Connect with us

Exclusiv

EXCLUSIV/IPJ Prahova susține că activitatea profesională a adjunctului șefului Secției 4 Poliție, Smaranda Iulian, reprezintă „informații personale” pe care nimeni (nici Justiția) nu trebuie să le cunoască

Publicat

pe

În ultima perioadă de timp observăm cum „aleșii neamului” o tot „scaldă” că „România nu e stat de drept”… că e afectată/nu „independența justiției” etc. Asta vede orice „chior”: că România nu a fost și nici nu este stat de drept, doar toți „oligofrenii” au ajuns să dețină funcții importante în instituțiile statului și să se joace de-a „șeful plantației cu negrii”.

Un asemenea exemplu este reprezentat de adjunctul șefului secție 4 Poliție-Ploiești, Smaranda Iulian, agent al statului Român care face… ceva… ca și polițist… chipurile. Ce anume? Nimeni nu știe. De aceea i-am întrebat  pe superiorii acestuia (https://www.incisivdeprahova.ro/2018/03/29/exclusivsolicitam-oficial-si-public-analiza-activitatii-d-lui-smaranda-iulian-adjunct-al-sefului-sectiei-4-politie-cate-amenziavertismente-sisau-dosare-penale-finalizat-dl-smaranda-iulian/) însă, culmea: IPJ Prahova susține că activitatea lui Smaranda Iulian la locul de muncă/în legătură cu munca „e personală”. I-auzi! Deci Smaranda Iulian vine la muncă ca să își rezolve probleme personale precum:

  1. „Ioane, dacă ți-au dat slugile mele amendă, las’ că ți-o schimb io, în avertisment! Că când vine vorba de mine, toți, mucles! Ce IPJ, MAI, Parchet, instanță: toți sunt la picioarele mele, că pe toți îi am la mână! Câtă șpagă îmi dai să te scot?” sau
  2. „Gheorghe, vezi bă că îți dau o amendă, la mișto… n’o plătești, că nu ești prost! Așa, să am și io activitate, să nu zică șefii ăștia că «nu le bag nimic în traistă»!” ori
  3. „Vasile, ai îmbulinat-o, bă! E nasoală treaba, că te-au prins slugile mele cu fer vechi… și e penală treaba. Dă și tu, acolo, fo mie de heuro, să te iert… că vorbesc io cu procurorul să îți clasăm dosarul. Da, bă, să fi cuminte! Mai dai și tu o masă la cârciumă așa, ca între prieteni, mai mi-aduci câte-un porc de ciordit să dau și io la pârliții ăia fomiști de sus… că, deh, nu pot să dau din buzunarul meu, mereu, ca să vă scot din belele! Cotizați și voi «mai în avans»!” și
  4. Intră în secție precum „razele soarelui într-o hrubă” urlând: „Care ai dat bă, nenorocitule, amendă/i-ai făcu dosar lu’ «Cutare»? Tu ști bă, dobitocule, cine e ăla/aia? Tu îmi strici mie relațiile, bă, neispăîrvitule/o? Te dau afară f… m… m…! Cine te-a făcut bă, polițist, dacă nu ști să te descurci?”… iar aceste aspecte reprezintă „informații personale”, care „nu se divulgă publcului și nici Justiției”… zice IPJ Prahova în adresa nr.76754/04.03.2018. Adică, serviciul ăla public al Poliției Române conform art. 1 și 2 din legea nr.218/2002 privind organizarea și funcționarea Poliției Române, pentrui șefi precum Smaranda Iulian se interpretează de IPJ Ph, IGPR și MAI ca: „serviciu public ce se efectuează strict în interesul personal al șefului polițist”. Bravo!

„Normal”, zicem și noi, că asemenea informații „nu sunt publice” întrucât se evidențiază gravele abateri de la Lege ale unui filfizon (și câți ca el nu sunt în M.A.I.) ajuns într-o funcție de conducere prin șpăgi, amenințări, furt etc., așa cum ajung șefi în M.A.I. marea majoritate (din păcate).

Deci, câte amenzi, avertismente și dosare penale a dat/soluționat Smaranda Iulian „e informații peresonale”, dintr-un „dosar personal”… Aha! Sau: Smaranda iulian nu a făcut nicio azsemenea activitate (mai degrabă), dar a luat salariu, prime, grade pentru astfel de atribuții pe care le-au îndeplinit „slugile domniei sale”: „Bă! Să nu vă pună dracu’ «să veniți cu traista goală» (fără amenzi, dsoare penale soluționate cu/fără probe etc.) că vă ia mama lu’ proces-verbal! Dacă voi, «micimanii mei», nu munciți pentru mine, cum oare să pot io să mai acumulez funcții: bani și grade?”

