Connect with us

Uncategorized

Samsung prezintă cea mai recentă gamă de electrocasnice, cu conectivitate îmbunătățită și capacități AI, în cadrul evenimentului de lansare globală[ Unele caracteristici pot fi încă indisponibile.] „Welcome to BESPOKE AI”

Publicat

pe

În decurs de 24h, au loc trei evenimente în Seul, Paris, New York City, fiind prezentate noi electrocasnice pentru bucătărie și living destinate fiecărui segment de piață

Samsung Electronics prezintă astăzi cea mai recentă gamă de electrocasnice prin intermediul conferinței de presă din cadrul evenimentului de lansare globală „Welcome to BESPOKE AI”, care are loc în trei locații diferite – Seul, Paris și New York City. Samsung își dezvăluie viziunea privind modul în care conectivitatea între produsele prezentate poate îmbunătăți experiența generală de acasă și cel în care inteligența artificială (AI) îmbunătățește performanța electrocasnicelor.

Jong-Hee (JH) Han, Vice Chairman, CEO and Head of Device eXperience (DX) Division la Samsung Electronics, a dat startul maratonului de evenimente, deschizând evenimentul media „Welcome to BESPOKE AI” din Seul prin prezentarea modului în care electrocasnicele Samsung nu doar că își îndeplinesc foarte bine sarcinile obișnuite, dar pot face chiar mai mult prin integrarea AI. În plus, odată cu ecranele integrate în frigider, plita cu inducție și mașina de spălat rufe, electrocasnicele Bespoke devin o platformă de divertisment, precum și un centru de control ușor accesibil pentru alte electrocasnice Samsung conectate prin SmartThings.

„Din momentul primei introduceri a conceptului BESPOKE în 2019, Samsung Electronics a prezentat pe piață modul în care electrocasnicele pot fi personalizate pentru a se potrivi cât mai bine fiecărei case și oricărui stil de viață. Cinci ani mai târziu, împărtășim acum viziunea noastră asupra inteligenței artificiale în categoria de electrocasnice cu produse care extind moștenirea Bespoke printr-o conectivitate îmbunătățită și capacități AI care vor ridica experiența consumatorului la un nivel superior”, a declarat JH Han.

Electrocasnicele Bespoke AI se sincronizează pentru a crea noi experiențe în diferite spații de acasă

Cu Wi-Fi încorporat, camere interne, tehnologie AI și compatibilitate cu aplicația SmartThings, cele mai recente electrocasnice Bespoke AI de la Samsung vin cu funcționalități îmbunătățite și conectivitate pentru a pune bazele unei case cu adevărat inteligente. În plus, noul AI Home, un ecran LCD conectat, de 7 inci, care a fost adăugat la mai multe produse, oferă acces și control intuitiv și simplu asupra întregului ecosistem conectat.

AI Home include funcția 3D Map View, care oferă utilizatorilor o vizualizare completă în 3D a casei, permițându-le să localizeze ușor toate electrocasnicele conectate și să le controleze. Atunci când utilizatorii gătesc în bucătărie și simte că temperatura este prea ridicată, de exemplu, ar putea porni aparatul de aer condiționat în alte camere prin intermediul AI Home. În timpul procesului de spălare, utilizatorii ar putea să pornească aspiratorul robot în living direct din AI Home integrat în mașina de spălat. De asemenea, utilizatorii pot primi apelurile de pe telefon prin intermediul Home AI, permițându-le să răspundă în timp util, continuând în același timp treburile casnice. Mai mult, AI Home nu doar că face treburile casnice mai ușoare, dar acestea devin și mai plăcute. Utilizatorii pot asculta melodiile lor preferate, pot urmări videoclipuri pe aplicația de internet sau pot consulta rețetele de pe ecran în timp ce gătesc.

Având în vedere că telefonul mobil este în majoritatea timpului în posesia noastră, Conectarea Mobilă Inteligentă este o nouă funcție care trimite o alertă către telefon atunci când acesta se află în apropierea electrocasnicelor înregistrate. Notificarea pop-up include un meniu de control rapid pentru a executa funcțiile cheie ale aparatului electrocasnic direct de pe telefon, astfel încât utilizatorii nu mai au nevoie să caute adevărata telecomandă prin casă. Această funcție elimină chiar și puținii pași care erau necesari pentru a accesa aceeași caracteristică din aplicația SmartThings.

