Connect with us

Eveniment

ȘASE modalități de a menține lucrătorii în siguranță în industria construcțiilor

Publicat

pe

Munca în construcții este o activitate periculoasă în mod inerent, cu un risc ridicat de accidente la fața locului, precum și riscuri de sănătate și siguranță din ce în ce mai complexe și pericole în afara șantierului. 

Acesta este motivul pentru care cunoașterea celor mai bune modalități de a preveni pericolele pe șantier te va pune în poziția optimă pentru a continua să atragi cei mai buni lucrători.

Iată cum poți îmbunătăți sănătatea și siguranța pe șantiere

Asigură-te că poartă echipamentul de protecție

Purtarea echipamentului personal de protecție corect ar putea însemna diferența dintre o rană ușoară și o rană pe termen lung. Pentru siguranța muncitorilor de pe șantier, aisgură-te că achiziționezi haine de muncă reflectorizante de la Husdago pentru că este important să le oferi angajaților echipamentul adecvat în funcție de tipul de muncă efectuată. Acesta poate include căști, protecție pentru urechi, ochelari de protecție, genunchiere și jachete reflectorizante. Dacă devin uzate sau inadecvate scopului, ele trebuie înlocuite imediat. 

Instrumentele și echipamentele trebuie să fie inspectate în mod regulat

Muncitorii din construcții se bazează pe instrumentele lor pentru a lucra eficient și pentru a-și îndeplini sarcinile. Dacă uneltele lor sunt nesigure sau rupte, există riscuri mai mari de accidente grave, inclusiv pierderea membrelor.

Echipamentul trebuie inspectat în mod regulat pentru a se asigura că nu există defecțiuni sau defecte ale echipamentului. Este atât responsabilitatea lucrătorului, cât și a angajatorului să evidențieze problemele legate de echipamentul defecte.

Minimizează și gestioneză riscul

Multe probleme obișnuite de siguranță pot fi evitate prin efectuarea de audituri regulate de siguranță și prin stabilirea unor proceduri de raportare, evaluare și abordare a riscurilor potențiale.

Lucrătorii trebuie să aibă suficientă pregătire în domeniul sănătății și siguranței în construcții. Aceștia ar trebui să fie pe deplin competenți și conștienți de riscurile asociate acțiunilor lor, în special atunci când lucrează la înălțime, cu utilaje sau în spații închise. Se recomandă ca aceștia să aibă o conștientizare adecvată a primului ajutor și să poată administra tehnici de bază de salvare.

Oferă informații despre condițiile de mediu

Condițiile meteorologice extreme pot cauza pericole grave de siguranță. Planul dumneavoastră de urgență la fața locului ar trebui să ofere linii directoare clare pentru lucrătorii care trebuie să întrerupă munca în caz de dezastru natural, condiții severe de mediu sau alte circumstanțe de urgență.

Folosește indicatoare de siguranță

Șantierele sunt pline de potențiale pericole, nu doar pentru muncitori, ci și pentru public. Este important să evidențiați orice pericol cu semne și afișe, avertizând pe toți cei din apropiere să ia măsuri de precauție.

Indicatoarele de siguranță reprezintă o modalitate rentabilă de a reduce accidentele, care ar putea indica pericole precum căderea obiectelor, prezența vehiculelor mari sau a substanțelor chimice. Aceste indicatoare ar trebui să arate, de asemenea, facilitățile amplasamentului (cum ar fi toaletele), punctele de intrare și ieșire și echipamentul de prim ajutor.

Menține comunicarea între echipe

În mod obișnuit, pe un șantier sunt mulți oameni care îndeplinesc diferite sarcini la un moment dat, astfel încât menținerea comunicării între toate echipele poate ajuta la asigurarea faptului că toți sunt conștienți unul de celălalt.

Pentru a menține comunicarea pe un șantier, ați putea organiza întâlniri zilnice de informare în care toată lumea poate afla ce activități au loc la fața locului sau să creeze o politică care să încurajeze pe toți să se informeze reciproc când trec la o nouă sarcină.

Acestea fiind spuse, cu o planificare și implementare atentă, este posibil ca toate șantierele să atingă obiectivul de a crea un mediu fără vătămări la locul de muncă.

Sursă foto: Unsplash.com

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

5 articole pe care poți să le achiziționezi de pe acum pentru a fi în trend la toamnă

Publicat

pe

Există un principiu strămoșesc că românii își fac vara sanie și iarna car. De aceea poți să investești de pe acum în garderoba ta de toamnă.  Motivul principal este pentru că acum articolele pentru toamnă sunt mai ieftine, prin urmare dacă ai visat la un articol de îmbrăcăminte sau de încălțăminte de un an, acum ar fi momentul să-l cumperi.

