Connect with us

Uncategorized

Cum afectează disponibilitatea locurilor de parcare prețul apartamentelor în București?

Publicat

pe

Cum afectează disponibilitatea locurilor de parcare prețul apartamentelor în București?

Disponibilitatea locurilor de parcare este un factor crucial în evaluarea prețului apartamentelor în București, un oraș cu o infrastructură urbană aglomerată și o cerere constantă pentru locuințe. Într-o metropolă în care spațiul de parcare este adesea limitat, prezența sau absența unui loc de parcare poate influența semnificativ valoarea unei proprietăți.

  1. Cererea Ridicată pentru Locuri de Parcare

În București, cererea pentru locuri de parcare este adesea mai mare decât oferta disponibilă, mai ales în zonele centrale și în apropierea centrului orașului. Acest lucru se datorează numărului mare de mașini în circulație și insuficienței spațiilor de parcare publice. Astfel, apartamentele care vin cu un loc de parcare sau cu acces la o parcare subterană sau pază sunt considerate mai valoroase și atrag adesea prețuri mai mari. Poți găsi 2 camere parcul Carol cu loc de parcare.

  1. Confort și Conveniență pentru Locatari

Disponibilitatea unui loc de parcare aduce un nivel crescut de confort și conveniență pentru locatarii apartamentelor din București. Într-un oraș aglomerat în care parcarea pe stradă poate fi dificilă sau riscantă, posibilitatea de a avea un loc de parcare sigur și accesibil poate fi un avantaj considerabil pentru locatari. Prin urmare, apartamentele cu locuri de parcare sunt mai căutate și pot atrage prețuri mai mari pe piața imobiliară.

  1. Valoare Adăugată pentru Proprietate

Există o percepție că apartamentele care vin cu locuri de parcare au o valoare adăugată mai mare în comparație cu cele care nu au această facilitate. Deținerea unui loc de parcare poate crește atractivitatea și potențialul de revânzare al proprietății în viitor. Astfel, dezvoltatorii imobiliari și vânzătorii pot justifica prețuri mai mari pentru apartamentele care includ locuri de parcare sau oferă opțiuni pentru achiziționarea lor separată.

  1. Impactul asupra Investițiilor în Proprietăți

Pentru investitorii imobiliari, disponibilitatea locurilor de parcare poate influența decizia de a cumpăra sau de a investi într-o anumită proprietate. Apartamentele care includ locuri de parcare pot fi considerate o investiție mai stabilă și mai sigură pe termen lung, având în vedere cererea constantă pentru această facilitate într-un oraș aglomerat precum Bucureștiul. Astfel, prezența locurilor de parcare poate spori atractivitatea unei proprietăți în ochii investitorilor și poate justifica prețuri mai mari pe piața imobiliară.

  1. Evaluarea Costului și Beneficiilor

Atunci când evaluăm impactul disponibilității locurilor de parcare asupra prețului apartamentelor în București, este important să luăm în considerare și costul suplimentar asociat cu această facilitate. În unele cazuri, apartamentele care vin cu locuri de parcare pot avea prețuri inițiale mai mari sau pot implica costuri lunare suplimentare pentru întreținerea și utilizarea locurilor de parcare subterane sau pază. Astfel, locatarii și cumpărătorii trebuie să evalueze cu atenție costul și beneficiile asociate cu această facilitate înainte de a lua o decizie.

Disponibilitatea locurilor de parcare are un impact semnificativ asupra prețului apartamentelor în București și poate influența în mod substanțial decizia de cumpărare sau de investiție a potențialilor locatari și investitori. Apartamentele care vin cu locuri de parcare sunt adesea considerate mai valoroase și atrag prețuri mai mari pe piața imobiliară, datorită cererii ridicate și confortului adăugat pe care îl oferă locatariilor. În contextul unei cereri în continuă creștere pentru locuințe în București, disponibilitatea locurilor de parcare rămâne un factor crucial în evaluarea și stabilire

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Tiny House Festival se mută la Vama Veche: cel mai mare eveniment de vacanțe în natură din Europa de Est

Publicat

pe

De

  • Ceamai mare expoziție de locuințe neconvenționale de vacanță are loc anul acesta pe malul mării, cu 40 de unități de cazare unice;
  • Case și corturi de glampingde vacanță de la 600 de euro pana la 42.000 de euro prezente la Tiny House Festival
  • Ciubere, jacuzi, piscine, saune, soluții pentru business-uri care operează turism în natură
  • După încheierea festivalului, aceste unități de cazare vor putea fi rezervate în Vama Veche pe tot parcursul verii, oferind turiștilor posibilitatea de a experimenta, în mod direct, beneficiile locuințelor alternative.

