Connect with us

Exclusiv

Obstrucţionare a beneficiarilor în a cunoaşte modul de calcul a drepturilor salariale umbreşte eforturile depuse de legiuitor – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

Prin targul municipiului Buzau circula fel si fel de vorbe de duh privitor la prietenia actualului premier si deputat de Buzau din anul 2012, cu cativa oamani de afaceri locali cotroversati cum ar fi Alexandru Constantin, Gheorghe Doloiu, persoana cunoscuta printre altele ca fiind un guru “in rezolvarea tuturor aspectelor referitoare la terenurile de pe raza municipiului Buzau”, dar si cu Ionel Tescaru fostul director al  Companiei de Apa Buzau  (zis la aceea vreme si “apa sunt eu”), persoane cu care Marcel Ciolacu a fost actionar (25% cota) intr-o abscura firma intitulata “D&G Industrie” SRL – Buzau.  (a se vedea declaratiile de avere si interese postate mai jos)

Firma in cauza infiintata in anul 2004, cu obiect de activitatea  comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun, care prin managementul fructuos producea mai mult pierderi financiare decat castig, a fost radiata in anul 2018, astfel incat sa nu mai existe vreo urma cu privire la interactiunile locale ale celor sus amintiti.

Mentionam ca Ionel Tescaru, la propunerea “intamplatoare” a ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a fost (re)numit in functia de presedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice pentru un mandat de 5 ani.

https://lege5.ro/gratuit/ge2donryg42dg/decizia-nr-58-2024-privind-numirea-domnului-ionel-tescaru-in-functia-de-presedinte-al-autoritatii-nationale-de-reglementare-pentru-serviciile-comunitare-de-utilitati-publice

Dar cum se poate constata, prietenia nu se uita in timp si cel ajuns la puterea deciziei in stat ii ajuta prin actiune sau inactiune ori prin alti decidenti interpusi pe cei din anturajul sau buzoian.

https://expresssud-est.ro/special/dezvaluiri/clanul-ciolacilor-cum-a-ajuns-consiliul-judetean-buzau-o-afacere-de-famiglie-a-psd-buzau-99-dintre-angajati-sunt-rude-de-gradul-1-sau-2/

Revenim, insa, la personajul principal al articolului anume Doloiu Gheorghe care are calitatea de presedinte al CA al firmei buzoiene LEGUME FRUCTE BUZAU SA, ce are ca obiect principal de activitate prelucrarea fructelor si legumelor proaspete, in special rosii, detinand aproximativ 96% din actiunile acestia, prin intermediul SC PICO DO PRODCOM  SRL (cu o situatie financiara precara aflata la limita insolventei, cu un profit net in anul 2022 de doar 370 lei si datorii de peste 1 mil.lei) si al carui reperezentant legal este.

Persoana anterior mentionata mai detine, alaturi de membrii familiei sale, firma SC PICO DO PRODEXIM SRL, societate care in anul 2022 avea o cifra de afaceri de 721.828 lei, un profit net de 4.704.472 lei si un numar de 3 angajati declarati oficial.

Ar fi interesant daca ar putea persoana sus mentionata sa releve opiniei publice, cum a reusit prin vanzarea, in principal, de produse conservate in otet sau pasta/bulion de tomate sa obtina un profit de aproximativ 6 ori mai mare decat cifra de afaceri declarata, cu atat mai mult cu cat in anul 2021 la o cifra de afaceri de 4.106.378 lei a obtinut un profit net de doar 4551 lei.

Poate organele de control in domeniul fiscal si organelor de stat cu rol in aplicarea legii se autosesizeaza sa descopere minunea financiara a afaceristului Doloiu.

Mai mult, Doloiu Gheorghe aflat inca din din anii 2000 in cercul de relatii ai decidentilor politici din Buzau, inclusiv Marcel Ciolacu se lauda in targul dulce al Buzaului cu relatiile sale sus puse atat la nivel guvernamental cat si la nivelul administratiei locale, precum si cu cele de la instantele judecatoresti pe ariile judetelor Buzau, Prahova, Dambovita si chiar Bucuresti.