La evenimentul BESPOKE AI, Samsung prezintă și noua funcție „Calm Onboarding”, care facilitează accesul utilizatorilor pentru ca aceștia să se poată alătura cât mai ușor vieții conectate Samsung. Aceasta le ușurează utilizatorilor procesul conectării produselor, înregistrând direct produsele achiziționate pe Samsung.com sub un cont Samsung și în aplicația SmartThings cu același cont.

Pentru a oferi siguranță utilizatorilor pe măsură ce intrăm în era electrocasnicelor pentru casă hiper-conectate, conduse de avansul tehnologic, Samsung a evidențiat și platforma sa de securitate Knox, care protejează toate datele utilizatorilor aflate pe electrocasnicele conectate. De fapt, Frigiderul 4-Door French Door și AI Family Hub™ a devenit primul produs din industrie care a fost verificat la nivelul „Diamant” pentru capacitățile sale de securitate IoT de către UL Solutions, o companie de top de știință a siguranței globale care evaluează sute de afirmații de marketing în fiecare an. Alte modele Family Hub care aplică aceeași tehnologie și Bespoke Jet Bot Combo™ AI au obținut, de asemenea, aceeași verificare.

Inteligența Artificială Mărește Spectrul de Caracteristici ale Electrocasnicelor Samsung

Cea mai semnificativă diferență între cele trei evenimente, în afară de locație, este gama de produse prezentată în timpul conferințelor de presă, care reflectă electrocasnicele care vor fi lansate în fiecare piață

Evenimentul „BESPOKE AI” din Seul a început cu cea mai mare gamă de produse dintre cele trei locații, incluzând 14 produse noi, printre care: Frigiderul Bespoke French Door cu AI Family Hub™+, Bespoke Infinite Induction Line, Bespoke AI Laundry Combo™, Bespoke Jet Bot Combo™ AI, Bespoke Jet AI™, Bespoke Cube Air Infinite Line, noul frigider 4-Door din 2024, care integrează tehnologia Peltier și multe altele.

Frigiderul 4-Door French Door cu AI Family Hub™ este centrul principal de control pentru toate aspectele legate de alimente, conectând frigiderul la alte electrocasnice din casă. AI Family Hub™+, care este ecranul LCD al frigiderului, este cheia către o experiență intuitivă AI, unde utilizatorii pot vizualiza rețete recomandate și pot asculta muzică sau viziona videoclipuri pentru divertisment în bucătărie. Frigiderul French Door cu AI Family Hub™ vine cu AI Vision Inside, care folosește o cameră internă pentru a identifica 33 de alimente proaspete, care sunt introduse și scoase din frigider. Alimentele recunoscute sunt listate și gestionate pe ecranul Family Hub™ și pot fi, de asemenea, verificate în aplicația SmartThings.

Un alt produs cheie este Bespoke Jet Bot Combo™ AI, un aspirator robot cu mop cu caracteristici îmbunătățite de AI, precum Recunoașterea Inteligentă AI. Recunoașterea Inteligentă AI funcționează în diferite moduri. Recunoașterea Obiectelor AI utilizează modelul de rețea neurală profundă AI (DNN) și camera pentru a recunoaște diverse obiecte, inclusiv oameni, animale de companie și articole mai greu de identificat, precum cabluri subțiri de telefon, covoare sau preșuri. Prin detectarea inteligentă AI se identifică tipul suprafeței de curățat, iar atunci când sunt detectate covoarele, robotul aspirator decide dacă să ridice mopul sau să meargă și să lase mopul la stația sa pentru a evita umezirea covoarelor cu mopul ud. De asemenea, este dotat cu Clean Station Steam+, care aduce o serie de caracteristici pentru întreținerea automată a dispozitivului, cum ar fi golirea sacului de praf, reumplerea rezervorului de apă, spălarea și curățarea intensivă cu aburi a mopului. Clean Station Steam+ chiar pulverizează aburi la temperaturi ridicate pe suprafața mopului, reducând cu 99,99% bacteriile nocive.

Deoarece economisirea energiei este un criteriu important pe piața europeană, evenimentul „BESPOKE AI” din Paris a dezvăluit și noua gamă de mașini de spălat care include diverse modele cu o economie suplimentară de energie față de clasa A: A-10%, A-20% și chiar un model cu economisire a energiei de A-40%. În special, modelul A-40% este echipat cu tehnologia Bubble Shot, care economisește energie prin pomparea apei în interiorul tamburului și pulverizarea prin partea superioară a mașinii de spălat.