Tiny House Festival, cel mai mare festival de travel și living în natură din Europa de Est, revine cu o ediție spectaculoasă la malul Mării Negre. În perioada 22-30 iunie, festivalul va transforma Vama Veche într-un paradis al inovației și sustenabilității în domeniul caselor de vacanță, aducând împreună aproximativ 20.000 de vizitatori dornici să descopere cele mai noi soluții pentru locuințe alternative.

Pasionații de locuințe alternative sau în căutare de idei neconvențioanale pentru vacanțele lor sunt așteptați să descopere și să testeze 40 de unități de cazare unice, de la tiny houses, până la case modulare, domuri și corturi de glamping. Expozanți de top din industrie vor fi prezenți cu cele mai accesibile, confortabile și inovative soluții de locuire alternativă, la cele mai competitive prețuri de achiziție din Europa.

Tiny House Festival 2024 promite să fie o experiență de neuitat, combinând inovația, sustenabilitatea și spiritul aventurier într-un cadru natural impresionant. De la case echipate cu panouri solare ce asigură independența și eficiența energetică, până la ciubere, jacuzi, piscine, saune și soluții integrate pentru business-uri de profil, evenimentul răspunde integrat tuturor nevoilor oaspeților sau antreprenorilor.

După încheierea festivalului, aceste unități de cazare vor putea fi rezervate în Vama Veche pe tot parcursul verii, oferind turiștilor posibilitatea de a experimenta, în mod direct, beneficiile locuințelor alternative.

„Tiny House Festival nu este doar un eveniment, ci o mișcare în creștere care reflectă tendințele actuale ale pieței de locuințe modulare și alternative. Succesul  înregistrat la prima ediție de anul trecut, la Râșnov, unde ne-au vizitat peste 14.000 de participanți, ne-a demonstrat că există un interes enorm pentru aceste soluții inovatoare si complementare turismului convențional. Încrederea și entuziasmul expozanților și vizitatorilor ne-au motivat să facem următorul pas și să transformăm festivalul într-o destinație de vacanță unică, unde confortul, accesibilitatea și inovația sunt la ele acasă”, au declarat Tudor și Anda Maxim, fondatori Tiny House Festival.

Bilete pot fi achiziționate pe https://tinyfestival.house/get-your-tickets/. Primele 500 de bilete sunt gratuite, ulterior, prețul acestora ajungând la 30 de lei în avans și 50 de lei la intrare.

Case de vacanță de la 6.900 Euro la Tiny House Festival

Tiny House Festival 2024 va prezenta unele dintre cele mai accesibile, complete și inovatoare soluții de locuire alternativă din Europa. Unitățile de cazare sunt construite la o calitate superioară, folosind materiale durabile, ecologice și respectând normele stricte în construcții. Aceste case modulare și extensibile, care se pot mări de două sau trei ori dimensiunea inițială, oferă flexibilitate și confort remarcabile.

Fiecare unitate vine complet echipată, având una, două sau chiar trei camere, bucătărie, zonă de living și baie. Prețurile pentru aceste case inovatoare încep de la doar 6.900 de euro + TVA, făcându-le extrem de accesibile pentru oricine dorește să investească într-o locuință de vacanță sustenabilă și modernă.

„Producatorii români au demonstrat, la nivel global, calitate excepțională și design foarte apreciat cu soluții inteligente de organizare a spațiilor, lucru care ne dă încredere să punem în valoare această nișă a economiei românești”, completează fondatorii festivalului, Tudor și Anda Maxim.

Unități de cazare disponibile pe tot parcursul verii la Pura Vida Tiny House Village

După încheierea festivalului, unitățile de cazare vor rămâne pe faleza din Vama Veche pe tot parcursul verii, oferind oportunități de vacanță unice pentru vizitatori. Casele modulare, tiny houses și corturile de tip glamping vor putea fi închiriate, permițând oaspeților să experimenteze confortul  și inovația acestor locuințe alternative într-o vacanță memorabilă la malul mării.