Interesant este si faptul ca el este poreclit si “regele retrocederilor din Buzau, fiind cunoscut ca avand, printre multele altele, pasiunea pentru congolmerarea in portofoliul sau de avere a terenurilor cu drepturi litigioase, pe care dupa ce le achizitioneaza cu sprijinul tacit al justitiei, le vinde cu preturi mult superioare catre terte parti interesate.

De remarcat ca Doloiu Maria – Roberta (fiica lui Doloiu Gheorghe), persoana care locuieste in Bucuresti, este asociata cu Gabriela Victoria Barsan, in Societatea Profesionala Notariala „Birsan & Doloiu si Asociatii”, sens in care exista posibilitatea ca utilizand relatiile informale din mediul judecatoresc ale judecatoarei Barsan si ale sotului acesteia, susnumita sa isi ajute tatal in promovarea actiunilor acestuia in instante.

http://birsan-doloiu.ro/

https://www.imopedia.ro/stiri-imobiliare/mafia-imobiliara-din-buzau-vinde-la-bucata-terenurile-ministerului-agriculturii-6779

De altfel Doloiu Gheorghe a fost implicat in anul 2015 intr-un dosar penal de rasunet la acea vreme, “ca fiind persoana de contact pentru rezolvarea tuturor aspectelor referitoare la terenurile de pe raza municipiului Buzău”. Avand calitatea de inculpat fiind trimis in judecata sub control judiciar pentru infractiunea de spalarea a  banilor, dar prin decizia penală nr. 173/2019 din 25 iunie 2019, Înalta Curte de Casație și Justiție a hotarat ca susnumitul sa fie achitat.

http://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=6543

Din discutiile purtate de catre Doloiu Gheorghe cu apropiati si comentariile locale ale acestora rezulta ca cel numit” regele retrocedarilor din Buzau”, la nivelul anului 2007, urmarea direct si prin interpusi sa identifice si sa achizitioneze suprafete de teren arabil care sa il ajute in cresterea afacerii sale in domeniul cultivarii legmelor si fructelor. Ca atare prin diverse tertipuri a achizitionat 6 terenuri arabile situate in Buzau insumand peste 90000 mp pentru care a achitat doar 83.000 lei. Pentru integritatea parcelelor in cauza mai avea nevoie de  de alte suprafete de teren adiacente dar care erau in proprietate altor persoane, sens in care a incercat in noiembrie 2007 sa il convinga pe proprietar sa ii vanda o parcela in suprafata de 14.000 mp, sens in care a incheiat cu persoana in cauza o promisiune bilaterala de vanzare – cumparare, dar fara sa se faca si dovada unei plati concrete si efective.

Ca urmare a unei sentinte penale  din anul 2019 a ICCJ unde s-a retinut de catre completul de judecatori  ca respectivul contract de vanzare – cumparare si promisiune bilaterala de  vanzare – cumparare au fost acte simulate si ca pretul indicat in aceste conventii civile nu a fost achitat niciodata, si, intrucat, considerentele instantei cu privire la aspectul sus mentionat reprezinta lucru judecat si cu caracter obligatoriu de a fi luat in consiserare de catre oricare alta instanta judecatoreasca, proprietarul initial a solicitat in anul 2021 repunerea in drepturi prin instanta.

Astfel, Judecatoria Buzau prin Sentinta Civila nr.6608 din 15.12.2021 a stabilit nulitatea absoluta a contractului de vanzare – cumparare nr.2197/12.11.2007 si a promisiunii biliaterale de vanzare – cumparare nr.2162/08.11.2007, “dispunand repunerea partilor in situatia anterioara incheierii celor doua acte juridice in sensul reintrarii terenului in suprafata de 14.085 mp. (…) in patrimoniul reclamantului”, oblignad paratii Doloiu Gheorghe si sotia acestuia la plata cheltuielilor de judecata.