În plus, Samsung prezintă viziunea sa privind integrarea Generative AI în electrocasnicele de acasă. În special, Bixby, asistentul vocal al Samsung, va fi un element-cheie în acest sens. Generative AI va permite asistentului vocal Bixby să depășească capacitatea actuală de a executa o singură comandă pe rând, înțelegând propoziții complexe și participând în conversații natural. În primul rând, va fi capabil să înțeleagă cereri compuse precum „Activează aerul condiționat în modul WindFree™ și spune-mi cum este vremea.” De asemenea, poate reține contextul din interacțiunile anterioare pentru continuitate, astfel încât, dacă utilizatorul îl instruiește pe Bixby să oprească purificatorul de aer și apoi să adauge: „Oh, și televizorul, de asemenea”, Bixby poate ajuta la ambele solicitări. Utilizatorii se vor putea baza și pe Bixby să vină cu soluții, afirmând simplu „în camera de zi se simte umiditate” sau întrebând „ce ar trebui să fac cu toți cartofii pe care i-am cumpărat ieri?”. Bixby va interpreta toate aceste sarcini și va răspunde natural solicitărilor utilizatorilor.

Avansând spre viitorul electrocasnicelor

Samsung nu se dedică doar prezentării unei experiențe mai bune de acasă, ci este și angajată în crearea de produse mai inovatoare și eficiente. Evenimentul a avut o semnificație deosebită în contextul în care nu numai că a prezentat noile game de produse și caracteristici pe care Samsung le lansează, dar a și anunțat la nivel global modul în care toate electrocasnicele conectate la Wi-Fi, inclusiv cele pe care clienții le dețin deja, pot fi transformate.

Samsung continuă să actualizeze electrocasnicele conectate la Wi-Fi existente pe piață și în casele utilizatorilor prin actualizări de software și dezvoltarea Smart Things. Utilizatorii pot beneficia de caracteristici noi chiar și cu modele vechi și de caracteristici mai economice în ceea ce privește consumul de energie cu produsele deja achiziționate. Smart Forward, anunțat pentru prima dată la eveniment, este un serviciu care oferă cele mai noi caracteristici, patch-uri de securitate și upgrade-uri prin actualizări regulate de software. Utilizatorii vor putea verifica informațiile despre actualizările disponibile și vor primi notificări din aplicația SmartThings. Acest lucru asigură utilizatorilor liniștea și contribuie, de asemenea, la reducerea frecvenței înlocuirii electrocasnicelor.

SmartThings continuă să evolueze, permițând utilizatorilor să economisească în plus la consumul lor de energie după achiziționarea unui produs. Caracteristici precum Optimal Charging, de exemplu, sunt adăugate astfel încât utilizatorii să poată planifica strategic utilizarea energiei lor. SmartThings Energy permite utilizatorilor să monitorizeze și să controleze cantitatea de energie consumată de electrocasnicele Samsung conectate. De asemenea, Samsung intenționează să lanseze în viitorul apropiat și noul său program Samsung Rewards, care va permite utilizatorilor să primească timbre în fiecare zi, dacă economisesc o anumită cantitate de energie folosind modul AI Energy. Timbrele acumulate pot fi convertite și folosite în Samsung.com, Samsung Galaxy Store și alte platforme de achiziție Samsung.

Siguranța produsului este, de asemenea, un factor important pe care Samsung îl prioritizează, compania străduindu-se să obțină și să extindă certificările pentru a-și dovedi gradul ridicat de responsabilitate pentru produsele din toate categoriile de electrocasnice, inclusiv certificarea pentru reducerea riscului de incendiu (RFR) pentru noile produse. Acest lucru va oferi o asigurare a faptului că electrocasnicele sunt proiectate pentru a preveni eficient eventualele incendii cauzate de produse.