Top 5 articole atemporale care să se regăsească în garderoba ta pentru toamnă

Poți cumpăra de pe acum unele articole pentru garderoba ta care vor fi mereu la modă, fără să aștepți noile colecții din toamnă. Desigur, poți opta mai încolo pentru lucruri care sunt în trendințe în toamna anului 2022, dar unele lucruri sunt clasice, versatile și vor fi mereu în trend.

  1. Cardigan

Acest articol de îmbrăcăminte este perfect pentru toamnă când sunt temperaturile sunt mai  scăzute dimineața și seara. Un cardigan de culoare deschisă neutră, cum ar gri sau bej, chiar un roz pal, se potrivește la mai multe ținute. O poți purta la o rochie de culoare închisă sau la o bluză și blugi, dar îți va da un aer stilat, potrivit pentru a fi purtat inclusiv la locul de muncă, dar și seara în oraș. Un alt avantaj este că îți va ține de cald.

2. Botine 

În garderoba ta se pot regăsi mai multe tipuri de botine. Acestea sunt mai practice decât pantofii deoarece dacă te prinde ploaie sunt mai puține șanse să te uzi la picioare și îți oferă o stabilitate mai bună indiferent de înălțimea tocului. O pereche de botine de culoare neagră se potrivesc la orice tip de ținută. În funcție de culoare dominantă din garderoba ta poți alege o altă culoare din gama de botine de toamnă pentru femei de la Reverse.

3. Blazer 

Un blazer este mereu o alegere bună deoarece îl poți purta de la sfârșitul veri până toamna târziu. Ar fi indicat să ai în dulap acest articol de îmbrăcăminte pentru că transformă aproape orice ținută într-una semi elegantă. Poți alege o culoare țipătoare precum galben sau turcoaz deoarece indiferent de culoare, dacă este integrată în ținut corespunzător, este alegerea potrivită pentru a merge la birou sau la o întâlnire importantă. 

4. Cizme lungi 

Cizmele lungi nu vor ieși niciodată din modă, iar toamna este perioada perfectă pentru o pereche de cizme peste genunchi din material. Dacă dorești să achiziționezi doar o singură pereche, atunci poți opta pentru culoarea neagră pentru că se potrivește cel mai bine cu celelalte culori. Din moment ce sunt din material și le poți purta doar toamna, încearcă o culoare mai tomnatică precum bej sau arămiu care de asemenea pot fi integrate ușor în ținută.

5. Pulover croșetat 

Oricât de demodat ar părea pentru că bunicile croșetau pulovere pentru iarnă, acest articol de îmbrăcăminte este în trend inclusiv acum din mai multe motive. Sunt frumoase prin diferitele stiluri în care sunt croșetate, dar sunt și funcționale deoarece sunt călduroase. Un pulover oversize de culoare deschisă precum bej, alb, sau de nuanțe pal, poate fi integrat atât la o pereche de blugi, pantaloni mai eleganți sau chiar peste o rochie sau fustă. 

Sunt unele articole de îmbrăcăminte și de încălțăminte în care merită să investești de pe acum deoarece le vei găsi la un preț mai redus și vor fi în tendințe pentru mai mulți ani. Totodată sunt ușor de asortat cu alte articole și îți pot oferi un aer de eleganță. 

Sursă foto: Unsplash.com

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

Vrei să te apuci de agricultură, dar nu știi de unde să începi ? Iată 3 idei ce-ți vor veni în ajutor pentru a consolida, și a păstra, o grădină de vis

Publicat

pe

Agricultura, pe lângă practicabilitatea sa, și roadele evidente pe care ni le oferă, poate însuma, pentru o anumită categorie de oameni, o însăși pasiune, aducătoare de satisfacții și plină de entuziasm.

Precum conceperea unui copil și urmărirea creșterii sale, a face agricultură însumează a creea ceva aducător, ulterior, de roade.

Fie că vorbim de pepeni ( preferații acestui sezon ), ori de roșii, castraveți sau cartofi, a cultiva fructe și legume nu poate fi decât un plus adus omenirii. Iar cum România este, și putem spune cu lejeritate că a fost dintotdeauna o țară cu un pământ fertil, perfectă pentru agricultură, ne mândrim astăzi cu producțiile noastra locale și cu exporturile internaționale, în această direcție.

În cazul în care ești o persoană aflată la început de drum în acest domeniu, fie pentru că ai ales să faci un business ce s-ar putea dovedi ca fiind profitabil în următoarele luni, ori că vrei să-ți dezvolți o nouă pasiune, perfectă de practicat în timpul liber, ai nevoie să știi de unde să începi. 