Programul de vară va include concerte electrizante și petreceri tematice cu DJ, iar  atmosfera va fi îmbogățită de concerte de saxofon și spectacole live de jazz. Mai mult, cei mici se vor bucura de un loc de joacă generoas și vor avea parte de activități dedicate, precum ateliere de pictat sau spectacole de teatru pentru copii.

Așadar, Tiny House Festival 2024 promite să fie o experiență de neuitat, care combină inovația, accesibilitatea și aventura într-un cadru natural deosebit. Participanții au ocazia de a explora cele mai noi tendințe în locuințele alternative și de a se bucura de o vacanță de vis la malul mării!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

HONOR lansează MagicOS 8.0 pentru seria HONOR Magic V2

Publicat

pe

De

Noul sistem de operare bazat pe Android 14 utilizează inteligența artificială pentru a oferi o interfață de utilizator optimizată, o eficiență superioară a bateriei și un nivel ridicat de confidențialitate pentru utilizatori.

[București, România – 27 mai 2024] – Brandul global de tehnologie HONOR a anunțat că noul MagicOS 8.0 este disponibil pentru seria HONOR Magic V2. Începând de acum, utilizatorii dispozitivelor HONOR Magic V2 și Magic V2 RSR Porsche Design pot face actualizarea din meniul „Setări”. Bazat pe Android 14, MagicOS 8.0 introduce o interfață de utilizator bazată pe intenție (IUI), alimentată de inteligența artificială, și include funcții avansate, cum ar fi „Magic Portal”. Actualizarea aduce numeroase îmbunătățiri în ceea ce privește interfața de utilizator, performanța, confidențialitatea și eficiența bateriei, oferind utilizatorilor o productivitate sporită și un confort îmbunătățit datorită integrării AI pe dispozitiv.

Funcții inteligente bazate pe AI care asigură o comoditate și eficiență sporită

HONOR MagicOS 8.0, disponibil pe seria HONOR Magic V2, este alimentat de inteligența artificială la nivel de platformă pentru a îmbunătăți capacitatea dispozitivului de a înțelege intențiile utilizatorului și de a oferi o experiență de utilizare mai intuitivă. Debutând pe MagicOS 8.0, Magic Portal utilizează capacitatea smartphone-ului de a înțelege contextul pentru a simplifica interacțiunile utilizatorilor prin recomandarea inteligentă a comenzilor rapide bazate pe intenție. Aceasta funcție permite utilizatorilor să schimbe și să acceseze fără probleme serviciile între aplicații și dispozitive printr-o simplă glisare. Selectând și trăgând elemente de conținut în partea laterală a ecranului, utilizatorii pot interacționa cu o selecție inteligentă de aplicații, adaptate pe baza cunoștințelor dispozitivului despre utilizator. Magic Portal suportă peste 100 de aplicații populare din domenii diverse precum călătorii, business, mesagerie, divertisment, cumpărături și socializare, fiind compatibil cu aplicații precum LINE, WhatsApp, aplicațiile Google, Instagram, Facebook, YouTube și eBay.

Pentru a spori confortul utilizatorilor, MagicOS 8.0 de pe smartphone-urile din seria HONOR Magic V2 oferă capabilități avansate de asistent personal la nivel de platformă. Funcția inteligentă de scanare analizează conținutul aplicațiilor, extrăgând informații esențiale despre evenimente, întâlniri, note și alte interacțiuni. Toate aceste informații sunt apoi comprimate într-o funcție numită „Ziua mea”, care oferă o imagine de ansamblu clară și organizată a programului zilnic.

Opțiuni de personalizare orientate către utilizator pentru o experiență optimizată

Pentru a oferi cele mai bune experiențe de utilizare din categoria sa, HONOR a perfecționat designul MagicOS 8.0, punând accent pe factorii umani. Animațiile de pornire, ieșire și comutare a aplicațiilor din noul sistem de operare se simt mult mai naturale și mai subtile, completând capacitatea de reacție îmbunătățită a interfeței pentru a oferi o experiență generală mai fluidă. 

Cu MagicOS 8.0, seria HONOR Magic V2 introduce Magic Capsule, o funcție care permite utilizatorilor să extindă notificările banner pe ecranul exterior și interior pentru a accesa informații suplimentare legate de notificări. Astfel, experiența utilizatorului este îmbunătățită prin oferirea de acces rapid și convenabil la informațiile relevante, fără a naviga prin multiple aplicații de sistem. În plus, noul mod Ultra Power Saving introduce un comutator care permite utilizatorilor să scadă consumul de baterie cu ușurință, prelungind considerabil durata de viață a acesteia.