Partea proastă este că, încă, cetățenii țării se mai adresează acestei „secții de poliție” în care a fi polițist, conform legii, este o rușine iar a fi interlop o onoare… o secție în care crima organizată conduce cu „blagoslovirea”: șefului IPJ Prahova Mirițescu, a „anticoruptului” Ioniță (șeful IGPR) și a doamnei secretare de partid, Dan (de la fruncea MAI).

Dar, cât timp secretara de pe la partid și ministresă Carmencita Dan, anticoruptul Ioniță și boss-ul Mirițescu vin la locul de muncă să își rezolve problemele personale și să fie salarizați pentru asta, este normal ca și Smaranda Iulian (și nu numai) să facă același lucru.

Doamna Dan, dacă ne numiți și pe noi (ăștia din Redacția incisiv de Prahova) într-o funcție de „big-boss” precum Smaranda iulian (să venim la muncă ca să ne rezolvăm problemele personale, să luăm șpăgi – și să le împărțim, frățește -), vă promitem că o să scriem numai osanale despre despre dvs. („Zeița Anticorupției”, „Raza demiurgică a frumuseții Legii”, „Lumina ce a împrăștiat întunericul din M.A.I.”, „Mama noastră, a tuturor fără de care nu putem trăi” etc.).

Până când ne va angaja doamna ministresă Carmencita Dan ca să o ovaționăm zilnic, nu vă putem spune decît că: M.A.I. și Poliția Română nu sunt reprezentate de indivizi precum Smaranda Iulian ci de o sumedenie de oameni care chiar își fac treaba. Însă, indivizi precum Smaranda Iulian imixtionează în activitatea lor prin: teroare psihologică la locul de muncă, amenințări, cercetări disciplinare și dosare penale „la mișto” doar pentru ca polițiștii integrii „să nu se mai pună cu interlopul ajuns în funcție prin intermediul Mafiei Instituționale”. (Cerasela N.).

 

 

 

Exclusiv

Cum să furi ploaia cu binecuvântarea Guvernului – Ediția fermierii detectivi! – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

Un memoriu exploziv dezvăluie jaful antigrindină și incompetența crasă a autorităților. Guvernul Boc, direct la Bălăcăneanca?

HG 256/2010: De la „scut” antigrindină la bilet all-inclusive în Maldive

Hotărârea Guvernului nr. 256 din 2010, menită să protejeze culturile agricole de furia grindinii, s-a transformat într-o orgie de sifonare a banilor publici. Sub masca unui „sistem național antigrindină”, o rețea mafiotă a prosperat, în timp ce fermierii se luptă cu seceta și disperarea.

Promisiuni deșarte, studii fantomă și omologări pe șpagă: Rețeta unui jaf perfect

În Anexa 1 a HG 256/2010, ni s-a promis un sistem antigrindină ultramodern, cu studii științifice, tehnologii inovatoare și colaborări internaționale. În realitate, am primit o avalanșă de studii inutile, omologări fictive și programe experimentale care au eșuat lamentabil. Banii s-au evaporat, iar fermierii au rămas cu ochii în soare, implorând o ploaie care nu mai vine.

Conform unui memoriu recent, trimis de fermieri către autorități, situația este dezastruoasă. Realitatea din 2024 arată că o bună parte din activitățile planificate inițial nu au fost realizate. De pildă, deși încă din 2015 autoritățile estimau că până în 2024 circa 2 milioane de hectare vor fi protejate de grindină și secetă, realitatea este că proiectul nu este finalizat, fiind necesară o extindere temporală substanțială pentru realizarea țintelor propuse inițial. Mai mult, autoritățile au fost nevoite să suspende utilizarea sistemului din cauză că niciunul dintre punctele de lansare nu avea omologarea finalizată conform cerințelor legale.

După cum am documentat până la saturație (aici),  (aici),  (aici),  (aici), (aici), (aici),  (AICI), (aici),  (aici),  (aici),  (aici), (aici),  (aici),  (aici), (aici) e (aici),  (aici),   (aici)(aici),  (aici), (aici),  (aici),  (aici), (aici), (aici),   (aici), (aici), (aici), (aici), (aici), (aici), (aici), (aici), (aici), (aici), (aici), (aici), (aici), (aici), (aici), (aici), (aici), (aici), (aici), (aici), (aici),  (aici) , etc. și în tot internetul care mai are curajul să spună adevărul), sistemul antigrindină a fost o mafie transpartinică, protejată de politicieni corupți și de foști securiști cu pensii nesimțite.

