile necesare pentru a valorifica o anumită carte. Dacă ai multe cărți pe care vrei să le oferi spre vânzare, cineva de la anticariat va veni să le evalueze și îți va plăti pe loc suma de bani stabilită. Totul este foarte simplu, așa că dacă nu știi ce să faci cu cărțile tale vechi, vinde-le la un anticariat care le va oferi o a doua viață.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din București

drojdie uscata drojdie uscata
Uncategorized3 ore inainte

Afla de ce ar trebui sa cumperi drojdie uscata doar in ambalaj vidat!

  Drojdia uscata este un ingredient esential in brutarii si patiserii deoarece poate fermenta rapid, transformand zaharurile din faina in...

daune auto bucuresti daune auto bucuresti
Uncategorized4 ore inainte

Daune auto in Bucuresti – un fenomen zilnic si stresant, dar cu o solutie usoara!

  Conform statisticilor, cele mai multe accidente rutiere – in anul 2020 – au fost inregistrate in Bucuresti. Astfel, este...

aparate remodelare corporala profesionale aparate remodelare corporala profesionale
Uncategorized4 ore inainte

Aparate de remodelare corporala profesionale: cum le alegi pe cele potrivite

  Cauti aparatura profesionala cu care sa diversifici oferta de servicii estetice a salonului tau de infrumusetare? In acest caz...

Uncategorized5 ore inainte

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

În perioada 14 februarie – 14 martie 2024, valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut la 244 de lei,...

Uncategorized6 ore inainte

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Stil și funcționalitate într-un pachet complet

Tableta include celebrul S Pen, un design elegant și o baterie de lungă durată perfectă pentru a duce la bun...

Uncategorized6 ore inainte

SWISS CLINICS participă la AMWC Monaco 2024, cel mai important congres mondial de medicină estetică și anti-îmbătrânire din lume

AMWC Monaco 2024 are loc în cadrul Grimaldi Forum, în perioada 27-29 martie, și aduce împreună peste 15.000 de participanți Swiss...

UncategorizedO zi inainte

UP Generation lansează Life Skills Pro: Primul program de mentorat din România care transformă viitorul tinerilor

București, 27 martie, 2024: Cu obiectivul de a aduce soluții și sprijin unei generații aflate în căutarea direcției și a...

UncategorizedO zi inainte

Cum s-a schimbat relația românilor cu băncile în ultimii 8 ani? De la zeci de mii de procese, la negociere și rezolvare amiabilă

27 martie, București. Radiografia sistemului bancar prin prisma evenimentelor petrecute în acest domeniu în ultimii 15 ani este principala temă...

UncategorizedO zi inainte

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Samsung Electronics îmbunătățește experiența utilizatorilor pe o gamă largă de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizării One UI 6.1*. Începând cu 28...

Uncategorized2 zile inainte

Kingston Digital lansează SSD-urile industriale i-Temp

formate de 2,5-inch & M.2 2280 Pentru integratorii de sisteme și inginerii de proiectare Managementul ciclului de viață și asistență...

Eveniment2 zile inainte

NAVITEL a lansat o nouă cameră de bord auto: NAVITEL R35

NAVITEL a lansat la începutul anului noua cameră de bord auto NAVITEL R35 care este proiectată pentru a oferi o experiență de...

Viața în București3 zile inainte

De ce sa alegi pantofii sport cu platforma?

În universul modei contemporane, acesti pantofi sport cu platforma au devenit o alegere tot mai populară printre femeile moderne care...

Uncategorized3 zile inainte

BenQ lansează PD3225U, un nou monitor de design pentru utilizatorii de Mac și MacBook Pro

Alăturându-se seriei de monitoare profesionale, PD3225U este o necesitate pentru designeri, fotografi și creatori de conținut București, România,  Martie 2024 –...

Sian Beauty Concept Sian Beauty Concept
Social3 zile inainte

Epilarea definitivă: Sfaturi pentru o piele fină și netedă

Visul unei pieli mereu netede și catifelate, fără grija firelor de păr nedorite, poate deveni realitate cu ajutorul epilării definitive....

Exclusiv6 zile inainte

WHITE TOWER (XXIII)/Dupa rambusari ilegale de T.V.A asistam la mentinerea masurilor penale – Ziarul Incisiv de Prahova

 Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ)  a respins, ca nefondate, contestaţiile formulate de Parchetul de pe lângă Curtea de...

Muzeul Judeţean Argeş Muzeul Judeţean Argeş
Social6 zile inainte

Muzeul Judeţean Argeş – parteneriat cu Muzeul Național Bran

Alături de Cornel Popescu, managerul Muzeul Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu a avut o întâlnire extrem de interesantă cu reprezentanții...

Știrea Zilei