 

Cu MagicOS 8.0, utilizatorii HONOR Magic V2 pot crea comenzi rapide personalizate prin apăsarea și menținerea apăsată a aplicațiilor dorite. De asemenea, aceștia pot gestiona și ajusta dimensiunile și pozițiile folderelor de pe ecran, între care pot comuta fără probleme prin glisarea în sus și în jos. În plus, MagicOS 8.0 aduce personalizarea la un alt nivel, inclusiv la funcțiile camerei foto. Utilizatorii pot ajusta parametrii modurilor camerei și pot accesa rapid modurile cele mai folosite, pentru a face experiența de fotografiere mai simplă și mai plăcută.

Confidențialitate și securitate garantate de inteligența artificială la nivel de platformă  

Seria HONOR Magic V2 asigură că datele cu caracter personal sunt procesate în siguranță pe dispozitivul utilizatorului. Inovând în mod constant pentru a proteja confidențialitatea utilizatorilor, MagicOS 8.0 de pe seria HONOR Magic V2 introduce funcția „Blur Private Info”. Această funcție nouă, accesibilă în meniul „Share”, permite utilizatorilor să redacteze cu ușurință informațiile sensibile, cum ar fi numele, parolele și numerele de contact, astfel încât acestea să nu fie capturate în imagini.

 

###

 

Despre HONOR

HONOR este un furnizor global de dispozitive inteligente. Este dedicat să devină un brand tehnologic iconic la nivel global și să creeze o nouă lume inteligentă prin intermediul produselor și serviciilor sale puternice. Cu o expertiză în domeniul cercetării și dezvoltării, se angajează să dezvolte tehnologii care să permită oamenilor din întreaga lume să meargă mai departe, oferindu-le libertatea de a realiza și de a face mai mult. Oferind o gamă de smartphone-uri, tablete, laptopuri și dispozitive portabile de înaltă calitate, potrivite pentru fiecare buget, portofoliul de produse inovatoare, premium și fiabile HONOR le permite oamenilor să devină o versiune mai bună a lor.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați magazinul online HONOR la https://www.hihonor.com/ro/.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Cateva exemple de echipamente HoReCa necesare pentru cocktail-uri

Publicat

pe

De

echipamente horeca

Pe masura ce avansam inspre lunile de vara, creste si cererea pentru cocktail-uri si mocktail-uri (fara alcool) in baruri si alte unitati din industria ospitalitatii. Tocmai de aceea, in acest articol, va prezentam cateva echipamente HoReCa utile, chiar indispensabile, pentru pregatirea si servirea celor mai bune astfel de bauturi.

Vara aduce cu ea nu doar temperaturi ridicate, dar si dorinta oamenilor de a se racori cu bauturi delicioase si racoritoare. Cocktail-urile si mocktail-urile sunt alegerea perfecta pentru a satisface aceasta dorinta, oferind o varietate de arome si combinatii care pot transforma orice moment intr-o experienta memorabila.

Importanta unor echipamente dedicate pentru cocktail-uri

Echipamentele HoReCa joaca un rol esential in pregatirea cocktail-urilor de calitate. Fara acestea, ar fi imposibil sa se mentina standardele ridicate necesare pentru a satisface exigentele clientilor. Aceste echipamente asigura nu doar calitatea bauturilor, ci si eficienta si predictibilitatea in prepararea lor.

Masini de gheata

In primul rand, aveti nevoie de masini de gheata performante (sub forma de cuburi, fulgi, gheata granulata), care sa faca fata cererii tot mai ridicate pentru acest „ingredient” de baza in toate bauturile servite in sezonul cald. Gheata nu doar raceste bauturile, ci contribuie si la aspectul lor estetic si la experienta generala a consumatorului.

Mixere si blendere profesionale

Mixerele si blenderele profesionale sunt special concepute pentru a raspunde nevoilor specifice ale barurilor, fiind silentioase si dotate cu lamele puternice, inclusiv pentru spargerea cuburilor de gheata. Acestea integreaza tehnologii de ultima generatie, fiind ideale pentru procesarea rapida a ingredientelor pentru diferite tipuri de cocktail-uri.