Urmarea acestei sentinte judecatoresti Doloiu Gheorghe, orbit de furie si cu sprijinul tacit al unor oameni cu influenta in zona justitiei, ataca sentinta in apel la CA Ploiesti, Sectia I Civila,  unde, surpriza, in martie 2023 reuseste sa se caseze sentinata data la instanta inferioara si sa se rejudece dosarul cauzei la Tribunalul Buzau, chiar daca instanta ar fi trebuit sa constate fara echivoc ca o alta instanta superioara, in speta data ICCJ, a stabilit printre considerentele sale aspectele juridice precizate in paragraful anterior, fapt ce intra sub incidenta autoritatii de lucru judecat.

Intinderea autoritatii de lucru judecat a unei hotarari penale in fata instantei civile este reglementata prin intermediul art. 28 alin. (1) din Codul de procedură penala. Astfel, in conformitate cu dispozitiile legale anterior menționate: „Hotărârea definitivă a instanţei penale are autoritate de lucru judecat în faţa instanţei civile care judecă acţiunea civilă, cu privire la existenţa faptei şi a persoanei care a săvârşit-o. Instanţa civilă nu este legată de hotărârea definitivă de achitare sau de încetare a procesului penal în ceea ce priveşte existenţa prejudiciului ori a vinovăţiei autorului faptei ilicite.”

Din comentariile sale printre apropiatii sai rezulta ca a avut un sprijin disimulat la completul cauzei care i-a dat castig temporar de cauza, complet de judecata format din judecatorii: Alexandra Ion, Cristiana Dana Enache si Marian Robert Marin.

Din sursele noastre din mediul judecatoresc exista unele informatii ca impotriva celor trei judecatori ar fi fost formulata o sesizare catre CSM- Inspectia Judiciara pentru incalcarea atributiilor profesionale, conduita necorespunzatoare etc.

Speram sa aflam cu celeritate eventuala solutie in speta data.

La instanta din Buzau, Doloiu Gheorghe motivand  faptul ca are notorietate in oras solicita stramutarea procesului la alta instanta obtinand stramutarea la Tribunalul Dambovita, unde va fi un termen de judecata in luna aprilie 2024.

Urmarim cu atentie ceea ce se va intampla la termenele viitoare privitoare la actiunea in justitie pe subiectul terenului in cauza.

In episoadul urmatoar vom analiza implicatiile lui Doloiu Ghorghe, apropiatul lui Marcel Ciolacu si altor personalitati locale, cu persoane de nationalitate rusa administratori ai societatii Ductil Steel din Buzau, aflata in faliment, care au instrainat terenuri din patrimoniul societatii romanesti incepand cu anul 2020, catre cel in cauza prin Societatea Civila Profesionala BALESCU & ASOCIATII IPURL, care, ulterior, au fost revandute la preturi mult mai mari investitori ce doresc sa construiasca in zona industriala din Buzau un compex comercial Penny. Vom reveni. (Cristina T.).

1036007_109458_DI_2009-07-30_TESCARU IONEL_50004933

1036011_109457_DA_2009-06-12_TESCARU IONEL_50004929

1421257_631823_DI_2008-06-12_CIOLACU ION MARCEL_20067335

1537742_1274154_DI_1900-01-01_CIOLACU I. MARCEL_50231583

3705769_4005590_DI_2013-02-14_CIOLACU ION MARCEL_60312401

7211648_8579062_000044

7954157_310002_007

Facebook Comments

Exclusiv

ViewSonic M10 câștigă premiul iF Design 2024: Oferind proiectoarelor portabile noi orizonturi

Publicat

pe

De

Brea, California – ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, este onorat să anunțe că proiectorul laser RGB portabil M10 a primit recunoașterea prestigiosului premiu iF Design Award. M10 oferă o experiență audiovizuală cinematografică într-un design compact care împinge limitele proiecției portabile. Adoptând tehnologia avansată cu laser RGB, acesta oferă un spectru larg de culori de 100% din gama BT.2020, asigurând culori vii și luminozitate sporită la rezoluția Full HD. M10 dispune de un difuzor Harman Kardon, oferind o calitate audio excepțională.

