Connect with us

Administrație locală

Dulciuri cu Tradiție: Descoperă Cofetăria din Inima Bucureștiului pentru Paștele 2024

Publicat

pe

În inima vibrantă a Bucureștiului, acolo unde tradiția și inovația se întâlnesc într-o armonie perfectă, există un loc unde Paștele prinde arome noi, într-o simfonie de gusturi și culori: Cofetărie Bucuresti. Aici, pregătirile pentru Paște 2024 sunt deja în plină desfășurare, promițând să transforme fiecare comandă de cozonac într-o operă de artă culinară.

1. Cofetăria Noastră: Unde Tradiția Întâlnește Pasiunea

Cofetăria noastră din București este mai mult decât un simplu loc de întâlnire pentru iubitorii de dulciuri; este un atelier unde se creează bucurii, un spațiu unde fiecare ingredient este ales cu grijă, iar rețetele tradiționale sunt onorate cu fiecare cozonac pregătit pentru Paște. Din dragoste pentru dulce și respect pentru tradiție, echipa noastră dedicată pune suflet în fiecare preparat, asigurându-se că Paștele 2024 va fi unul memorabil pentru toți clienții noștri.

2. Pregătește-te pentru Paște 2024: Comandă Cozonacul Perfect

Pe măsură ce Paștele 2024 se apropie, anticipația crește în inimile tuturor, iar la cofetăria noastră din București, suntem gata să transformăm această așteptare în realitate. Înțelegem că cozonacul nu este doar un simplu desert, ci o piesă centrală a sărbătorilor pascale, un simbol al unității și al bucuriei împărtășite. Tocmai de aceea, am creat o platformă de comenzi online ușor de utilizat, menită să facă achiziționarea cozonacului perfect o experiență plăcută și fără stres.

Clienții noștri pot alege dintr-o selecție vastă de cozonaci, începând cu varianta clasică, bogată în nucă și cacao, până la rețete inovatoare care îmbină arome surprinzătoare, cum ar fi cozonacul cu cremă de vanilie și fructe confiate sau cel cu umplutură de ciocolată și portocale. Fiecare cozonac este preparat cu respect față de tradițiile culinare, dar și cu un strop de creativitate care îl face unic.

În spatele fiecărei comenzi se află o echipă de cofetari dedicați, care pun pasiune în arta lor, asigurându-se că fiecare cozonac este frământat, împletit și copt până la perfecțiune. Utilizăm doar ingrediente de cea mai înaltă calitate, de la făina aleasă cu atenție, la fructele confiate pline de savoare și nucile crocante, toate contribuind la gustul bogat și textura aerată care fac din cozonacul nostru alegerea ideală pentru masa de Paște.

Prin platforma noastră, clienții pot plasa comenzi în avans, asigurându-se că vor avea parte de cozonacul dorit, exact la timp pentru sărbătorile pascale. Încurajăm precomenzile pentru a evita aglomerația specifică perioadei și pentru a ne permite să ne dedicăm fiecărei comenzi cu atenția pe care o merită.

3. Inovație și Creativitate: Un Meniu Diversificat pentru Toate Gusturile

Dar cozonacul de Paște nu este singura vedetă a sărbătorii în cofetăria noastră din București. Suntem mândri să oferim o gamă largă de deserturi care să îndeplinească orice preferință culinară, fie că ești în căutarea unei prăjituri delicate pentru un sfârșit de masă rafinat sau a unui tort opulent pentru a impresiona oaspeții.

Inovația și creativitatea sunt în centrul ofertei noastre. Ne inspirăm din ultimele tendințe în arta culinară pentru a aduce în meniul nostru deserturi care să surprindă și să încânte. Fiecare anotimp aduce noi arome și texturi, iar pentru Paște 2024, am inclus în meniu opțiuni care să reflecte atât inovația cât și tradiția care ne definește.

Fie că optezi pentru cozonacul tradițional de Paște sau pentru oricare dintre deserturile noastre inovatoare, poți fi sigur că fiecare preparat este o declarație a calității și a măiestriei noastre culinare. Vizitează platforma noastră de comenzi online sau cofetăria din București pentru a descoperi meniul complet și pentru a-ți asigura deserturile preferate pentru Paște 2024.

