Connect with us

Politică locală

Încă o povară pentru mediul privat! Dorin Iacob atrage atenția: Creșterea prețurilor pentru spațiile publicitare vor produce un dezastru pentru antreprenori!

Publicat

pe

Într-o perioadă în care prețurile pentru spațiile publicitare pe panourile outdoor din București au crescut semnificativ, Dorin Iacob, candidatul Alternativa Dreapta la Primăria Capitalei, avertizează asupra impactului acestei tendințe asupra campaniilor electorale și economiei locale.
Conform unui articol recent publicat de Adevărul, prețurile pentru închirierea spațiilor publicitare în Capitală au înregistrat o creștere dramatică, punând presiune nu doar pe bugetele partidelor politice, ci și pe afacerile locale care se bazează pe publicitatea outdoor pentru a atrage clienți. Aceste creșteri de prețuri sunt atribuite mai multor factori, inclusiv cererea mare și reglementările locale care limitează numărul de panouri publicitare disponibile.
Dorin Iacob a declarat că această tendință ar putea afecta negativ capacitatea partidelor politice de a comunica eficient cu alegătorii. „Într-o perioadă electorală critică, accesul la spațiile publicitare este esențial pentru a transmite mesajele politice și pentru a informa cetățenii despre programele și promisiunile noastre. Creșterea exorbitantă a prețurilor pentru aceste spații îngreunează considerabil acest proces,” a afirmat Iacob.
În plus, Iacob subliniază că această problemă nu afectează doar campaniile electorale, ci și micile afaceri din București. „Mulți antreprenori locali depind de publicitatea outdoor pentru a-și atrage clienți. Dacă aceste costuri continuă să crească, riscăm să vedem un impact negativ asupra economiei locale,” a adăugat el.
Ca soluție, Dorin Iacob propune o serie de măsuri pentru a aborda această problemă. Acestea includ reglementarea prețurilor pentru spațiile publicitare și crearea unor subvenții pentru partidele politice și afacerile mici, pentru a le permite să acceseze aceste resurse esențiale fără a fi împovărate financiar.
„Bucureștiul are nevoie de o administrație care să înțeleagă importanța unei piețe publicitare echilibrate și accesibile pentru toți jucătorii. Este esențial să găsim soluții pentru a asigura că atât campaniile politice, cât și afacerile locale pot prospera,” a concluzionat Iacob.
Cu alegerile locale și europarlamentare la orizont, rămâne de văzut cum va evolua această situație și ce măsuri vor fi luate pentru a asigura un mediu de publicitate echitabil și accesibil în București. Sprijinul lui Dorin Iacob pentru reglementarea prețurilor și sprijinirea afacerilor locale ar putea deveni un punct central al campaniei sale, atrăgând atenția și susținerea alegătorilor preocupați de aceste probleme economice și sociale.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică locală

Lazăr Ion Marian trage un semnal de alarmă: „România este înglodată în datorii de Guvernarea PSD-PNL!”

Publicat

pe

De

Lazăr Ion Marian

Deputatul USR Vâlcea, Lazăr Ion Marian, trage un semnal de alarmă cu privire la creşterea necontrolată a datoriei publice sub conducerea PSD-PNL. Faptul că e an electoral încurajează risipa din bani publici în încercarea de a atrage capital politic.

Guvernarea PSD-PNL continuă să conducă România spre dezastru. În an electoral, PSD-PNL fac risipă din bani publici pentru a încerca să rămână încă patru ani la conducerea ţării. Până în prezent, au cheltuit cu 57 de miliarde de lei mai mult decât au încasat la buget, iar datoria externă a României a crescut în primele 3 luni ale anului cu peste 7 miliarde de euro! Deficitul bugetar al ţării după primele patru luni este dublu comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, ceea ce denotă o disperare a PSD-PNL că vor pierde alegerile din acest an şi, automat, accesul la banii publici.