Articolul 2: Când banii publici devin „bani de buzunar” pentru mafia antigrindină

Articolul 2 din HG 256/2010 a alocat fonduri considerabile pentru centre zonale și puncte de lansare. Dar cine a verificat cum au fost cheltuiți acești bani? Cine a monitorizat eficiența investițiilor? Nimeni! Banii au fost lăsați la discreția mafiei antigrindină, care i-a folosit pentru a-și umple conturile și a-și consolida pozițiile de putere.

Guvernul Boc: Complice sau doar naiv? O anchetă se impune!

Prin adoptarea HG 256/2010, Guvernul Boc a deschis Cutia Pandorei pentru jaful antigrindină. Incompetență crasă sau reavoință? Oricare ar fi motivul, Guvernul Boc trebuie să răspundă pentru complicitatea la devalizarea bugetului de stat și ignorarea avertismentelor privind corupția din sistem.

După cum am documentat până la saturație (și cum o știe toată lumea care nu e plătită să tacă), sistemul antigrindină a fost o afacere transpartinică, protejată de politicieni corupți și de foști securiști cu pensii nesimțite. Acum, fermierii – mai buni decât James Bond – au scos la iveală noi dovezi ale acestui jaf colosal.

Fermierii, detectivi mai buni ca 007: Memoriul-Bombă care scutură Sistemul

Un memoriu exploziv, redactat de fermieri și trimis către toate instituțiile statului, dezvăluie stadiul dezastruos al implementării sistemului antigrindină. Conform acestui memoriu, multe dintre obiectivele inițiale nu au fost realizate, iar tehnologiile folosite sunt controversate și nu beneficiază de un consens științific clar.

Mai mult, fermierii acuză că lansarea rachetelor antigrindină alungă norii de ploaie, contribuind la instalarea secetei. În 2023, Forumul Agricultorilor și Procesatorilor Profesioniști din România (Forumul APPR) a cerut public suspendarea sistemului antigrindină, până la efectuarea unui studiu de impact transparent.

Ministerul Agriculturii

Ministerul Agriculturii a admis că lipsesc date științifice solide privind impactul sistemului. Abia în 2024 autoritățile au prevăzut demararea unui studiu de impact climatologic și ecologic. Adică, după aproape două decenii de operațiuni antigrindină, abia acum ne dăm seama că nu știm dacă facem mai mult bine sau mai mult rău? Halucinant!

DNA, trezește-te! Bălăcăneanca așteaptă cu nerăbdare!

Acum, e timpul ca DNA să se autosesizeze și să investigheze modul în care a fost implementată HG 256/2010. Au fost respectate procedurile legale? Au fost efectuate studii de impact reale? Au fost monitorizate cheltuielile? Au existat conflicte de interese? Toate aceste întrebări trebuie să primească răspunsuri clare și transparente.

Ministrul Agriculturii, ai o datorie morală și legală: Trimite hoții la Bălăcăneanca!

Ministrul Agriculturii are datoria morală și legală de a demasca toți vinovații și de a recupera prejudiciul adus statului român. Nu e suficient să oprești sistemul antigrindină! Trebuie să-i trimiți pe hoți la Bălăcăneanca și să te asiguri că nu vor mai avea ocazia să fure niciodată ploaia și viitorul României!

Vom reveni, până când toți vinovații vor plăti! (Cristina T.).

Citeste in continuare

Exclusiv

Top 10 echipamente esențiale pentru o bucătărie de restaurant și un fast food eficient

Publicat

pe

De


Dacă te gândești să îți deschizi un restaurant sau un fast food, alegerea echipamentelor potrivite este crucială pentru succesul afacerii tale. Atât în bucătăriile de restaurant, cât și în cele de servire rapidă, echipamentele eficiente nu doar că îți vor facilita activitatea zilnică, dar vor influența direct calitatea mâncării și satisfacția clienților. Citește în continuare despre 10 echipamente esențiale care sunt comune în ambele locații și află de ce fiecare dintre ele este necesar.

  1. Friteuză industrială

Friteuza este unul dintre acele echipamente bucătărie esențiale atât în bucătăriile de restaurant, cât și în cele cu servire rapidă. Friteuzele industriale sunt proiectate pentru a găti cantități mari de alimente într-un timp scurt, ceea ce le face indispensabile în locațiile cu trafic intens.

