Connect with us

Administrație locală

Festivalul IntenCity: Programul pe zile

Publicat

pe

Începând cu 30 iunie, Festivalul IntenCity își deschide porțile pentru iubitorii de muzică și vibe-uri de petrecere vechi și noi. Evenimentul promite să sărbătorească vara cu trei seri incendiare alături de artiști de top.

În fiecare seară de festival vor fi concerte/show-uri live atât pe Stadionul Ion Oblemenco cât și în Sala Polivalentă.

Programul de pe stadionul Ion Oblemenco se va desfășura astfel:

30 iunie

17:00 – Kiss Kiss in the Mix cu DJ Yaang

18:00 – WRS

19:00 – Dr. Alban

19:35 – Sabrina

20:05 – Jenny Berggren from Ace of Base

20:40 – Haddaway

21:40 -Godz of Rock with Craiova Romanian Opera Orchestra

23:35 – Snap!

00:00 – Bellini with Craiova Romanian Opera Ballet

01:15 -Zdob și Zdub

01 iulie

18:00 – Kiss Kiss in the Mix cu DJ Yaang

19:30 – Manuel Riva

21:30 – Subcarpați

22:45 – Mahmut Orhan

23:45 – Ummet Ozcan

01:00 – Tiësto

02 iulie

18:00 – Kiss FM party cu DJ Emil Safta și MC Tom Crîngureanu

19:20 – Alex Ferrari with Craiova Romanian Opera Ballet

20:25 – Oceana

21:15 – Ruslana

22:30 – Enrique Iglesias

00:10 – Gianluca Vacchi

Sunteți pregătiți să aflați ce vă rezervăm și pe scena Sălii Polivalente? Iată programul detaliat:

30 iunie

18:00 – DJ Addytzu

18:45 – DJ Gius

19:30 – Bvcovia

20:15 – Marko Glass

21:00 – Ian

21:45 – Killa Fonic

22:45 – Mindcage

23:45 – Andrew Dum

00:45 – AG Swifty

01:45 – Brad Brunner

02:45 – Dodo

01 iulie

18:00 – Andrei Yc

19:00 – Basska

20:00 – Mr. Flexxx

20:45 – Bad and Boujee

21:45 – M.G.L.

22:30 – Byga & Phila & dj h

23:30 – Doc

00:15 – Deliric x Silent Strike

01:00 – Argatu’

01:45 – Mahony

02:45 – Gabrian

03:20 – Ve.Re

02 iulie

18:00 – Your Midwife on Ice

18:45 – Dj Sauce

19:45 – Rava

20:30 – Azteca

21:15 – Nane

22:15 – Malagamba

23:15 – NotSoCommonDJ

00:15 – Sigma DJ Set

01:15 – Andre Rizo

02:15 – Yaya

03:15 – Replik

Despre IntenCity Festival

Festivalul IntenCity, care a avut prima ediție în vara anului 2022, este organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova. Conceptul festivalului este să reunească anual o varietate de genuri și influențe muzicale, iar în parteneriat cu BCR, sponsorul principal al evenimentului în acest an, aduce împreună muzica de ieri, de azi și de mâine.

Puteți afla mai multe detalii despre eveniment accesând link-urile de mai jos:

https://iticket.ro/event/intencity

https://www.craiovaintencity.ro/

În această vară, pulsul orașului întâlnește ritmurile muzicii la Festivalul IntenCity!

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație locală

Dulciuri cu Tradiție: Descoperă Cofetăria din Inima Bucureștiului pentru Paștele 2024

Publicat

pe

De

În inima vibrantă a Bucureștiului, acolo unde tradiția și inovația se întâlnesc într-o armonie perfectă, există un loc unde Paștele prinde arome noi, într-o simfonie de gusturi și culori: Cofetărie Bucuresti. Aici, pregătirile pentru Paște 2024 sunt deja în plină desfășurare, promițând să transforme fiecare comandă de cozonac într-o operă de artă culinară.