La finalul evenimentului, Samsung a dezvăluit și colaborarea cu Disney și „Inside Out 2” de la Pixar (care va apărea în cinematografe pe 14 iunie), pentru a comunica caracteristicile noului Bespoke AI Laundry Combo™. A fost prezentat un nou videoclip teaser în co-branding care includea secvențe din Inside Out 2 și arăta cum, cu noua mașină de spălat, puteți elimina emoțiile stresante ale spălatului rufelor cu ajutorul tehnologiei AI Bubble™.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. Pentru ultimele știri, vizitați Samsung Newsroom la adresa news.samsung.com/ro.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Tiny House Festival se mută la Vama Veche: cel mai mare eveniment de vacanțe în natură din Europa de Est

Publicat

pe

De

  • Ceamai mare expoziție de locuințe neconvenționale de vacanță are loc anul acesta pe malul mării, cu 40 de unități de cazare unice;
  • Case și corturi de glampingde vacanță de la 600 de euro pana la 42.000 de euro prezente la Tiny House Festival
  • Ciubere, jacuzi, piscine, saune, soluții pentru business-uri care operează turism în natură
  • După încheierea festivalului, aceste unități de cazare vor putea fi rezervate în Vama Veche pe tot parcursul verii, oferind turiștilor posibilitatea de a experimenta, în mod direct, beneficiile locuințelor alternative.

Tiny House Festival, cel mai mare festival de travel și living în natură din Europa de Est, revine cu o ediție spectaculoasă la malul Mării Negre. În perioada 22-30 iunie, festivalul va transforma Vama Veche într-un paradis al inovației și sustenabilității în domeniul caselor de vacanță, aducând împreună aproximativ 20.000 de vizitatori dornici să descopere cele mai noi soluții pentru locuințe alternative.

Pasionații de locuințe alternative sau în căutare de idei neconvențioanale pentru vacanțele lor sunt așteptați să descopere și să testeze 40 de unități de cazare unice, de la tiny houses, până la case modulare, domuri și corturi de glamping. Expozanți de top din industrie vor fi prezenți cu cele mai accesibile, confortabile și inovative soluții de locuire alternativă, la cele mai competitive prețuri de achiziție din Europa.

Tiny House Festival 2024 promite să fie o experiență de neuitat, combinând inovația, sustenabilitatea și spiritul aventurier într-un cadru natural impresionant. De la case echipate cu panouri solare ce asigură independența și eficiența energetică, până la ciubere, jacuzi, piscine, saune și soluții integrate pentru business-uri de profil, evenimentul răspunde integrat tuturor nevoilor oaspeților sau antreprenorilor.

După încheierea festivalului, aceste unități de cazare vor putea fi rezervate în Vama Veche pe tot parcursul verii, oferind turiștilor posibilitatea de a experimenta, în mod direct, beneficiile locuințelor alternative.

„Tiny House Festival nu este doar un eveniment, ci o mișcare în creștere care reflectă tendințele actuale ale pieței de locuințe modulare și alternative. Succesul  înregistrat la prima ediție de anul trecut, la Râșnov, unde ne-au vizitat peste 14.000 de participanți, ne-a demonstrat că există un interes enorm pentru aceste soluții inovatoare si complementare turismului convențional. Încrederea și entuziasmul expozanților și vizitatorilor ne-au motivat să facem următorul pas și să transformăm festivalul într-o destinație de vacanță unică, unde confortul, accesibilitatea și inovația sunt la ele acasă”, au declarat Tudor și Anda Maxim, fondatori Tiny House Festival.

Bilete pot fi achiziționate pe https://tinyfestival.house/get-your-tickets/. Primele 500 de bilete sunt gratuite, ulterior, prețul acestora ajungând la 30 de lei în avans și 50 de lei la intrare.

Case de vacanță de la 6.900 Euro la Tiny House Festival

Tiny House Festival 2024 va prezenta unele dintre cele mai accesibile, complete și inovatoare soluții de locuire alternativă din Europa. Unitățile de cazare sunt construite la o calitate superioară, folosind materiale durabile, ecologice și respectând normele stricte în construcții. Aceste case modulare și extensibile, care se pot mări de două sau trei ori dimensiunea inițială, oferă flexibilitate și confort remarcabile.

Fiecare unitate vine complet echipată, având una, două sau chiar trei camere, bucătărie, zonă de living și baie. Prețurile pentru aceste case inovatoare încep de la doar 6.900 de euro + TVA, făcându-le extrem de accesibile pentru oricine dorește să investească într-o locuință de vacanță sustenabilă și modernă.

„Producatorii români au demonstrat, la nivel global, calitate excepțională și design foarte apreciat cu soluții inteligente de organizare a spațiilor, lucru care ne dă încredere să punem în valoare această nișă a economiei românești”, completează fondatorii festivalului, Tudor și Anda Maxim.