 

Iată 3 idei ce-ți vor veni în ajutor pentru a consolida, și a păstra, o grădină de vis

Pământul, și fertilitatea acestuia

Fertilitatea pământului reprezintă cel mai important pas atunci când vine vorba de alegerea plantației pe care ți-o dorești. Există un anumit timp de pământ, ceva mai stâncos și dur ca suprafață, pe care ar fi bine să știi că cel mai indicat este pentru cultivatul cartofilor și al pepenilor, în schimb cel aflat în zona dobrogeană, este unul numai bun pentru cultivarea viței de vie.

Începe-ți reaschercul chiar de astăzi și descoperă unde se află solul perfect pentru dorințele tale de cultivare!

Semințele – cele mai alese

Avem deja pământul potrivit pentru dorințele și exigențele fiecăruia dintre noi, ce ne mai rămâne este ca materialul de cultivare în sine să fie cel mai de seamă, pentru a ne asigura reușita.

Semințele de legume de la hectarul, regăsite pe site-ul românesc hectarul.ro, vin în ajutorul tău, garantându-ți calitate maximă la preț minim! Unde mai pui și că, dacă dai un click pe site poți găsi un mini-ghid de introducere în această viață de agricultor, perfectă pentru startul tău ?

Cel mai important este ca, atunci când te decizi să începi această pasiune să fii sârguincios și perseverent. S-ar putea să nu-ți iasă din prima cea mai perfectă mână de roșii, ori cartofii la dimensiunea dorită, dar este important să te asiguri că ai investit suficient de mult și de eficient într-un sol fertil și niște semințe pentru agricultură de calitate!

Clima

Pe lângă atenția și dragostea pe care le vei oferi necondiționat culturilor tale, un alt factor ce se arată esențial pentru a avea parte de o reușită în domeniul agriculturii, o constituie clima.

Fiecare cultură are pretențiile sale climatice specifice, de aceea cel mai indicat ar fi, dacă ești sigur că îți dorești să depui energia maximă în această direcție, să investiți într-o seră, în acest fel plantele tale vor fi răsfățate la temperatura ideală și-ți vor mulțumi ulterior prin cele mai bogate roade!

Creează-ți o pasiune nouă în fiecare zi, și bucură-te de tot ce are pământul mai bun de oferit!

Surse foto: pixabay.com

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

TOP 4 lucruri pe care ar trebui să le faci până la finalul anului

Publicat

pe

Am trecut de mijlocul verii și asta înseamnă că finalul anului se apropie cu pași repezi. Cu toții ne-am făcut o listă cu lucruri pe care am vrea să le schimbăm sau să le facem în noul an și, cu siguranță că, mulți dintre noi am și uitat de ea. Iar într-o lume rapidă, unde trebuie să te împarți în zece locuri deodată, este important să îți faci timp, să te rupi de cotidian și să faci lucrurile pe care le amâni de ceva vreme, fie ele legate de sănătate, fie legate de distracție.

Iată 4 lucruri pe care ar trebui să le faci până la finalul anului

1. Să mergi într-o vacanță

 

Unul dintre cele mai importante obiective pe care le poți atinge anul acesta este să mergi într-o vacanță. Nu trebuie neapărat să îți iei concediu de două săptămâni, poți să mergi într-un city break dacă nu ai buget foarte mare. O vacanță de câteva zile te va ajuta foarte mult să ieși din rutina de zi cu zi, să te relaxezi și să înveți lucruri noi, cum ar fi o limbă străină sau o cultură nouă.

2. Să mergi la un concert

 

 

Un alt lucru pe care îl poți face dacă vrei să te rupi pentru puțin timp de cotidian este să mergi la un concert. Dacă trupa ta preferată nu are concerte organizate, poți merge la concerte cu trupe locale, care au loc de obicei în localurile din jurul tău sau poți merge la un festival, unde vei vedea atât artiști mari cât și artiști mai mici. Făcând asta îți vei lărgi paleta muzicală și îți vei face și prieteni noi.

3. Să îți faci analizele

 

 

Nu toată lumea are pe lista de priorități realizarea analizelor anuale, dar sunt un lucru esențial pentru aflarea stării tale de sănătate. Deși mulți dintre noi, la începutul anului, ne spunem că vom face mai multă mișcare și vom mânca mai sănătos, mulți dintre noi nu reușim să facem asta. De aceea este ideal să îți faci un set de analize anuale specifice vârstei, sexului și factorilor de risc, care au legătură cu istoricul familiei și stilul de viață. Acestea îți pot arăta dacă ești într-o stare bună sau trebuie să începi să ai mai multă grijă de corpul tău.

4. Să mergi la un consult stomatologic

 

 

Pe lângă analizele anuale ar trebui să îți faci timp să mergi și la un consult stomatologic, deoarece sănătatea orală, dacă nu este întreținută, poate afecta sănătatea generală. Cariile, halitoza și eroziunea dentară sunt unele dintre cele mai comune boli ale danturii de care multe persoane nici nu știu că le au sau le neglijează. Iar deși poate ai dantura perfectă, asta nu este o scuză să nu mergi la un consult periodic. Poate că ai una din problemele menționate mai sus și dacă nu te consulți cu un dentist nu vei știi că ai nevoie de un implant de dinte sau măsea de la CISOMedical.ro, care te va ajuta să îți menții sănătatea dinților.