1. Cofetăria Noastră: Unde Tradiția Întâlnește Pasiunea

Cofetăria noastră din București este mai mult decât un simplu loc de întâlnire pentru iubitorii de dulciuri; este un atelier unde se creează bucurii, un spațiu unde fiecare ingredient este ales cu grijă, iar rețetele tradiționale sunt onorate cu fiecare cozonac pregătit pentru Paște. Din dragoste pentru dulce și respect pentru tradiție, echipa noastră dedicată pune suflet în fiecare preparat, asigurându-se că Paștele 2024 va fi unul memorabil pentru toți clienții noștri.

2. Pregătește-te pentru Paște 2024: Comandă Cozonacul Perfect

Pe măsură ce Paștele 2024 se apropie, anticipația crește în inimile tuturor, iar la cofetăria noastră din București, suntem gata să transformăm această așteptare în realitate. Înțelegem că cozonacul nu este doar un simplu desert, ci o piesă centrală a sărbătorilor pascale, un simbol al unității și al bucuriei împărtășite. Tocmai de aceea, am creat o platformă de comenzi online ușor de utilizat, menită să facă achiziționarea cozonacului perfect o experiență plăcută și fără stres.

Clienții noștri pot alege dintr-o selecție vastă de cozonaci, începând cu varianta clasică, bogată în nucă și cacao, până la rețete inovatoare care îmbină arome surprinzătoare, cum ar fi cozonacul cu cremă de vanilie și fructe confiate sau cel cu umplutură de ciocolată și portocale. Fiecare cozonac este preparat cu respect față de tradițiile culinare, dar și cu un strop de creativitate care îl face unic.

În spatele fiecărei comenzi se află o echipă de cofetari dedicați, care pun pasiune în arta lor, asigurându-se că fiecare cozonac este frământat, împletit și copt până la perfecțiune. Utilizăm doar ingrediente de cea mai înaltă calitate, de la făina aleasă cu atenție, la fructele confiate pline de savoare și nucile crocante, toate contribuind la gustul bogat și textura aerată care fac din cozonacul nostru alegerea ideală pentru masa de Paște.

Prin platforma noastră, clienții pot plasa comenzi în avans, asigurându-se că vor avea parte de cozonacul dorit, exact la timp pentru sărbătorile pascale. Încurajăm precomenzile pentru a evita aglomerația specifică perioadei și pentru a ne permite să ne dedicăm fiecărei comenzi cu atenția pe care o merită.

3. Inovație și Creativitate: Un Meniu Diversificat pentru Toate Gusturile

Dar cozonacul de Paște nu este singura vedetă a sărbătorii în cofetăria noastră din București. Suntem mândri să oferim o gamă largă de deserturi care să îndeplinească orice preferință culinară, fie că ești în căutarea unei prăjituri delicate pentru un sfârșit de masă rafinat sau a unui tort opulent pentru a impresiona oaspeții.

Inovația și creativitatea sunt în centrul ofertei noastre. Ne inspirăm din ultimele tendințe în arta culinară pentru a aduce în meniul nostru deserturi care să surprindă și să încânte. Fiecare anotimp aduce noi arome și texturi, iar pentru Paște 2024, am inclus în meniu opțiuni care să reflecte atât inovația cât și tradiția care ne definește.

Fie că optezi pentru cozonacul tradițional de Paște sau pentru oricare dintre deserturile noastre inovatoare, poți fi sigur că fiecare preparat este o declarație a calității și a măiestriei noastre culinare. Vizitează platforma noastră de comenzi online sau cofetăria din București pentru a descoperi meniul complet și pentru a-ți asigura deserturile preferate pentru Paște 2024.

Așadar, dacă te afli în căutarea locului perfect din București pentru a-ți comanda cozonac Paște în 2024, te invităm să descoperi Cofetăria noastră. Aici, pasiunea pentru cofetărie și dragostea pentru tradiție se împletesc pentru a crea cele mai memorabile deserturi. Lasă-ne să fim parte din sărbătoarea ta, aducând pe masa de Paște gustul autentic al dulciurilor pregătite cu grijă și atenție. Vizitează-ne online sau în persoană pentru a plasa comanda ta și pregătește-te pentru un Paște 2024 dulce și fericit!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Administrație locală

Școala lui Codruț: Drumul câinilor abandonați spre o nouă viață

Publicat

pe

De

Luna aceasta, Asociația Clubul Câinilor Utilitari finalizează proiectul Școala lui Codruț – dresaj pentru câini adoptați, realizat cu sprijin de la bugetul local al Municipiului București. Proiectul are ca scop schimbarea concepțiilor despre câini în societate, prevenirea abandonului, susținerea adopțiilor, si îmbunătățirea situației câinilor abandonați prin organizarea de cursuri de dresaj gratuit concepute special pentru nevoile câinilor adoptați.