Storcatoare de citrice profesionale

La randul lor, storcatoarele de citrice profesionale au un randament incredibil (unele pot ajunge chiar si pana la 25 de portocale pe minut), separand in mod impecabil sucul de deseuri (resturi). Cu ajutorul acestor echipamente HoReCa, veti adauga ingrediente delicioase, precum portocale, lamai, lime sau grapefruit-uri, in orice cocktail.

Totodata, statiile de cocktail-uri, dotate cu cuve pentru gheata, cuve pentru fructe si speed rack (raft pentru bauturi, cu acces usor pentru barmani) isi vor dovedi utilitatea in orice unitate de acest tip.

Echipamente complementare

Vitrine si frigidere de bauturi

De asemenea, vorbim despre vitrinele si frigiderele de bauturi, necesare pentru mentinerea acestora la temperatura ideala pentru prelungirea termenului lor de valabilitate si pentru consum imediat. Fie ca este vorba de sucuri, siropuri sau bauturi alcoolice, acestea trebuie pastrate in conditii optime, pentru a-si mentine aromele si proprietatile.

Masini de spalat pahare

In plus, sunt utile si masinile de spalat pahare, respectiv masinile de lustruit pahare, echipamente HoReCa ce vor asigura intotdeauna un aspect impecabil, atat din punct de vedere estetic, cat si igienic, al paharelor de cocktail-uri si mocktail-uri. Nimeni nu doreste sa-si savureze bautura preferata dintr-un pahar patat sau murdar.

Masini de lustruit pahare

Masinile de lustruit pahare sunt la fel de importante, deoarece ofera acel luciu impecabil paharelor, eliminand orice urma de apa sau detergent. Astfel, paharele pentru diverse cocktail-uri stralucesc si atrag privirile, contribuind la impresia de profesionalism si curatenie a locatiei.

Beneficiile echipamentelor de la Fresco.ro

Daca optati pentru un furnizor precum Fresco Expert, care sustine inovatia in bucatariile profesionale din Romania de mai bine de 30 de ani, veti beneficia de echipamente HoReCa de top, fiabile, durabile, productive si acoperite de o garantie indelungata.

Calitate si productivitate

Toate aceste echipamente HoReCa, dar si multe altele din oferta unui furnizor profesionist, au 2 mari scopuri, care lucreaza impreuna: asigurarea calitatii preparatelor, fara a face rabat la productivitate (si vice versa). Calitatea si productivitatea merg mana in mana pentru a asigura succesul oricarei afaceri din domeniul ospitalitatii.

Fiabilitate si durabilitate

Fiabilitatea si durabilitatea sunt aspecte critice atunci cand vine vorba de echipamentele HoReCa. Echipamentele de la Fresco Expert sunt construite pentru a rezista in timp, oferind performante constante si fiabile, chiar si in conditii de utilizare intensa.

O garantie indelungata

Un alt avantaj major al echipamentelor oferite de Fresco Expert este garantia extinsa. Aceasta ofera linistea necesara ca, in cazul in care apare orice problema, aceasta va fi rezolvata rapid si eficient, fara costuri suplimentare si pierderi de timp pretios.

Inovatii in bucatariile profesionale din Romania

Fresco Expert se mandreste cu sprijinirea inovatiei in bucatariile profesionale din Romania, oferind solutii moderne si eficiente care ajuta la imbunatatirea calitatii serviciilor oferite. De la echipamente de ultima generatie pana la consultanta specializata, acesta este partenerul ideal pentru orice afacere din domeniul ospitalitatii.

In concluzie, alegerea echipamentelor HoReCa potrivite este esentiala pentru succesul oricarui bar sau restaurant care doreste sa ofere cocktail-uri si mocktail-uri de calitate. Masinile de gheata, mixerele, blenderele si storcatoarele de citrice profesionale, precum si statiile de cocktail, sunt doar cateva dintre echipamentele indispensabile. Optand pentru un furnizor de incredere, veti beneficia de echipamente fiabile, durabile si acoperite de o garantie extinsa, asigurand astfel atat calitatea, cat si productivitatea afacerii dumneavoastra.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din București

Eveniment6 ore inainte

MATE-FIN a prezentat la BSDA solutii CBRNe inovatoare destinate utilizarii militare si pentru aparare civila

Bucuresti, 29 May 2024 – MATE-FIN, o companie 100% romaneasca, cu o cifra de afaceri de peste 20 milioane de lei,...