„Primirea premiului iF Design Award subliniază încă o dată dedicarea noastră pentru excelență în design și inovație tehnologică”, a declarat Dean Tsai, director general al segmentului de business pentru proiectoare și ecrane LED ViewSonic. „M10 este creat pentru a te bucura de experiența de cinematograf în confortul casei tale. Performanța sa coloristică stabilește un nou punct de referință pentru ceea ce utilizatorii se pot aștepta de la proiectoarele portabile. Ne menținem angajamentul de a dezvolta produse care să transforme viața modernă cu un amestec perfect de funcționalitate și estetică.”

Designul modelului M10 îmbină eleganța cu funcționalitatea, având un finisaj metalic elegant, cu dimensiuni compacte pentru o mobilitate ușoară. Capacitatea sa de a proiecta direct pe tavan, fără a fi nevoie de un trepied suplimentar, oferă eficiență în personalizarea mediului de vizionare. De asemenea, M10 include funcții precum corecția automată a proiecției pe orizontală/verticală și focalizarea automată instantanee prin tehnologia Time-of-Flight (ToF) pentru o configurare fără rapidă. Aceste atribute fac din M10 o alegere remarcabilă pentru oricine dorește să își îmbunătățească seriile de film acasă.

M10 este cel mai recent din gama de proiectoare ViewSonic care a primit recunoașterea iF Design Award. Anterior, compania a primit distincții pentru proiectorul LED Smart X1000-4K Ultra Short Throw, proiectorul LED Smart Pocket Cinema M1 mini Plusvv, proiectorul LED portabil Smart X11-4K Short Throw și proiectorul LED portabil M1.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

Ești interesat de Sisteme de intrare și de control acces? Iată ce soluții există!

Publicat

pe

De

În locațiile cu trafic intens, sistemele de intrare cu barieră pentru control acces sunt esențiale. Acestea gestionează accesul și asigură securitatea. În 2024, astfel de sisteme pot să includă tehnologii avansate.

Principalul element al sistemului este bariera metalică. Dar modul în care ea acționează poate să difere, în funcție de tehnologie. Dacă vrei să afli mai multe despre aceste sisteme de intrare de cea mai buna calitate și de control acces, ești în locul potrivit. Îți explică specialiștii în articol!

Bariera, principalul element (fizic) pentru aceste sisteme de intrare

Ai întâlnit de sute de ori o barieră în parcări sau la intrarea în clădiri, nu-i așa? De regulă, este fabricată din aluminiu sau din oțel. Bariera are caracteristici și dimensiuni care variază în funcție de context. Scopul este să restricționeze eficient accesul mașinilor, fără ca sistemul să poată fi ocolit. Bariera se poate ridica sau coborî cât se poate de rapid, în funcție de tehnologia din spate.

Atunci când vorbim de sistemele automate, ea poate fi controlată de un motor hidraulic sau de un motor electric. Ei bine, acest motor se poate acționa de la distanță cu ajutorul unui sistem de control. La rândul lui, sistemul de control poate fi accesat de pe un panou de control și chiar și de pe un device mobil, iar toate aceste lucruri înseamnă: soluții tehnice integrate.

Cum funcționează sistemul cu barieră care se ridică automat

Tehnologia este impresionantă, nu-i așa? Iată câte posibilități ne oferă! Atunci când o mașină se apropie de barieră, sistemul de detectare poate identifica vehiculul instant. El trimite semnalul sistemului care controlează bariera. Mai apoi, sistemul de control verifică în baza de date dacă mașina are alocate permisiuni de acces.

Dacă da, atunci se emite un semnal și se acționează ridicarea barierei. Sistemele de detectare pot fi diverse: cititoarele RFI și sistemele de recunoaștere a plăcuțelor de înmatriculare sunt cele mai populare. La un interval scurt de timp, bariera se închide automat, după ce autovehicul a trecut. Avantajele sunt multiple! Ai un nivel ridicat de securitate, eficiență din punct de vedere operațional și o modalitate de reducere a costurilor.

Sistemul de control acces și de gestionare a întregii soluții tehnice

Sistemul de control centralizează operațiunile prin care bariera este controlată și monitorizează accesul mașinilor. Cu alte cuvinte, el este „creierul operațiunilor” și include, propriu-zis,  componentele hardware și software pentru ca sistemul să funcționeze cu brio. Acest sistem se poate conecta la rețelele de comunicații, astfel încât să permită monitorizarea și acționarea de la distanță.