Fie că prepari cartofi prăjiți, pui sau produse din pește, o friteuză performantă te ajută să economisești timp și să menții standardele de calitate. În plus, tehnologia de recuperare a uleiului și sistemele de filtrare disponibile în modelele de top contribuie la reducerea risipei și la îmbunătățirea gustului preparatelor.

  1. Grătar profesional

Un grătar profesional este un alt echipament esențial care se regăsește în ambele tipuri de locații. Grătarele sunt ideale pentru prepararea cărnii, a legumelor sau a peștelui la temperaturi înalte, păstrându-le gustul autentic și suculența. Într-o bucătărie de restaurant, un grătar de calitate poate ajuta la prepararea unui meniu variat, inclusiv burgeri, fripturi sau preparate din carne de pui.

În fast food, grătarul devine și mai important, având în vedere că viteza și consistența sunt esențiale în prepararea rapidă a produselor. Un grătar industrial cu suprafețe mari poate găti simultan multiple porții, economisind astfel timp.

  1. Cuptor electric sau pe gaz

Indiferent de tipul bucătăriei, cuptoarele sunt indispensabile. Într-un restaurant, un cuptor electric sau pe gaz poate fi folosit pentru coacerea pâinii, prăjirea preparatelor și prepararea pizzei.

Într-o locație cu minuturi, cuptoarele de mare capacitate sunt necesare pentru gătirea rapidă a alimentelor, de la pizza la produse de patiserie sau chiar cartofi prăjiți într-un cuptor cu convecție.

Alegerea unui cuptor eficient este esențială, deoarece va influența timpul de preparare și va contribui la crearea unui mediu de lucru mai rapid și mai eficient.

  1. Mixer industrial

Un mixer industrial este un echipament esențial în orice bucătărie comercială, având aplicații diverse, de la frământarea aluatului pentru pizza sau pâine, până la amestecarea ingredientelor pentru prăjituri sau sosuri.

Într-o bucătărie din cadrul unui restaurant, mixerele de mari dimensiuni sunt folosite frecvent pentru a prepara cantități mari de aluat sau alte amestecuri. În restaurantul cu servire rapidă, mixerele sunt folosite în principal pentru prepararea rapidă a unor produse precum burgeri, sandvișuri sau diverse produse din carne, economisind timp și mărind eficiența.

  1. Mașină de spălat vase

O mașină de spălat vase eficientă este esențială într-o bucătărie de restaurant, dar și într-una unde se pregătesc minuturi, pentru a păstra un flux de lucru rapid și fără întreruperi. Într-o locație unde se servesc sute de mese pe zi, igiena este crucială.

O mașină pentru spălat vasele rapidă va asigura curățarea rapidă și eficientă a veselei, tacâmurilor și ustensilelor, fără a întrerupe activitatea bucătarilor. În plus, aceasta va economisi mult timp, care altfel ar fi fost investit în spălarea manuală a acestora.

  1. Frigider comercial

Frigiderele comerciale sunt esențiale pentru păstrarea ingredientelor perisabile, cum ar fi carnea, legumele sau lactatele. În bucătăriile restaurantelor, aceste echipamente sunt folosite pentru depozitarea alimentelor la temperaturi optime, menținându-le proaspete și sigure pentru consum.

În restaurantele bazate pe servire rapidă, unde volumul de ingrediente este adesea mult mai mare, frigiderele comerciale sunt esențiale pentru a asigura stocarea eficientă a produselor, fără a ocupa mult spațiu.

  1. Plită electrică sau pe gaz

O plită profesională este esențială în orice bucătărie pentru restaurant și în cele cu minuturi, deoarece permite gătirea rapidă a diverselor preparate, cum ar fi supe, sosuri sau mâncăruri prăjite.

În unitatea de servire rapidă, unde timpii de gătire sunt critici, plitele electrice sau pe gaz sunt folosite pentru a păstra un flux constant de preparare a alimentelor. De asemenea, varietatea de dimensiuni și tipuri de plite permite integrarea acestora într-un spațiu de lucru compact și eficient.

  1. Mașină de gătit sub presiune

Un alt echipament esențial pentru fast food și retaurant este mașina de gătit sub presiune. Aceasta este folosită pentru pregătirea rapidă a unor preparate care necesită o gătire îndelungată, cum ar fi carne de vită sau legume.