Unități de cazare disponibile pe tot parcursul verii la Pura Vida Tiny House Village

După încheierea festivalului, unitățile de cazare vor rămâne pe faleza din Vama Veche pe tot parcursul verii, oferind oportunități de vacanță unice pentru vizitatori. Casele modulare, tiny houses și corturile de tip glamping vor putea fi închiriate, permițând oaspeților să experimenteze confortul  și inovația acestor locuințe alternative într-o vacanță memorabilă la malul mării.

Programul de vară va include concerte electrizante și petreceri tematice cu DJ, iar  atmosfera va fi îmbogățită de concerte de saxofon și spectacole live de jazz. Mai mult, cei mici se vor bucura de un loc de joacă generoas și vor avea parte de activități dedicate, precum ateliere de pictat sau spectacole de teatru pentru copii.

Așadar, Tiny House Festival 2024 promite să fie o experiență de neuitat, care combină inovația, accesibilitatea și aventura într-un cadru natural deosebit. Participanții au ocazia de a explora cele mai noi tendințe în locuințele alternative și de a se bucura de o vacanță de vis la malul mării!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

HONOR lansează MagicOS 8.0 pentru seria HONOR Magic V2

Publicat

pe

De

Noul sistem de operare bazat pe Android 14 utilizează inteligența artificială pentru a oferi o interfață de utilizator optimizată, o eficiență superioară a bateriei și un nivel ridicat de confidențialitate pentru utilizatori.

[București, România – 27 mai 2024] – Brandul global de tehnologie HONOR a anunțat că noul MagicOS 8.0 este disponibil pentru seria HONOR Magic V2. Începând de acum, utilizatorii dispozitivelor HONOR Magic V2 și Magic V2 RSR Porsche Design pot face actualizarea din meniul „Setări”. Bazat pe Android 14, MagicOS 8.0 introduce o interfață de utilizator bazată pe intenție (IUI), alimentată de inteligența artificială, și include funcții avansate, cum ar fi „Magic Portal”. Actualizarea aduce numeroase îmbunătățiri în ceea ce privește interfața de utilizator, performanța, confidențialitatea și eficiența bateriei, oferind utilizatorilor o productivitate sporită și un confort îmbunătățit datorită integrării AI pe dispozitiv.

Funcții inteligente bazate pe AI care asigură o comoditate și eficiență sporită

HONOR MagicOS 8.0, disponibil pe seria HONOR Magic V2, este alimentat de inteligența artificială la nivel de platformă pentru a îmbunătăți capacitatea dispozitivului de a înțelege intențiile utilizatorului și de a oferi o experiență de utilizare mai intuitivă. Debutând pe MagicOS 8.0, Magic Portal utilizează capacitatea smartphone-ului de a înțelege contextul pentru a simplifica interacțiunile utilizatorilor prin recomandarea inteligentă a comenzilor rapide bazate pe intenție. Aceasta funcție permite utilizatorilor să schimbe și să acceseze fără probleme serviciile între aplicații și dispozitive printr-o simplă glisare. Selectând și trăgând elemente de conținut în partea laterală a ecranului, utilizatorii pot interacționa cu o selecție inteligentă de aplicații, adaptate pe baza cunoștințelor dispozitivului despre utilizator. Magic Portal suportă peste 100 de aplicații populare din domenii diverse precum călătorii, business, mesagerie, divertisment, cumpărături și socializare, fiind compatibil cu aplicații precum LINE, WhatsApp, aplicațiile Google, Instagram, Facebook, YouTube și eBay.

Pentru a spori confortul utilizatorilor, MagicOS 8.0 de pe smartphone-urile din seria HONOR Magic V2 oferă capabilități avansate de asistent personal la nivel de platformă. Funcția inteligentă de scanare analizează conținutul aplicațiilor, extrăgând informații esențiale despre evenimente, întâlniri, note și alte interacțiuni. Toate aceste informații sunt apoi comprimate într-o funcție numită „Ziua mea”, care oferă o imagine de ansamblu clară și organizată a programului zilnic.

Opțiuni de personalizare orientate către utilizator pentru o experiență optimizată

Pentru a oferi cele mai bune experiențe de utilizare din categoria sa, HONOR a perfecționat designul MagicOS 8.0, punând accent pe factorii umani. Animațiile de pornire, ieșire și comutare a aplicațiilor din noul sistem de operare se simt mult mai naturale și mai subtile, completând capacitatea de reacție îmbunătățită a interfeței pentru a oferi o experiență generală mai fluidă. 