Cu ajutorul acestui proiect, timp de patru luni, 120 de persoane care au adoptat câini au putut beneficia de cursuri gratuite de dresaj unde au putut să lucreze sub îndrumarea unui instructor canin pentru a învăța cum să își ajute câinele să se adapteze mai ușor la noua viață.

Pe langă sedințele de dresaj, cei înscriși au beneficiat și de un seminar teoretic de îngrijire a câinilor, prin intermediul căruia au putut afla de la specialiști noțiuni despre: medicina preventivă, toaletaj canin și îngrijire, dar și despre bunăstarea și relaționarea corespunzătoare cu câinii.

Numele proiectului a fost inspirat de Codruț, maidanezul găsit de de Vlad Popescu, fondatorul Asociației Clubul Câinilor Utilitari, care l-a adoptat și care l-a ajutat să devină câine utilitar. Cât timp a lucrat alături de Vlad, Codruț a promovat numeroase examene și a demonstrat că și un maidanez poate fi un câine de valoare: în iunie 2006, a promovat primul examen de obediență din România, în octombrie 2006 a obținut titlul de „Învingător la căutare și salvare“ la Campionatul Național de Dresaj Canin, categoria „Căutare în dărâmături“, treapta A, iar în februarie 2007, a promovat primul examen de câini de avalanșă din România.

Codruț a fost unul dintre cazurile fericite, deoarece de cele mai multe ori, câinii abandonați sau care s-au născut pe străzi și care nu au avut parte de o viață liniștită în care să se simtă în siguranță prezintă probleme de comportament cum ar fi: neîncrederea față de oameni și alte animale, frica de zgomote sau situații cu care nu s-au mai întâlnit. În această situație este important să știm cum să comunicăm cu câinele, care sunt adevăratele lui nevoi și cum îl putem ajuta să se adapteze mai ușor la noua viață.

Proiectul Școala lui Codruț a apărut pentru prima oară în 2013, când a fost adoptată Legea 258/2013-Legea lui Ionuț, privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân și de atunci a rămas unul dintre cele mai căutate și apreciate cursuri de dresaj din București, strângând anual aproximativ 50 de cursanți.

Timp de 9 ani, proiectul a fost susținut din contribuție proprie, cu ajutorul a trei instructori de dresaj, specializați în comportament canin și reabilitare, care au lucrat pe bază de voluntariat cu peste 450 de câini adoptați.

Începând cu luna august 2023, proiectul a fost realizat cu sprijin de la bugetul local al Municipiului Bucuresti.

Conform Organizației pentru Protecția Animalelor Ilfov, rata abandonului a crescut în ultimul an din cauza inflatiei și a ultimelor scumpiri, ceea ce a făcut ca 30% dintre câini să fie duși la adăpost chiar de stăpanii lor.

„Având în vedere situația în care ne aflăm, dar și feedback-ul pe care l-am primit din partea comunității, sperăm să existe fonduri și să putem depune din nou și anul viitor, deoarece oamenii au nevoie de astfel de proiecte”, subliniază Vlad Popescu, Director CCU si manager de proiect.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Administrație locală

Veeam lansează o nouă versiune pentru Veeam Backup for Salesforce pe cel mai important marketplace de soluții cloud pentru companii

Publicat

pe

De

Clienții Veeam se pot bucura acum de opțiuni extinse de securitate și restaurare disponibile pe Salesforce AppExchange pentru a se proteja împotriva pierderii sau coruperii datelor