Este impresionant ce soluții tehnice există în zilele noastre. Sistemele de control acces pot să integreze o gamă vastă de aplicații și îmbunătățesc securitatea oricărei clădiri. Se folosesc astfel de soluții și pentru spațiile comerciale și de birouri, dar și pentru unități locative. Costurile pentru un astfel de sistem nu sunt ridicate, și se asigură inclusiv mentenanța lor.

Dacă ești interesat de sisteme de intrare sau Intercom Systems, Helinick.ro este soluția

În acest moment, dacă ai nevoie de absolut orice sistem, îl vei găsi la Helinick.ro. Oferă soluții tehnice de top! Dacă ești interesat de Intercom Systems Helinick sau de alte soluții, trebuie să știi că acest brand de top ți le oferă la cheie, personalizate. Se ocupă de identificarea soluției potrivite pentru nevoile tale, de execuție și de mentenanță pe tot parcursul colaborării.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

Ce este gaslighting?

Publicat

pe

Gaslighting-ul este un tip de manipulare psihologică în care o persoană încearcă să distorsioneze realitatea și să facă pe celălalt să își pună la îndoială propria percepție și judecată. Persoana care practică gaslighting-ul manipulează informațiile și evenimentele pentru a crea o confuzie mentală și pentru a-și păstra controlul asupra celuilalt. Această tactică poate fi utilizată în relații personale, la locul de muncă sau în alte contexte în care o putere sau influență asupra altora este exercitată abuziv.

Semne și simptome ale gaslighting-ului

Recunoașterea gaslighting-ului este primul pas pentru a te proteja și a-ți recâștiga autonomia și sănătatea mintală. Iată câteva semne și simptome comune ale gaslighting-ului:

 1. Negarea realității: Persoana care practică gaslighting-ul neagă fapte evidente sau susține că anumite evenimente nu s-au întâmplat, creând astfel o distorsiune a realității.
 2. Introducerea îndoialor: Gaslighter-ul poate începe să pună la îndoială amintirile și percepțiile victimei, sugerând că aceasta își amintește greșit sau că nu înțelege corect situația.
 3. Schimbarea realității: Persoana care practică gaslighting-ul poate încerca să modifice realitatea prin crearea de situații false, prin falsificarea informațiilor sau prin reinterpretarea evenimentelor pentru a-și susține propria poveste.

Acestea sunt doar câteva exemple de semne și simptome ale gaslighting-ului. Este important să fii conștient de astfel de comportamente și să îți asumi că este posibil să fii supus acestei forme de abuz emoțional.

Efectele gaslighting-ului asupra sănătății mintale

Gaslighting-ul poate avea efecte devastatoare asupra sănătății mintale a unei persoane. Atunci când ești supus în mod constant manipulării și distorsionării realității, începi să te simți confuz, nesigur și să îți pierzi încrederea în propria judecată. Acestea sunt câteva dintre efectele comune ale gaslighting-ului asupra sănătății mintale:

 1. Scăderea stimei de sine: Gaslighting-ul poate duce la o scădere semnificativă a încrederii în sine și a stimei de sine. Persoana care este supusă gaslighting-ului poate începe să se simtă inadecvată, să își pună la îndoială abilitățile și să se considere responsabilă pentru manipulările și distorsionările la care este supusă.
 2. Anxietate și depresie: Manipularea constantă și confuzia indusă de gaslighting pot duce la apariția sau agravarea anxietății și depresiei. Persoana afectată poate începe să se simtă copleșită, neliniștită sau descurajată în mod constant.
 3. Isolare socială: Gaslighting-ul poate duce la izolarea socială, deoarece persoana afectată poate începe să se simtă rușinată, vinovată sau incapabilă să își exprime gândurile și sentimentele. Gaslighter-ul poate încerca să controleze accesul victimei la prieteni, familie și alte surse de sprijin.

Este important să recunoști că gaslighting-ul poate avea un impact semnificativ asupra sănătății mintale și să cauți sprijin pentru a-ți recâștiga puterea și autonomia.