Cu MagicOS 8.0, seria HONOR Magic V2 introduce Magic Capsule, o funcție care permite utilizatorilor să extindă notificările banner pe ecranul exterior și interior pentru a accesa informații suplimentare legate de notificări. Astfel, experiența utilizatorului este îmbunătățită prin oferirea de acces rapid și convenabil la informațiile relevante, fără a naviga prin multiple aplicații de sistem. În plus, noul mod Ultra Power Saving introduce un comutator care permite utilizatorilor să scadă consumul de baterie cu ușurință, prelungind considerabil durata de viață a acesteia.

 

Cu MagicOS 8.0, utilizatorii HONOR Magic V2 pot crea comenzi rapide personalizate prin apăsarea și menținerea apăsată a aplicațiilor dorite. De asemenea, aceștia pot gestiona și ajusta dimensiunile și pozițiile folderelor de pe ecran, între care pot comuta fără probleme prin glisarea în sus și în jos. În plus, MagicOS 8.0 aduce personalizarea la un alt nivel, inclusiv la funcțiile camerei foto. Utilizatorii pot ajusta parametrii modurilor camerei și pot accesa rapid modurile cele mai folosite, pentru a face experiența de fotografiere mai simplă și mai plăcută.

Confidențialitate și securitate garantate de inteligența artificială la nivel de platformă  

Seria HONOR Magic V2 asigură că datele cu caracter personal sunt procesate în siguranță pe dispozitivul utilizatorului. Inovând în mod constant pentru a proteja confidențialitatea utilizatorilor, MagicOS 8.0 de pe seria HONOR Magic V2 introduce funcția „Blur Private Info”. Această funcție nouă, accesibilă în meniul „Share”, permite utilizatorilor să redacteze cu ușurință informațiile sensibile, cum ar fi numele, parolele și numerele de contact, astfel încât acestea să nu fie capturate în imagini.

 

###

 

Despre HONOR

HONOR este un furnizor global de dispozitive inteligente. Este dedicat să devină un brand tehnologic iconic la nivel global și să creeze o nouă lume inteligentă prin intermediul produselor și serviciilor sale puternice. Cu o expertiză în domeniul cercetării și dezvoltării, se angajează să dezvolte tehnologii care să permită oamenilor din întreaga lume să meargă mai departe, oferindu-le libertatea de a realiza și de a face mai mult. Oferind o gamă de smartphone-uri, tablete, laptopuri și dispozitive portabile de înaltă calitate, potrivite pentru fiecare buget, portofoliul de produse inovatoare, premium și fiabile HONOR le permite oamenilor să devină o versiune mai bună a lor.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați magazinul online HONOR la https://www.hihonor.com/ro/.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Cateva exemple de echipamente HoReCa necesare pentru cocktail-uri

Publicat

pe

De

echipamente horeca

Pe masura ce avansam inspre lunile de vara, creste si cererea pentru cocktail-uri si mocktail-uri (fara alcool) in baruri si alte unitati din industria ospitalitatii. Tocmai de aceea, in acest articol, va prezentam cateva echipamente HoReCa utile, chiar indispensabile, pentru pregatirea si servirea celor mai bune astfel de bauturi.

Vara aduce cu ea nu doar temperaturi ridicate, dar si dorinta oamenilor de a se racori cu bauturi delicioase si racoritoare. Cocktail-urile si mocktail-urile sunt alegerea perfecta pentru a satisface aceasta dorinta, oferind o varietate de arome si combinatii care pot transforma orice moment intr-o experienta memorabila.

Importanta unor echipamente dedicate pentru cocktail-uri

Echipamentele HoReCa joaca un rol esential in pregatirea cocktail-urilor de calitate. Fara acestea, ar fi imposibil sa se mentina standardele ridicate necesare pentru a satisface exigentele clientilor. Aceste echipamente asigura nu doar calitatea bauturilor, ci si eficienta si predictibilitatea in prepararea lor.

Masini de gheata

In primul rand, aveti nevoie de masini de gheata performante (sub forma de cuburi, fulgi, gheata granulata), care sa faca fata cererii tot mai ridicate pentru acest „ingredient” de baza in toate bauturile servite in sezonul cald. Gheata nu doar raceste bauturile, ci contribuie si la aspectul lor estetic si la experienta generala a consumatorului.

Mixere si blendere profesionale

Mixerele si blenderele profesionale sunt special concepute pentru a raspunde nevoilor specifice ale barurilor, fiind silentioase si dotate cu lamele puternice, inclusiv pentru spargerea cuburilor de gheata. Acestea integreaza tehnologii de ultima generatie, fiind ideale pentru procesarea rapida a ingredientelor pentru diferite tipuri de cocktail-uri.