București, 15 noiembrie 2023: – Veeam® Software, lider în protecția și recuperarea în urma atacurilor ransomware, a anunțat astăzi lansarea Veeam Backup for Salesforce v2, disponibil pe Salesforce AppExchange. Veeam Backup for Salesforce elimină riscurile de pierdere a datelor și metadatelor Salesforce cauzate de erori umane, de erori de integrare sau de corupere a datelor. Noua versiune oferită de Veeam extinde acoperirea pentru mai multe cloud-uri, oferă o securitate sporită prin intermediul autentificărilor unice (SSO) și autentificărilor multifactor (MFA), și furnizează un mediu sigur de testare și dezvoltare prin sandbox seeding. Organizațiile pot opta pentru implementarea fie la nivel local, fie în cloud. De asemenea, acestea își pot recupera cu exactitate datele de care au nevoie, atunci când au nevoie, și pot experimenta o soluție de backup proiectată special pentru datele și metadatele Salesforce.

Veeam Backup for Salesforce este în prezent disponibilă pe AppExchange: https://appexchange.salesforce.com/appxListingDetail?listingId=a0N4V00000FhrqeUAB.

Veeam Backup for Salesforce  

Pierderea datelor este foarte probabilă în cadrul unei organizații, motiv pentru care devine esențial ca acestea să se protejeze cu orice preț. În acest sens, noua versiune, având la bază iterația anterioară și de mare succes a Veeam Backup for Salesforce, aduce îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește capacitățile de recuperare rapidă, fiind special concepută pentru a satisface cerințele departamentelor IT și ale administratorilor Salesforce. Veeam Backup for Salesforce subliniază importanța efectuării unui backup al datelor Salesforce pentru a preveni pierderile, asigurând conformitatea și facilitând recuperarea rapidă prin furnizarea unei soluții complete și specializate pentru backup Salesforce. În plus, oferă organizațiilor capacitatea de a-și recupera rapid și cu încredere datele pierdute din Salesforce.

Noile capabilități ale Veeam Backup for Salesforce includ:

  • Aplicații Salesforce pentru afaceri: Suportul extins pentru platforma Salesforce, alături de Salesforce Government și Education Clouds, Field Service, CPQ, Person Accounts și pachetele gestionate sunt acum incluse în oferta de backup pentru a garanta că datele critice din serviciul pe teren respectă reglementările și sunt protejate chiar și off-site.
  • Salesforce SSO și MFA: Accesul bazat pe roluri pentru operatorii de backup și restaurarea prin intermediul Salesforce sunt acum disponibile pentru a simplifica și îmbunătăți securitatea sistemelor. Jurnalul de audit va ține evidența tuturor operațiunilor sensibile.
  • Sandbox seeding și restaurările îmbunătățite:Datele pot fi restaurate în sandbox cu informații din producție sau dintr-un alt sandbox. Pot fi setate și chei alternative pentru un control mai bun asupra restaurărilor ierarhice. Capacitatea companiei de a testa, dezvolta și rezolva problemele poate fi îmbunătățită cu opțiunea de a restaura datele de producție în sandbox.

Veeam Backup for Salesforce este un produs separat și independent, disponibil contra cost, care a fost recent adăugat în oferta Veeam Data Platform. În prezent, poate fi achiziționat prin intermediul partenerilor tehnologici Veeam, iar licențele sunt disponibile sub formă de subscripții anuale, cu o durată cuprinsă între unu și cinci ani, licențierea fiind per utilizator. Până la data de 31 decembrie 2023, Veeam oferă pachete promoționale avantajoase pentru clienții existenți.

Ediția Community a Veeam Backup for Salesforce este de asemenea disponibilă. Aceasta oferă o soluție de backup și recuperare complet funcțională și gratuită pentru datele Salesforce, destinată organizațiilor cu 50 de licențe de utilizator Salesforce sau mai puțin.