Din păcate, pentru a patra lună la rând, România este campioana Europei la scumpiri. Avem cea mai mare inflație din Europa, iar investițiile străine directe au scăzut, în timp ce datoria crește. Această datorie creşte pentru că Guvernul a crescut cheltuielile statului până la un nivel istoric record.

Pensiile speciale, agențiile de stat, schemele de afaceri pe banii statului, contractele pentru firme de partid, sporurile colosale de la stat, toate astea se plătesc din taxe în plus și din îndatorare. De aceea a tot crescut datoria.

Anul 2024 este foarte important pentru viitorul nostru al tuturor.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Politică locală

Proiect legislativ menit să susțină persoanele născute cu handicap grav depus de Parlamentarii USR

Publicat

pe

De

Proiect legislativ
Deputatul USR Vâlcea, Lazăr Ion Marian, alături de Bogdan Rodeanu, Deputat de Galaţi, și Eugen Terente, Deputat de Tulcea, au inițiat și depus în Parlament un proiect legislativ menit să susțină persoanele născute cu handicap grav, care, din cauza limitărilor impuse de condițiile lor, se află în imposibilitatea de a se integra pe piața muncii.
Punctul esenţial al acestui proiect este acordarea dreptului la pensie de invaliditate persoanelor cu dizabilități, fără a fi necesară o contribuție prealabilă la fondul de asigurări sociale. Această măsură este destinată sprijinirii persoanelor ale căror dizabilități generează incapacități de muncă ireversibile. Este o inițiativă care își propune să corecteze disparitățile flagrante din actualul sistem de pensii din România. În contextul creșterii costurilor de viață, persoanele cu handicap se numără printre cele mai vulnerabile grupuri, fiind adesea nevoite să trăiască cu o indemnizație insuficientă, de numai 598 de lei, sumă considerabil inferioară nivelului necesar pentru un trai decent!
În prezent, sunt persoane cu diverse dizabilităţi care, după împlinirea vârstei de 18 ani, nici măcar acea indemnizaţie nu o mai primesc, lucru total nedrept. Prin adoptarea acestei inițiative legislative, ne propunem să garantăm că nicio persoană cu handicap grav nu este lăsată în urmă și că toți cetățenii au parte de condiții de viață echitabile și oportunități egale.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Politică locală

Lazăr Ion Marian, deputat USR Vâlcea: Guvernul plafonează preţurile la energie în defavoarea românilor!

Publicat

pe

De

Recenta prelungire a plafonării preţurilor la energie electrică şi gaze a provocat reacţii mixte, mulţi fiind de părere că această plafonare nu este una în interesul cetăţenilor, ea făcându-se la un preţ mai mare decât preţul actual din piaţă. Aceeaşi opinie o are şi deputatul USR Vâlcea, Lăzar Ion Marian, care a ieşit public cu o postare pe acest subiect:

„Guvernanţilor le place foarte mult să se pretindă salvatorii ţării, salvatorii economiei, salvatorii românilor, dar în realitate sunt nişte gropari.

Mai nou, ni se prezintă ideea plafonării preţului la energie electrică drept o mare reuşită, dar, de fapt, este o nouă schemă prin care românii sunt jecmăniţi. De ce? Pentru că plafonarea pe care au făcut-o iarăşi este la un nivel mai mare decât preţul pieţei şi din ea nu câştigă românii, care ar putea să plătească mai puţin, ci câştigă furnizorii şi, implicit, statul.

Plafonarea lor înseamnă preţuri mai mari decât cele de pe piaţa liberă de energie, care nu poate regla preţurile aflate acum pe un trend descendent în toată Europa. Acest lucru îl ştiu foarte bine şi cei de la PSD/PNL, dar refuză să ia măsuri pentru că le convine ca „băieţii deştepţi” să facă rost de bani în acest an electoral.”