Storcatoare de citrice profesionale

La randul lor, storcatoarele de citrice profesionale au un randament incredibil (unele pot ajunge chiar si pana la 25 de portocale pe minut), separand in mod impecabil sucul de deseuri (resturi). Cu ajutorul acestor echipamente HoReCa, veti adauga ingrediente delicioase, precum portocale, lamai, lime sau grapefruit-uri, in orice cocktail.

Totodata, statiile de cocktail-uri, dotate cu cuve pentru gheata, cuve pentru fructe si speed rack (raft pentru bauturi, cu acces usor pentru barmani) isi vor dovedi utilitatea in orice unitate de acest tip.

Echipamente complementare

Vitrine si frigidere de bauturi

De asemenea, vorbim despre vitrinele si frigiderele de bauturi, necesare pentru mentinerea acestora la temperatura ideala pentru prelungirea termenului lor de valabilitate si pentru consum imediat. Fie ca este vorba de sucuri, siropuri sau bauturi alcoolice, acestea trebuie pastrate in conditii optime, pentru a-si mentine aromele si proprietatile.

Masini de spalat pahare

In plus, sunt utile si masinile de spalat pahare, respectiv masinile de lustruit pahare, echipamente HoReCa ce vor asigura intotdeauna un aspect impecabil, atat din punct de vedere estetic, cat si igienic, al paharelor de cocktail-uri si mocktail-uri. Nimeni nu doreste sa-si savureze bautura preferata dintr-un pahar patat sau murdar.

Masini de lustruit pahare

Masinile de lustruit pahare sunt la fel de importante, deoarece ofera acel luciu impecabil paharelor, eliminand orice urma de apa sau detergent. Astfel, paharele pentru diverse cocktail-uri stralucesc si atrag privirile, contribuind la impresia de profesionalism si curatenie a locatiei.

Beneficiile echipamentelor de la Fresco.ro

Daca optati pentru un furnizor precum Fresco Expert, care sustine inovatia in bucatariile profesionale din Romania de mai bine de 30 de ani, veti beneficia de echipamente HoReCa de top, fiabile, durabile, productive si acoperite de o garantie indelungata.

Calitate si productivitate

Toate aceste echipamente HoReCa, dar si multe altele din oferta unui furnizor profesionist, au 2 mari scopuri, care lucreaza impreuna: asigurarea calitatii preparatelor, fara a face rabat la productivitate (si vice versa). Calitatea si productivitatea merg mana in mana pentru a asigura succesul oricarei afaceri din domeniul ospitalitatii.

Fiabilitate si durabilitate

Fiabilitatea si durabilitatea sunt aspecte critice atunci cand vine vorba de echipamentele HoReCa. Echipamentele de la Fresco Expert sunt construite pentru a rezista in timp, oferind performante constante si fiabile, chiar si in conditii de utilizare intensa.

O garantie indelungata

Un alt avantaj major al echipamentelor oferite de Fresco Expert este garantia extinsa. Aceasta ofera linistea necesara ca, in cazul in care apare orice problema, aceasta va fi rezolvata rapid si eficient, fara costuri suplimentare si pierderi de timp pretios.

Inovatii in bucatariile profesionale din Romania

Fresco Expert se mandreste cu sprijinirea inovatiei in bucatariile profesionale din Romania, oferind solutii moderne si eficiente care ajuta la imbunatatirea calitatii serviciilor oferite. De la echipamente de ultima generatie pana la consultanta specializata, acesta este partenerul ideal pentru orice afacere din domeniul ospitalitatii.

In concluzie, alegerea echipamentelor HoReCa potrivite este esentiala pentru succesul oricarui bar sau restaurant care doreste sa ofere cocktail-uri si mocktail-uri de calitate. Masinile de gheata, mixerele, blenderele si storcatoarele de citrice profesionale, precum si statiile de cocktail, sunt doar cateva dintre echipamentele indispensabile. Optand pentru un furnizor de incredere, veti beneficia de echipamente fiabile, durabile si acoperite de o garantie extinsa, asigurand astfel atat calitatea, cat si productivitatea afacerii dumneavoastra.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din București

Eveniment6 ore inainte

MATE-FIN a prezentat la BSDA solutii CBRNe inovatoare destinate utilizarii militare si pentru aparare civila

Bucuresti, 29 May 2024 – MATE-FIN, o companie 100% romaneasca, cu o cifra de afaceri de peste 20 milioane de lei,...