Înțelegerea psihologiei din spatele gaslighting-ului

Pentru a recunoaște și contracara gaslighting-ul, este util să înțelegem psihologia din spatele acestei tactici manipulatoare. Iată câteva aspecte cheie:

 1. Puterea și controlul: Gaslighting-ul este adesea utilizat de către persoane care doresc să își mențină puterea și controlul asupra celorlalți. Prin distorsionarea realității și manipularea informațiilor, gaslighter-ul încearcă să își impună propria poveste și să își submineze victima.
 2. Vulnerabilitate și dependență: Persoanele care sunt vulnerabile sau dependente de o relație pot fi mai susceptibile la gaslighting. Gaslighter-ul poate exploata nevoile și temerile acestor persoane pentru a le controla și manipula.
 3. Efectul repetiției: Gaslighting-ul devine mai eficient pe măsură ce este repetat în mod constant și într-un mod subtil. Prin repetarea constantă a minciunilor și a distorsionărilor, gaslighter-ul își consolidează puterea și își subminează victima.

Recunoașterea acestor aspecte cheie ale psihologiei gaslighting-ului poate fi utilă în dezvoltarea strategiilor și tehnicilor pentru a gestiona această tactică manipulatoare.

Cum să recunoaștem gaslighting-ul într-o relație

Recunoașterea gaslighting-ului într-o relație este esențială pentru a putea acționa în mod corespunzător și a-ți proteja sănătatea mintală. Iată câteva indicii și semne că ești supus gaslighting-ului într-o relație:

 1. Invalidarea emoțiilor: Persoana care practică gaslighting-ul poate încerca să îți minimalizeze sau să îți invalideze emoțiile, spunându-ți că exagerezi sau că nu ai motive întemeiate pentru a te simți așa.
 2. Confuzie și contradicții: Gaslighter-ul poate aduce argumente contradictorii sau schimba povestea în mod frecvent, creând astfel confuzie și îndoială în mintea ta.
 3. Inversarea responsabilității: Persoana care practică gaslighting-ul poate încerca să te facă să te simți vinovat sau responsabil pentru problemele și greșelile lor. Ei pot refuza să își asume responsabilitatea pentru propriile acțiuni și comportament.

Acestea sunt doar câteva exemple de comportamente specifice gaslighting-ului într-o relație. Este important să fii atent la astfel de semne și să acționezi în consecință.

Strategii pentru a face față gaslighting-ului

Atunci când ești supus gaslighting-ului într-o relație, este important să iei măsuri pentru a-ți proteja sănătatea mintală și a-ți recâștiga puterea și autonomia. Iată câteva strategii eficiente pentru a face față gaslighting-ului:

 1. Educă-te: Învață mai multe despre gaslighting și cum funcționează. Cu cât ești mai informat, cu atât vei fi mai capabil să recunoști și să contracarezi această tactică manipulatoare.
 2. Încredere în propria judecată: Încearcă să îți păstrezi încrederea în propria judecată și percepție. Gaslighter-ul poate încerca să te facă să îți pui la îndoială abilitățile de gândire și observație, dar este important să îți amintești că ai dreptul să ai opinii și sentimente valide.
 3. Găsește sprijin: Caută sprijin din partea prietenilor, familiei sau profesioniștilor. Un mediu de sprijin poate fi de neprețuit în timpul procesului de recuperare și îți poate oferi resurse și perspectivă.

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din București

Uncategorized2 zile inainte

Samsung Electronics ocupă locul întâi pe piața globală de semnalistică digitală pentru al 15-lea an consecutiv

Samsung își consolidează poziția de lider pe piață, după un deceniu și jumătate de performanțe remarcabile, înregistrând vânzări București, România...

Exclusiv2 zile inainte

ViewSonic M10 câștigă premiul iF Design 2024: Oferind proiectoarelor portabile noi orizonturi

Brea, California – ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, este onorat să anunțe că proiectorul laser RGB portabil M10 a...

Exclusiv4 zile inainte

Ești interesat de Sisteme de intrare și de control acces? Iată ce soluții există!