Așadar, dacă te afli în căutarea locului perfect din București pentru a-ți comanda cozonac Paște în 2024, te invităm să descoperi Cofetăria noastră. Aici, pasiunea pentru cofetărie și dragostea pentru tradiție se împletesc pentru a crea cele mai memorabile deserturi. Lasă-ne să fim parte din sărbătoarea ta, aducând pe masa de Paște gustul autentic al dulciurilor pregătite cu grijă și atenție. Vizitează-ne online sau în persoană pentru a plasa comanda ta și pregătește-te pentru un Paște 2024 dulce și fericit!

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație locală

Școala lui Codruț: Drumul câinilor abandonați spre o nouă viață

Publicat

pe

De

Luna aceasta, Asociația Clubul Câinilor Utilitari finalizează proiectul Școala lui Codruț – dresaj pentru câini adoptați, realizat cu sprijin de la bugetul local al Municipiului București. Proiectul are ca scop schimbarea concepțiilor despre câini în societate, prevenirea abandonului, susținerea adopțiilor, si îmbunătățirea situației câinilor abandonați prin organizarea de cursuri de dresaj gratuit concepute special pentru nevoile câinilor adoptați.

Cu ajutorul acestui proiect, timp de patru luni, 120 de persoane care au adoptat câini au putut beneficia de cursuri gratuite de dresaj unde au putut să lucreze sub îndrumarea unui instructor canin pentru a învăța cum să își ajute câinele să se adapteze mai ușor la noua viață.

Pe langă sedințele de dresaj, cei înscriși au beneficiat și de un seminar teoretic de îngrijire a câinilor, prin intermediul căruia au putut afla de la specialiști noțiuni despre: medicina preventivă, toaletaj canin și îngrijire, dar și despre bunăstarea și relaționarea corespunzătoare cu câinii.

Numele proiectului a fost inspirat de Codruț, maidanezul găsit de de Vlad Popescu, fondatorul Asociației Clubul Câinilor Utilitari, care l-a adoptat și care l-a ajutat să devină câine utilitar. Cât timp a lucrat alături de Vlad, Codruț a promovat numeroase examene și a demonstrat că și un maidanez poate fi un câine de valoare: în iunie 2006, a promovat primul examen de obediență din România, în octombrie 2006 a obținut titlul de „Învingător la căutare și salvare“ la Campionatul Național de Dresaj Canin, categoria „Căutare în dărâmături“, treapta A, iar în februarie 2007, a promovat primul examen de câini de avalanșă din România.

Codruț a fost unul dintre cazurile fericite, deoarece de cele mai multe ori, câinii abandonați sau care s-au născut pe străzi și care nu au avut parte de o viață liniștită în care să se simtă în siguranță prezintă probleme de comportament cum ar fi: neîncrederea față de oameni și alte animale, frica de zgomote sau situații cu care nu s-au mai întâlnit. În această situație este important să știm cum să comunicăm cu câinele, care sunt adevăratele lui nevoi și cum îl putem ajuta să se adapteze mai ușor la noua viață.

Proiectul Școala lui Codruț a apărut pentru prima oară în 2013, când a fost adoptată Legea 258/2013-Legea lui Ionuț, privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân și de atunci a rămas unul dintre cele mai căutate și apreciate cursuri de dresaj din București, strângând anual aproximativ 50 de cursanți.

Timp de 9 ani, proiectul a fost susținut din contribuție proprie, cu ajutorul a trei instructori de dresaj, specializați în comportament canin și reabilitare, care au lucrat pe bază de voluntariat cu peste 450 de câini adoptați.

Începând cu luna august 2023, proiectul a fost realizat cu sprijin de la bugetul local al Municipiului Bucuresti.

Conform Organizației pentru Protecția Animalelor Ilfov, rata abandonului a crescut în ultimul an din cauza inflatiei și a ultimelor scumpiri, ceea ce a făcut ca 30% dintre câini să fie duși la adăpost chiar de stăpanii lor.