Declarații cu privire la noua lansare:

  • Potrivit Veeam Data Protection Trends Report 2023, fiabilitatea și consecvența protejării datelor SaaS sunt considerate factori cheie pentru îmbunătățirea protecției datelor în 2023. Cu toate acestea, multe organizații încă nu sunt conștiente de necesitatea protejării datelor Salesforce și nu cred că datele lor, inclusiv metadatele, trebuie să fie securizate în mod corespunzător în mediul cloud. Atât Veeam, cât și Salesforce resping această percepție”, spune Danny Allan, CTO Veeam. În al treilea trimestru al anului 2023, rezervările pentru Veeam Backup for Salesforce au înregistrat o creștere de 195%. Odată cu lansarea celei de-a doua versiuni, suntem entuziasmați să ne sprijinim în continuare clienții și partenerii în această responsabilitate comună de a ne asigura că afacerile lor funcționează corespunzător și că datele critice sunt protejate și recuperabile rapid în cazul unei erori umane, erori de integrare sau corupere a datelor”.
  • Veeam Backup for Salesforce reprezintă o completare binevenită la AppExchange, contribuind la transformarea afacerilor pentru clienți prin facilitarea backup-ului rapid și a recuperării datelor și metadatelor Salesforce, atât în mediul cloud, cât și la nivel local”,spune Alice Steinglass, Vicepreședinte Executiv și Director General al Platformei Salesforce. AppExchange se dezvoltă constant pentru a conecta clienții cu aplicațiile și experții potriviți în funcție de nevoile lor de afaceri”.
  • Conform studiului nostru recent privind discrepanța în protecția datelor SaaS, constatăm că, deși majoritatea utilizatorilor finali recunosc importanța protejării mediilor și datelor Salesforce, aceștia întâmpină dificultăți în asigurarea securității acestor active împotriva riscului de pierdere”, explică Christophe Bertrand, Directorul Enterprise Strategy Group Practice. Veeam for Salesforce V2 furnizează funcții esențiale pentru a reduce acest risc și pentru a îmbunătăți protecția datelor și metadatelor la scară largă, transformându-l într-o soluție ideală pentru multe organizații care se confruntă cu această provocare”.

Despre Salesforce AppExchange

Salesforce AppExchange, cel mai important marketplace de cloud pentru întreprinderi la nivel global, oferă companiilor, dezvoltatorilor și antreprenorilor oportunitatea de a construi, promova și evolua prin metode noi și inovatoare. Cu peste 7,000 de listări, 11 milioane de instalări din partea clienților și 117,000 de recenzii din partea utilizatorilor experimentați, AppExchange realizează conexiuni între clienții de toate dimensiunile și din toate industriile, facilitându-le accesul la aplicații care pot fi instalate direct sau personalizate și la consultanți Salesforce certificați, pentru a soluționa orice fel de provocare din mediul de afaceri.

Informații suplimentare:

Salesforce, AppExchange, Government Cloud, Education Cloud, Field Service, CPQ, Person Accounts, pachetele gestionate și altele sunt mărci înregistrate ale salesforce.com, inc.

Despre Veeam Software

Veeam®, furnizorul #1 global de servicii de protecție și recuperare a datelor în caz de ransomware, are misiunea de a ajuta fiecare organizație nu doar să se recupereze după o întrerupere sau pierdere de date, ci și să evolueze. Cu ajutorul Veeam, organizațiile obțin o reziliență maximă prin securitatea, recuperarea și libertatea datelor în mediul lor cloud hibrid. Veeam Data Platform este o soluție unică pentru mediile cloud, virtuale, fizice, SaaS și Kubernetes, care oferă companiilor siguranța că aplicațiile și datele lor sunt protejate și disponibile în orice moment. Cu sediul central în Columbus, Ohio, și birouri în peste 30 de țări, Veeam protejează 450.000 de clienți din întreaga lume, inclusiv 73% din companiile din Global 2000. Reziliența crescută începe cu Veeam. Aflați mai mult despre Veeam, accesând www.veeam.com, sau urmăriți

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din București

Eveniment2 zile inainte

Maximizarea câștigurilor: ghidul esențial pentru rotiri gratuite fără depunere

Bonusurile sunt unul dintre aspectele esențiale care diferențiază cazinourile fizice de cele online. În timp ce cazinourile tradiționale oferă reduceri,...

Afaceri2 zile inainte

6 sfaturi să economisești energie electrică

În ziua de azi, economisirea energiei electrice este mai importantă ca niciodată. Cu facturile de electricitate în creștere constantă, găsirea...