În concluzie, fie că alegi să faci doar un lucru sau vrei să le faci pe toate de pe listă, important este să alegi ceva care te va face să te simți bine.

Sursă foto: unsplash.com

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din București

Eveniment3 ore inainte

5 articole pe care poți să le achiziționezi de pe acum pentru a fi în trend la toamnă

Există un principiu strămoșesc că românii își fac vara sanie și iarna car. De aceea poți să investești de pe...

Eveniment8 ore inainte

Vrei să te apuci de agricultură, dar nu știi de unde să începi ? Iată 3 idei ce-ți vor veni în ajutor pentru a consolida, și a păstra, o grădină de vis

Agricultura, pe lângă practicabilitatea sa, și roadele evidente pe care ni le oferă, poate însuma, pentru o anumită categorie de...

Eveniment13 ore inainte

TOP 4 lucruri pe care ar trebui să le faci până la finalul anului

Am trecut de mijlocul verii și asta înseamnă că finalul anului se apropie cu pași repezi. Cu toții ne-am făcut...

Eveniment17 ore inainte

Pasionat de literatură și vrei să studiezi în Cluj-Napoca? Iată cum să te pregătești pentru primul tău an!

Poate că cel mai iubit oraș de către studenții din întreaga țară și nu numai este Cluj-Napoca. Aici se află...

Eveniment22 de ore inainte

Cum să te asiguri că sănătatea familiei tale este pusă la adăpost? Ia hotărârile potrivite la momentul potrivit!

Sănătatea este cea mai importantă avere a fiecărui individ, dar de multe ori, acest lucru este înțeles abia în momentul...

EvenimentO zi inainte

Adevarul despre Stirile false RTT DISTRIBUTION SRL si Tuningro

stiri false rtt distribution srl familia afloarei Jurnalistul Andrei Tudor de la Cancan.ro a fost invitat de administratorul firmei RTT...

Eveniment2 zile inainte

3 lucruri pe care trebuie să le pui la punct în ceea ce privește casa ta atunci când urmează să pleci într-o vacanță

Urmează să pleci în vacanță și deja ți-ai stabilit toate ținutele pe care vrei să le porți de-a lungul acesteia?...

Eveniment2 zile inainte

Case de vanzare in Sibiu – oferte imobiliare pentru toate gusturile si toate bugetele

Incepe calatoria in viata alaturi de New Concept Living. Efectuarea unei tranzactii imobiliare este una dintre cele mai importante calatorii...

Eveniment2 zile inainte

Apartamente de vanzare Bucuresti – Ziarul Nationalul

Dacă ești în căutarea unui apartament de lux în București, compania imobiliară ANG Luxury Properties te așteaptă cu o ofertă...

Eveniment3 zile inainte

Se apropie ziua acelui prieten care are deja totul? Iată ce cadou special îi poți oferi!

Cu siguranță ai trecut cel puțin o singură dată prin acel moment în care unul din prietenii sau prietenele tale...

Eveniment3 zile inainte

Cum sa creezi un cinema la tine acasa?

Dupa o zi grea la munca, tot ce vrei este sa te relaxezi in fata unui film bun. Arta cinematografica...

ROBOR ROBOR
Social3 zile inainte

3 soluții pentru a scăpa de ROBOR

● Ce este ROBORUL? ROBOR este abreviere de la Romanian Interbank Offered Rate și  este unul dintre indicii de referință...

Pareri despre Glasspandoor Pareri despre Glasspandoor
Afaceri3 zile inainte

Păreri despre Glasspandoor – Impactul războiului asupra mediului de afaceri

Întrucât în mediul online au apărut anumite păreri despre Glasspandoor care sunt false, exagerate şi chiar rău intenționate, am scris acest articol...

EvenimentO săptămână inainte

TOP 5 lucruri ce nu trebuie să lipsească dintr-o bucătărie modernă

Amenajare casei la momentul actual este cu mult mai diferită decât modul în care se realiza acum 5 sau 10...

EvenimentO săptămână inainte

Mentenanța mașinii: tot ce trebuie să știi și să verifici la propriul tău vehicul

Dacă ai avut acces la o mașină în timp ce locuiai acasă, sunt șanse ca părinții tăi să fi ocupe...

EvenimentO săptămână inainte

TCL își continuă parteneriatul de succes prin care Inspiră Excelență în sport

 Partener global FIBA  Federația Internațională de Baschet București, 2 august 2022 – TCL Electronics, unul dintre principalii jucători din industria TV...

Știrea Zilei