„Având în vedere situația în care ne aflăm, dar și feedback-ul pe care l-am primit din partea comunității, sperăm să existe fonduri și să putem depune din nou și anul viitor, deoarece oamenii au nevoie de astfel de proiecte”, subliniază Vlad Popescu, Director CCU si manager de proiect.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Administrație locală

Veeam lansează o nouă versiune pentru Veeam Backup for Salesforce pe cel mai important marketplace de soluții cloud pentru companii

Publicat

pe

De

Clienții Veeam se pot bucura acum de opțiuni extinse de securitate și restaurare disponibile pe Salesforce AppExchange pentru a se proteja împotriva pierderii sau coruperii datelor

București, 15 noiembrie 2023: – Veeam® Software, lider în protecția și recuperarea în urma atacurilor ransomware, a anunțat astăzi lansarea Veeam Backup for Salesforce v2, disponibil pe Salesforce AppExchange. Veeam Backup for Salesforce elimină riscurile de pierdere a datelor și metadatelor Salesforce cauzate de erori umane, de erori de integrare sau de corupere a datelor. Noua versiune oferită de Veeam extinde acoperirea pentru mai multe cloud-uri, oferă o securitate sporită prin intermediul autentificărilor unice (SSO) și autentificărilor multifactor (MFA), și furnizează un mediu sigur de testare și dezvoltare prin sandbox seeding. Organizațiile pot opta pentru implementarea fie la nivel local, fie în cloud. De asemenea, acestea își pot recupera cu exactitate datele de care au nevoie, atunci când au nevoie, și pot experimenta o soluție de backup proiectată special pentru datele și metadatele Salesforce.

Veeam Backup for Salesforce este în prezent disponibilă pe AppExchange: https://appexchange.salesforce.com/appxListingDetail?listingId=a0N4V00000FhrqeUAB.

Veeam Backup for Salesforce  

Pierderea datelor este foarte probabilă în cadrul unei organizații, motiv pentru care devine esențial ca acestea să se protejeze cu orice preț. În acest sens, noua versiune, având la bază iterația anterioară și de mare succes a Veeam Backup for Salesforce, aduce îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește capacitățile de recuperare rapidă, fiind special concepută pentru a satisface cerințele departamentelor IT și ale administratorilor Salesforce. Veeam Backup for Salesforce subliniază importanța efectuării unui backup al datelor Salesforce pentru a preveni pierderile, asigurând conformitatea și facilitând recuperarea rapidă prin furnizarea unei soluții complete și specializate pentru backup Salesforce. În plus, oferă organizațiilor capacitatea de a-și recupera rapid și cu încredere datele pierdute din Salesforce.

Noile capabilități ale Veeam Backup for Salesforce includ:

  • Aplicații Salesforce pentru afaceri: Suportul extins pentru platforma Salesforce, alături de Salesforce Government și Education Clouds, Field Service, CPQ, Person Accounts și pachetele gestionate sunt acum incluse în oferta de backup pentru a garanta că datele critice din serviciul pe teren respectă reglementările și sunt protejate chiar și off-site.
  • Salesforce SSO și MFA: Accesul bazat pe roluri pentru operatorii de backup și restaurarea prin intermediul Salesforce sunt acum disponibile pentru a simplifica și îmbunătăți securitatea sistemelor. Jurnalul de audit va ține evidența tuturor operațiunilor sensibile.
  • Sandbox seeding și restaurările îmbunătățite:Datele pot fi restaurate în sandbox cu informații din producție sau dintr-un alt sandbox. Pot fi setate și chei alternative pentru un control mai bun asupra restaurărilor ierarhice. Capacitatea companiei de a testa, dezvolta și rezolva problemele poate fi îmbunătățită cu opțiunea de a restaura datele de producție în sandbox.

Veeam Backup for Salesforce este un produs separat și independent, disponibil contra cost, care a fost recent adăugat în oferta Veeam Data Platform. În prezent, poate fi achiziționat prin intermediul partenerilor tehnologici Veeam, iar licențele sunt disponibile sub formă de subscripții anuale, cu o durată cuprinsă între unu și cinci ani, licențierea fiind per utilizator. Până la data de 31 decembrie 2023, Veeam oferă pachete promoționale avantajoase pentru clienții existenți.

Ediția Community a Veeam Backup for Salesforce este de asemenea disponibilă. Aceasta oferă o soluție de backup și recuperare complet funcțională și gratuită pentru datele Salesforce, destinată organizațiilor cu 50 de licențe de utilizator Salesforce sau mai puțin.