Eveniment3 zile inainte

Călătorii în siguranță cu NAVITEL – gadgeturi de top pentru mașina dumneavoastră

NAVITEL, lider în tehnologie auto, oferă o gamă largă de produse menite să vă ofere confort și siguranță în călătoriile...

Exclusiv3 zile inainte

ancheta „Mineriada“/Motivele pentru care dosarul Mineriadei s-a întors la Parchetul General pentru refacerea de la zero a anchetei/ANALIZA – Ziarul Incisiv de Prahova

Procurorii au început audierile în Dosarul Mineriadei din 1990, la 34 de ani distanță de la violentul incident. Ion Iliescu,...

aparate tratamente faciale aparate tratamente faciale
Uncategorized3 zile inainte

De ce aparatele pentru tratamente faciale profesionale ar trebui sa aiba certificarea RoHS

Daca esti proprietarul unui salon de infrumusetare si cauti sa achizitionezi aparatura noua sau sa actualizezi aparatele pentru tratamente faciale...

Eveniment3 zile inainte

Descoperă Excelența în Servicii pentru Acoperișuri și Renovări cu AcoperisuriLaCheie.eu

Când vine vorba de acoperișuri, renovări și îmbunătățiri pentru locuința ta, nu există compromisuri. Ai nevoie de o echipă de...

Afaceri3 zile inainte

Descoperă Excelența în Servicii pentru Acoperișuri și Renovări cu AcoperisuriLaCheie.eu

Când vine vorba de acoperișuri, renovări și îmbunătățiri pentru locuința ta, nu există compromisuri. Ai nevoie de o echipă de...

Afaceri3 zile inainte

Descoperiți Serviciile Noastre de Acoperișuri și Renovări!

Acoperișuri Durabile și Estetice Echipa noastră de profesioniști calificați îți oferă soluții personalizate pentru acoperișuri, utilizând materiale de cea mai...

Eveniment3 zile inainte

Descoperiți Serviciile Noastre de Acoperișuri și Renovări!

Acoperișuri Durabile și Estetice Echipa noastră de profesioniști calificați îți oferă soluții personalizate pentru acoperișuri, utilizând materiale de cea mai...

Uncategorized3 zile inainte

Infinix Mobility intră pe piața din România

București, România – Infinix Mobility, brand emergent care proiectează, produce și comercializează un portofoliu generos de produse sub brandul Infinix, a...

Exclusiv3 zile inainte

Samsung dezvăluie gama anului 2024 de televizoare AI TV și inaugurează o nouă eră a televizoarelor cu inteligență artificială

Produsele din 2024 oferă o experiență de divertisment de nivel superior datorită procesoarelor avansate și funcțiilor performante, bazate pe inteligență...

Exclusiv3 zile inainte

Cooperarea Internațională și Interinstituțională în Combaterea Traficului Ilicit de Mărfuri 22 aprilie 2024, București, România

Țigaretele și bunurile contrafăcute se numără printre cele mai traficate produse la frontierele țării. Contrabanda şi comercializarea produselor contrafăcute sunt...

Eveniment4 zile inainte

PUMA PALERMO LANSEAZĂ O NOUĂ COLECȚIE

Herzogenaurach, Germania, 6 martie 2024 – Colecția PUMA Palermo se întoarce acasă în capitala Siciliană pentru un nou sezon. Noii...

Eveniment4 zile inainte

Profesioniștii în Vospire de Acoperișuri: Experiență și Încredere la Dachdecker und Spengler

Dachdecker und Spengler Când vine vorba de protejarea casei tale împotriva elementelor naturii și de menținerea confortului și siguranței familiei...

Eveniment4 zile inainte

Dachdecker Service: Specialiștii în Vospire de Acoperișe

Într-o lume în care protecția și confortul casei tale sunt prioritare, alegerea unei companii de încredere pentru serviciile de vospire...

Uncategorized5 zile inainte

Înainte de executarea silită băncile trebuie să-și ajute clienții să depășească situațiile care au generat neplata. Rolul CSALB va crește

24 aprilie, București. Băncile sunt obligate pentru toate tipurile de credite să demonstreze că au încercat restructurarea datoriilor care înregistrează...

Știrea Zilei