Eveniment9 ore inainte

„Un client care ne spune din ce motiv este nemulțumit este un client generos, pentru că ne arată unde greșim” – Flavia Popa, BRD

29 mai, București. Într-un mediu economic marcat de amenințări și vești negative, păstrarea realismului este esențială. Atât în deciziile pe...

Administrație localăO zi inainte

realme lansează oficial modelul C67 în România

București, România, 28 mai 2024 – realme, brandul cu cea mai rapidă ascensiune din piață este pregătit să redefinească standardul din...

EvenimentO zi inainte

Cele mai bine vândute dispozitive Navitel: Navitel R600, R66 2K și AR280 Dual

Navitel, lider în domeniul soluțiilor de navigație și tehnologie auto, anunță că modelele sale de camere de bord Navitel R600,...

UncategorizedO zi inainte

Tiny House Festival se mută la Vama Veche: cel mai mare eveniment de vacanțe în natură din Europa de Est

Ceamai mare expoziție de locuințe neconvenționale de vacanță are loc anul acesta pe malul mării, cu 40 de unități de...

EvenimentO zi inainte

Detaliile contează! De ce au nevoie jucătorii de unități de mare viteză?

SSD-urile au devenit soluția standard și orice utilizator de PC care a experimentat această schimbare de generație nu ar dori...

UncategorizedO zi inainte

HONOR lansează MagicOS 8.0 pentru seria HONOR Magic V2

Noul sistem de operare bazat pe Android 14 utilizează inteligența artificială pentru a oferi o interfață de utilizator optimizată, o eficiență superioară a bateriei...

echipamente horeca echipamente horeca
Uncategorized2 zile inainte

Cateva exemple de echipamente HoReCa necesare pentru cocktail-uri

Pe masura ce avansam inspre lunile de vara, creste si cererea pentru cocktail-uri si mocktail-uri (fara alcool) in baruri si...

Eveniment2 zile inainte

Samsung Electronics ocupă primul loc pe piața globală a monitoarelor OLED

Compania atinge o cotă de piață globală de 34,7% în segmentul monitoarelor OLED la doar un an de la lansarea...

Eveniment3 zile inainte

Descoperă Eleganța și Confortul Gama Noastră de Mobilă de Dormitor la HomeMobili Timișoara

Bine ați venit la HomeMobili Timișoara, destinația supremă pentru mobilier de lux, unde rafinamentul și confortul se îmbină perfect pentru...

Eveniment3 zile inainte

Avantajele și Dezavantajele Tăierii cu Laser

Tăierea cu laser este o tehnologie avansată utilizată în diverse industrii pentru a tăia materiale cu precizie și eficiență. Această...

Eveniment4 zile inainte

Sa-l cunoastem mai bine pe domnul George Orbu – PRIMAR ARICESTII RAHTIVANI – ACTIONAR CHEVRON (II)/Jaful din bugetul public pare a fi un sport național la Aricestii Rahtivan

The post Sa-l cunoastem mai bine pe domnul George Orbu – PRIMAR ARICESTII RAHTIVANI – ACTIONAR CHEVRON (II)/Jaful din bugetul...

Eveniment5 zile inainte

Complexul Turistic Simared Baia Mare: Destinația de vis pentru relaxare și aventură în Maramureș

Complexul Turistic Simared, situat în inima pitorească a Maramureșului, în orașul Baia Mare, își deschide porțile pentru toți cei care caută...

Eveniment5 zile inainte

Ionel Călin – O Nouă Speranță pentru Primăria Comunei Albești, Constanța

Într-o perioadă în care nevoile comunităților locale sunt mai urgente ca niciodată, Ionel Călin își anunță candidatura pentru funcția de...

Eveniment5 zile inainte

Noi investitii in orasul Cernavoda, punct strategic recunoscut de oficialitatile americane

Portul Cernavoda – port strategic pe Dunare Marti, 21 mai 2024, portul Cernavoda a fost vizitat de Christopher Townsend, presedintele...

Uncategorized6 zile inainte

Quickmobile.ro: Lider în tehnologie pe piața online în România

Într-o eră în care tehnologia avansează rapid, Quickmobile.ro s-a afirmat ca una dintre principalele destinații online pentru cumpărătorii din România...

Știrea Zilei