Declarații cu privire la noua lansare:

  • Potrivit Veeam Data Protection Trends Report 2023, fiabilitatea și consecvența protejării datelor SaaS sunt considerate factori cheie pentru îmbunătățirea protecției datelor în 2023. Cu toate acestea, multe organizații încă nu sunt conștiente de necesitatea protejării datelor Salesforce și nu cred că datele lor, inclusiv metadatele, trebuie să fie securizate în mod corespunzător în mediul cloud. Atât Veeam, cât și Salesforce resping această percepție”, spune Danny Allan, CTO Veeam. În al treilea trimestru al anului 2023, rezervările pentru Veeam Backup for Salesforce au înregistrat o creștere de 195%. Odată cu lansarea celei de-a doua versiuni, suntem entuziasmați să ne sprijinim în continuare clienții și partenerii în această responsabilitate comună de a ne asigura că afacerile lor funcționează corespunzător și că datele critice sunt protejate și recuperabile rapid în cazul unei erori umane, erori de integrare sau corupere a datelor”.
  • Veeam Backup for Salesforce reprezintă o completare binevenită la AppExchange, contribuind la transformarea afacerilor pentru clienți prin facilitarea backup-ului rapid și a recuperării datelor și metadatelor Salesforce, atât în mediul cloud, cât și la nivel local”,spune Alice Steinglass, Vicepreședinte Executiv și Director General al Platformei Salesforce. AppExchange se dezvoltă constant pentru a conecta clienții cu aplicațiile și experții potriviți în funcție de nevoile lor de afaceri”.
  • Conform studiului nostru recent privind discrepanța în protecția datelor SaaS, constatăm că, deși majoritatea utilizatorilor finali recunosc importanța protejării mediilor și datelor Salesforce, aceștia întâmpină dificultăți în asigurarea securității acestor active împotriva riscului de pierdere”, explică Christophe Bertrand, Directorul Enterprise Strategy Group Practice. Veeam for Salesforce V2 furnizează funcții esențiale pentru a reduce acest risc și pentru a îmbunătăți protecția datelor și metadatelor la scară largă, transformându-l într-o soluție ideală pentru multe organizații care se confruntă cu această provocare”.

Despre Salesforce AppExchange

Salesforce AppExchange, cel mai important marketplace de cloud pentru întreprinderi la nivel global, oferă companiilor, dezvoltatorilor și antreprenorilor oportunitatea de a construi, promova și evolua prin metode noi și inovatoare. Cu peste 7,000 de listări, 11 milioane de instalări din partea clienților și 117,000 de recenzii din partea utilizatorilor experimentați, AppExchange realizează conexiuni între clienții de toate dimensiunile și din toate industriile, facilitându-le accesul la aplicații care pot fi instalate direct sau personalizate și la consultanți Salesforce certificați, pentru a soluționa orice fel de provocare din mediul de afaceri.

Informații suplimentare:

Salesforce, AppExchange, Government Cloud, Education Cloud, Field Service, CPQ, Person Accounts, pachetele gestionate și altele sunt mărci înregistrate ale salesforce.com, inc.

Despre Veeam Software

Veeam®, furnizorul #1 global de servicii de protecție și recuperare a datelor în caz de ransomware, are misiunea de a ajuta fiecare organizație nu doar să se recupereze după o întrerupere sau pierdere de date, ci și să evolueze. Cu ajutorul Veeam, organizațiile obțin o reziliență maximă prin securitatea, recuperarea și libertatea datelor în mediul lor cloud hibrid. Veeam Data Platform este o soluție unică pentru mediile cloud, virtuale, fizice, SaaS și Kubernetes, care oferă companiilor siguranța că aplicațiile și datele lor sunt protejate și disponibile în orice moment. Cu sediul central în Columbus, Ohio, și birouri în peste 30 de țări, Veeam protejează 450.000 de clienți din întreaga lume, inclusiv 73% din companiile din Global 2000. Reziliența crescută începe cu Veeam. Aflați mai mult despre Veeam, accesând www.veeam.com, sau urmăriți

Facebook Comments
Citeste in continuare

Administrație locală

Ai cărți vechi acasă? Du-le la anticariat!