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din București

Viața în București57 de minute inainte

Găsește Rapid Meșterul pentru Acoperișul Tău!

  Ești proprietar de locuință și ai nevoie urgentă de  lucrari in domeniul de acoperisuri (montaj acoperis, reparare acoperiș,renovare acoperis,...

Eveniment16 ore inainte

Cum să rezolvi problemele cu tastatura laptopului

Tastatura laptopului este una dintre cele mai folosite componente, și este destul de frustrant când aceasta începe să aibă probleme....

Eveniment18 ore inainte

Cum să rezolvi problemele de lag pe PlayStation 4

Dacă ai fost vreodată prins în mijlocul unei sesiuni intense de gaming și ai simțit cum jocul începe să sacadeze...

Eveniment19 ore inainte

Cum Să Alegi Corect Memoria pentru Laptopul Tău

Alegerea corectă a memoriei RAM pentru laptopul tău poate avea un impact semnificativ asupra performanței acestuia, mai ales dacă îl...

Eveniment19 ore inainte

Ce să faci atunci când ai probleme cu dispozitivul tău?

Te-ai trezit vreodată într-o dimineață pregătit să-ți verifici emailurile sau să termini un proiect important doar pentru a descoperi că...

Eveniment21 de ore inainte

Cum Să Îmbunătățești Performanța Laptopului Tău

Într-o lume în care viteza și eficiența sunt esențiale, un laptop care funcționează lent poate fi frustrant și neproductiv. Din...

Eveniment22 de ore inainte

Importanța pastei termoconductoare pentru laptop și calculator

Când vine vorba de mentenanța laptopurilor și calculatoarelor, unul dintre cele mai neglijate aspecte este pasta termoconductoare. Majoritatea utilizatorilor sunt...

Eveniment22 de ore inainte

Ce să fac dacă am un display spart la iPhone

Să-ți spargi ecranul iPhone-ului este una dintre cele mai frustrante experiențe. Din păcate, este și una dintre cele mai comune...

EvenimentO zi inainte

Cum să alegi cel mai bun ssd pentru laptopul tău

În lumea rapidă a tehnologiei, alegerea componentelor potrivite pentru laptopul tău poate face o diferență enormă în ceea ce privește...

UncategorizedO zi inainte

Quickmobile.ro aduce toate variantele de iPhone 15 în România

Smartphone-urile Apple reprezintă una dintre primele opțiuni pentru cei care doresc să achiziționeze un telefon performant și de ultimă generație....

UncategorizedO zi inainte

SOLE.ro aduce cele mai bune produse solare pentru protecția și îngrijirea pielii

București, 12 Iunie 2024 — SOLE.ro, liderul de încredere în produse de îngrijire personală și frumusețe, este încântat să anunțe...

EvenimentO zi inainte

Cum să Alegi Cel Mai Bun Laptop pentru Gaming în 2024

Alegerea unui laptop pentru gaming în 2024 poate fi o sarcină destul de complicată, având în vedere multitudinea de opțiuni...

Viața în BucureștiO zi inainte

Descoperă Soluția Rapidă pentru Acoperișuri Durabile și Estetice!

  Indiferent dacă ești un proprietar care are nevoie de reparații urgente la acoperiș sau un meșter în căutare de...

EvenimentO zi inainte

Ce sa faci cand laptopul tau nu mai porneste

Laptopul tău nu mai pornește și te simți pierdut? Nu te îngrijora, e o problemă comună și, de multe ori,...

AfaceriO zi inainte

Telecomenzi de calitate premium în București la un click distanță

Confortul de a putea cumpăra orice de la distanță a transformat complet modul în care facem achiziții. Pentru locuitorii din...

Afaceri2 zile inainte

Chocolate Saga începe vineri, la Sala Palatului din București

Ciocolatierii estimează vânzări de jumătate de milion de euro, în condițiile în care prețul bobului de cacao s-a triplat.  ...

Știrea Zilei