În locațiile cu trafic intens, sistemele de intrare cu barieră pentru control acces sunt esențiale. Acestea gestionează accesul și asigură...

Eveniment4 zile inainte

Aqurate: Opțiuni suplimentare de personalizare a recomandărilor AI; integrare a platformei VTEX printr-o dezvoltare iviteb

Magazinele online pot personaliza, de acum, recomandările AI de produse furnizate de Aqurate; VTEX (NYSE: VTEX), platforma enterprise de comerț...

Uncategorized4 zile inainte

Nova Power & Gas salută încheierea Misiunii SEED efectuată de AIEA, menită să revizuiască procesul adoptat în selectarea primului amplasament propus pentru Reactoarele Modulare

Nova Power & Gas, parte a grupului E-INFRA, salută încheierea cu succes a Misiunii SEED (Site External Events Design) efectuată...

Uncategorized6 zile inainte

Studiu: Peste 50% dintre consumatorii români au adoptat în prezent Sistemul de Garanție – Returnare

Conform unui studiu Kantar, realizat pe un eșantion reprezentativ de consumatori*, peste 50% dintre consumatorii români intervievați au aderat până...

EvenimentO săptămână inainte

Comunicat de presă Partidul Alternativa Dreaptă: Ce putem face în legătură cu situația din Mangalia?

Noi, Alternativa Dreaptă, am luat decizia de a-l susține pe candidatul Menabit Ozghiun la Primăria Mangalia, cât și la Proiectul...

ExclusivO săptămână inainte

Ce este gaslighting?

Gaslighting-ul este un tip de manipulare psihologică în care o persoană încearcă să distorsioneze realitatea și să facă pe celălalt...

ExclusivO săptămână inainte

Ce sunt implanturile dentare?

Implanturile dentare sunt o soluție durabilă pentru restaurarea zâmbetului, în special în cazul în care dinții lipsesc. Acestea constau într-o...

UncategorizedO săptămână inainte

Green Revolution, în parteneriat cu Raiffeisen Bank România și Mastercard România, lansează primul Pop-up de infrastructură

Asociația Green Revolution, primul ONG de ecologie urbană din România, în parteneriat cu Raiffeisen Bank România și Mastercard, propun o...

UncategorizedO săptămână inainte

RAZER PREZINTĂ NOUL LAPTOP DE GAMING RAZER BLADE 18: CEL MAI PUTERNIC BLADE DE PÂNĂ ACUM

Domină fiecare joc și sarcină creativă cu noul laptop de gaming Razer Blade 18 Experiență de vizionare pe un ecran...

UncategorizedO săptămână inainte

Samsung prezintă cea mai recentă gamă de electrocasnice, cu conectivitate îmbunătățită și capacități AI, în cadrul evenimentului de lansare globală[ Unele caracteristici pot fi încă indisponibile.] „Welcome to BESPOKE AI”

În decurs de 24h, au loc trei evenimente în Seul, Paris, New York City, fiind prezentate noi electrocasnice pentru bucătărie...

EvenimentO săptămână inainte

eAzur: Acolo unde Bijuteriile Spun Povești și Sufletele Strălucesc

Explorăm universul eAzur, un tărâm unde bijuteriile nu sunt doar ornamente, ci manifestări ale sufletului și personalității. Este un loc...

EvenimentO săptămână inainte

Cum îți protejezi datele? Manager de parole și securitate suplimentară pentru fișierele tale

În fiecare zi, ne bazăm pe zeci de platforme online. Stocăm informații importante în cloud și ne ținem viețile personale...

EvenimentO săptămână inainte

Nunta în momente magice

FOTOGRAF NUNTA BUCURESTI: Momente magice cu Lights and Tales Blogul Nuntilor va recomanda cu drag echipa Lights and Tales, o echipă de...

ginecologie Vâlcea ginecologie Vâlcea
SocialO săptămână inainte

Când ajungi să cauți pe Google ginecologie Vâlcea?

Când vine vorba despre serviciile de ginecologie în Vâlcea, femeile caută în mod special profesionalismul, reputația și calificările medicului. Îngrijirea...

Știrea Zilei