Publicat

pe

De

Rafturile care se lasă sub greutatea cărților pot reprezenta o problemă pentru mulți iubitori de lectură. Din păcate, în timp, chiar și cea mai mare bibliotecă începe să rămână fără spațiul necesar pentru alte titluri noi. Atunci apare o adevărată dilemă – ce să faci în această situație? Una dintre cele mai bune opțiuni este să scapi de cărțile vechi care au stat pe rafturi, neatinse de ani de zile, și de care îți amintești doar când ștergi praful. Drept urmare, ele ajung să ocupe un spațiu valoros și, în același timp, șansa de a ajunge să le citești din nou scade considerabil. Așadar, este bine să abordezi situația rațional și, în loc să arunci cărțile vechi pe care le ai, să le oferi o șansă la o nouă viață. În plus, poți chiar să câștigi bani din asta, pe care îi poți folosi pentru a cumpăra cărți noi. Cum poți face acest lucru? Ia legătura cu un anticariat!

De ce să vinzi cărțile vechi?

Cel mai important motiv și cea mai mare motivație pentru a scăpa de cărțile vechi de pe rafturile tale este spațiul. La urma urmei, bibliotecile de acasă au un spațiu foarte limitat și rareori ai ocazia să-l extinzi în vreun fel. Din păcate, acest lucru necesită ca fiecare iubitor de literatură să facă unele compromisuri și să se uite din când în când prin propriile colecții de cărți.

Serviciul de cumpărare cărți este singurul mod cu adevărat eficient de a câștiga spațiu pentru edițiile mai noi, pe care le cumperi în mod regulat. Merită să îți amintești că, cu cât există mai multe cărți, cu atât curățarea rafturilor este mai solicitantă și consumatoare de timp. Cu toate acestea, avantajele vânzării de cărți vechi, care nu-ți mai sunt de folos, nu se termină aici. La urma urmei, ceea ce ai citit deja poate fi complet nou pentru altcineva. Prin urmare, crearea de bune practici este cea care promovează lectura.

Cât vei câștiga din vânzarea cărților vechi?

Dacă vrei să scapi de cărțile vechi, vei avea doua mari beneficii: poți câștiga spațiu suplimentar în bibliotecă, dar poți obține și o anumită sumă de bani. Această oportunitate este oferită în primul rând de un anticariat care cumpără cărți. În funcție de titlu, autor și starea cărții, poți obține o sumă destul de bună pentru un anumit volum.

Cu toate acestea, se întâmplă uneori să nu fii complet conștient că ai o carte care a fost publicată într-o ediție limitată, care este foarte dorită pe piață, sau o ediție specială cu ilustrații. În această situație, suma pentru care o poți vinde crește semnificativ. Oricum, indiferent de cât de mult reușești să câștigi, această soluție este mult mai benefică decât aruncarea cărților vechi.

Cum poți vinde cărțile vechi?

Dacă decizi să îți vinzi cărțile vechi, ar trebui să te familiarizezi cu metodele de efectuare a tranzacției. Unul dintre ele, care are multe avantaje, este apelarea la serviciile unui anticariat. Acesta cumpără cărți pe care le vând ulterior clienților lor. Echipa anticariatului este formată din profesioniști în domeniu, care au cunoștințele și abilitățile necesare pentru a valorifica o anumită carte. Dacă ai multe cărți pe care vrei să le oferi spre vânzare, cineva de la anticariat va veni să le evalueze și îți va plăti pe loc suma de bani stabilită. Totul este foarte simplu, așa că dacă nu știi ce să faci cu cărțile tale vechi, vinde-le la un anticariat care le va oferi o a doua viață.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din București

Uncategorized2 zile inainte

Samsung Electronics ocupă locul întâi pe piața globală de semnalistică digitală pentru al 15-lea an consecutiv

Samsung își consolidează poziția de lider pe piață, după un deceniu și jumătate de performanțe remarcabile, înregistrând vânzări București, România...

Exclusiv2 zile inainte

ViewSonic M10 câștigă premiul iF Design 2024: Oferind proiectoarelor portabile noi orizonturi

Brea, California – ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, este onorat să anunțe că proiectorul laser RGB portabil M10 a...