Eveniment10 ore inainte

„Un client care ne spune din ce motiv este nemulțumit este un client generos, pentru că ne arată unde greșim” – Flavia Popa, BRD

29 mai, București. Într-un mediu economic marcat de amenințări și vești negative, păstrarea realismului este esențială. Atât în deciziile pe...

Administrație localăO zi inainte

realme lansează oficial modelul C67 în România

București, România, 28 mai 2024 – realme, brandul cu cea mai rapidă ascensiune din piață este pregătit să redefinească standardul din...

EvenimentO zi inainte

Cele mai bine vândute dispozitive Navitel: Navitel R600, R66 2K și AR280 Dual

Navitel, lider în domeniul soluțiilor de navigație și tehnologie auto, anunță că modelele sale de camere de bord Navitel R600,...

UncategorizedO zi inainte

Tiny House Festival se mută la Vama Veche: cel mai mare eveniment de vacanțe în natură din Europa de Est

Ceamai mare expoziție de locuințe neconvenționale de vacanță are loc anul acesta pe malul mării, cu 40 de unități de...

EvenimentO zi inainte

Detaliile contează! De ce au nevoie jucătorii de unități de mare viteză?

SSD-urile au devenit soluția standard și orice utilizator de PC care a experimentat această schimbare de generație nu ar dori...

UncategorizedO zi inainte

HONOR lansează MagicOS 8.0 pentru seria HONOR Magic V2

Noul sistem de operare bazat pe Android 14 utilizează inteligența artificială pentru a oferi o interfață de utilizator optimizată, o eficiență superioară a bateriei...

echipamente horeca echipamente horeca
Uncategorized2 zile inainte

Cateva exemple de echipamente HoReCa necesare pentru cocktail-uri

Pe masura ce avansam inspre lunile de vara, creste si cererea pentru cocktail-uri si mocktail-uri (fara alcool) in baruri si...

Eveniment2 zile inainte

Samsung Electronics ocupă primul loc pe piața globală a monitoarelor OLED

Compania atinge o cotă de piață globală de 34,7% în segmentul monitoarelor OLED la doar un an de la lansarea...

Eveniment3 zile inainte

Descoperă Eleganța și Confortul Gama Noastră de Mobilă de Dormitor la HomeMobili Timișoara

Bine ați venit la HomeMobili Timișoara, destinația supremă pentru mobilier de lux, unde rafinamentul și confortul se îmbină perfect pentru...

Eveniment3 zile inainte

Avantajele și Dezavantajele Tăierii cu Laser

Tăierea cu laser este o tehnologie avansată utilizată în diverse industrii pentru a tăia materiale cu precizie și eficiență. Această...

Eveniment4 zile inainte

Sa-l cunoastem mai bine pe domnul George Orbu – PRIMAR ARICESTII RAHTIVANI – ACTIONAR CHEVRON (II)/Jaful din bugetul public pare a fi un sport național la Aricestii Rahtivan

The post Sa-l cunoastem mai bine pe domnul George Orbu – PRIMAR ARICESTII RAHTIVANI – ACTIONAR CHEVRON (II)/Jaful din bugetul...

Eveniment5 zile inainte

Complexul Turistic Simared Baia Mare: Destinația de vis pentru relaxare și aventură în Maramureș

Complexul Turistic Simared, situat în inima pitorească a Maramureșului, în orașul Baia Mare, își deschide porțile pentru toți cei care caută...

Eveniment5 zile inainte

Ionel Călin – O Nouă Speranță pentru Primăria Comunei Albești, Constanța

Într-o perioadă în care nevoile comunităților locale sunt mai urgente ca niciodată, Ionel Călin își anunță candidatura pentru funcția de...

Eveniment5 zile inainte

Noi investitii in orasul Cernavoda, punct strategic recunoscut de oficialitatile americane

Portul Cernavoda – port strategic pe Dunare Marti, 21 mai 2024, portul Cernavoda a fost vizitat de Christopher Townsend, presedintele...

Uncategorized6 zile inainte

Quickmobile.ro: Lider în tehnologie pe piața online în România

Într-o eră în care tehnologia avansează rapid, Quickmobile.ro s-a afirmat ca una dintre principalele destinații online pentru cumpărătorii din România...

Știrea Zilei