Exclusiv3 zile inainte

Ești interesat de Sisteme de intrare și de control acces? Iată ce soluții există!

În locațiile cu trafic intens, sistemele de intrare cu barieră pentru control acces sunt esențiale. Acestea gestionează accesul și asigură...

Eveniment4 zile inainte

Aqurate: Opțiuni suplimentare de personalizare a recomandărilor AI; integrare a platformei VTEX printr-o dezvoltare iviteb

Magazinele online pot personaliza, de acum, recomandările AI de produse furnizate de Aqurate; VTEX (NYSE: VTEX), platforma enterprise de comerț...

Uncategorized4 zile inainte

Nova Power & Gas salută încheierea Misiunii SEED efectuată de AIEA, menită să revizuiască procesul adoptat în selectarea primului amplasament propus pentru Reactoarele Modulare

Nova Power & Gas, parte a grupului E-INFRA, salută încheierea cu succes a Misiunii SEED (Site External Events Design) efectuată...

Uncategorized5 zile inainte

Studiu: Peste 50% dintre consumatorii români au adoptat în prezent Sistemul de Garanție – Returnare

Conform unui studiu Kantar, realizat pe un eșantion reprezentativ de consumatori*, peste 50% dintre consumatorii români intervievați au aderat până...

EvenimentO săptămână inainte

Comunicat de presă Partidul Alternativa Dreaptă: Ce putem face în legătură cu situația din Mangalia?

Noi, Alternativa Dreaptă, am luat decizia de a-l susține pe candidatul Menabit Ozghiun la Primăria Mangalia, cât și la Proiectul...

ExclusivO săptămână inainte

Ce este gaslighting?

Gaslighting-ul este un tip de manipulare psihologică în care o persoană încearcă să distorsioneze realitatea și să facă pe celălalt...

ExclusivO săptămână inainte

Ce sunt implanturile dentare?

Implanturile dentare sunt o soluție durabilă pentru restaurarea zâmbetului, în special în cazul în care dinții lipsesc. Acestea constau într-o...

UncategorizedO săptămână inainte

Green Revolution, în parteneriat cu Raiffeisen Bank România și Mastercard România, lansează primul Pop-up de infrastructură

Asociația Green Revolution, primul ONG de ecologie urbană din România, în parteneriat cu Raiffeisen Bank România și Mastercard, propun o...

UncategorizedO săptămână inainte

RAZER PREZINTĂ NOUL LAPTOP DE GAMING RAZER BLADE 18: CEL MAI PUTERNIC BLADE DE PÂNĂ ACUM

Domină fiecare joc și sarcină creativă cu noul laptop de gaming Razer Blade 18 Experiență de vizionare pe un ecran...

UncategorizedO săptămână inainte

Samsung prezintă cea mai recentă gamă de electrocasnice, cu conectivitate îmbunătățită și capacități AI, în cadrul evenimentului de lansare globală[ Unele caracteristici pot fi încă indisponibile.] „Welcome to BESPOKE AI”

În decurs de 24h, au loc trei evenimente în Seul, Paris, New York City, fiind prezentate noi electrocasnice pentru bucătărie...

EvenimentO săptămână inainte

eAzur: Acolo unde Bijuteriile Spun Povești și Sufletele Strălucesc

Explorăm universul eAzur, un tărâm unde bijuteriile nu sunt doar ornamente, ci manifestări ale sufletului și personalității. Este un loc...

EvenimentO săptămână inainte

Cum îți protejezi datele? Manager de parole și securitate suplimentară pentru fișierele tale

În fiecare zi, ne bazăm pe zeci de platforme online. Stocăm informații importante în cloud și ne ținem viețile personale...

EvenimentO săptămână inainte

Nunta în momente magice

FOTOGRAF NUNTA BUCURESTI: Momente magice cu Lights and Tales Blogul Nuntilor va recomanda cu drag echipa Lights and Tales, o echipă de...

ginecologie Vâlcea ginecologie Vâlcea
SocialO săptămână inainte

Când ajungi să cauți pe Google ginecologie Vâlcea?

Când vine vorba despre serviciile de ginecologie în Vâlcea, femeile caută în mod special profesionalismul, reputația și calificările medicului. Îngrijirea...

Știrea Zilei