Utilizată în mod eficient, o astfel de mașină poate reduce semnificativ timpul de gătire și poate economisi energie.

  1. Robot de bucătărie

Robotul de bucătărie este un echipament multifuncțional folosit în bucătăriile de restaurante și cele cu servire rapidă pentru tăierea, mărunțirea, amestecarea și tocarea alimentelor. Un robot de bucătărie de calitate poate înlocui mai multe instrumente, economisind spațiu și timp.

Acesta este folosit în special pentru prepararea rapidă a salatelor, garniturilor sau pentru tocarea cărnii.

  1. Sistem de ventilație comercială

Un sistem performant de ventilație este esențial în orice bucătărie profesională, pentru a menține aerul curat și a preveni acumularea de mirosuri neplăcute. Printre ustensilele din restaurant și diferite echipamente fast food, unde pregătirea alimentelor poate crea aburi și fum, acest sistem ajută la menținerea unui mediu de lucru curat și confortabil.

Ventilația adecvată asigură, de asemenea, o siguranță sporită în utilizarea echipamentelor care produc căldură.

Alege echipamentele potrivite pentru bucătăria restaurantului tău

Fie că îți deschizi un restaurant sau un fast food, echipamentele potrivite sunt fundamentale pentru succesul afacerii tale. Aceste echipamente sunt necesare nu doar pentru a asigura un flux de lucru eficient și rapid, dar și pentru a menține standardele de calitate și igienă.

Investește într-o bucătărie de restaurant bine echipată și vei observa cum îți îmbunătățește performanțele și satisfacția clienților.

Citeste in continuare

Exclusiv

Forari-Puturi.eu foloseste hărți detaliate ale pânzei freatice pentru toate județele României și servicii complete de foraje profesionale

Publicat

pe

De


Compania Forari-Puturi.eu, lider național în domeniul forajelor pentru apă, anunță lansarea unei serii extinse de hărți actualizate ale pânzei freatice pentru toate județele României. Aceste hărți oferă informații esențiale despre adâncimea și structura stratului acvifer, ajutând atât populația, cât și specialiștii să identifice rapid cele mai bune zone pentru foraje de fântâni sigure, durabile și eficiente.

Compania Forari-Puturi.eu, lider național în domeniul forajelor pentru apă, anunță lansarea unei serii extinse de hărți actualizate ale pânzei freatice pentru toate județele României. Aceste hărți oferă informații esențiale despre adâncimea și structura stratului acvifer, ajutând atât populația, cât și specialiștii să identifice rapid cele mai bune zone pentru foraje de fântâni sigure, durabile și eficiente.

Hărți ale pânzei freatice – un instrument esențial pentru gospodării și investiții

Noua colecție de hărți ale pânzei freatice realizată de Forari-Puturi.eu acoperă toate regiunile țării:

harta panza freatica Bucuresti
harta panza freatica Alba Iulia
harta panza freatica Arad
harta panza freatica Arges
harta panza freatica Bacau
harta panza freatica Oradea
harta panza freatica Bistrita Nasaud
harta panza freatica Botosani
harta panza freatica Braila
harta panza freatica Brasov
harta panza freatica Buzau
harta panza freatica Calarasi
harta panza freatica Caras Severin
harta panza freatica Cluj Napoca
harta panza freatica Constanta
harta panza freatica Covasna
harta panza freatica Dambovita
harta panza freatica Craiova
harta panza freatica Galati
harta panza freatica Giurgiu
harta panza freatica Targu Jiu
harta panza freatica Harghita
harta panza freatica Hunedoara
harta panza freatica Ialomita
harta panza freatica Iasi
harta panza freatica Maramures
harta panza freatica Mehedinti
harta panza freatica Mures
harta panza freatica Piatra Neamt
harta panza freatica Slatina
harta panza freatica Prahova
harta panza freatica Salaj
harta panza freatica Satu Mare
harta panza freatica Sibiu
harta panza freatica Suceava
harta panza freatica Teleorman
harta panza freatica Timisoara
harta panza freatica Tulcea
harta panza freatica Valcea
harta panza freatica Vaslui
harta panza freatica Vrancea

Fiecare hartă a fost realizată pe baza datelor furnizate de Institutul Național de Hidrologie și Geologie, completate cu informații din studiile proprii ale companiei. Scopul acestor hărți este de a oferi o imagine clară asupra adâncimii pânzei freatice, a presiunii apei subterane și a calității probabile a acesteia, în funcție de compoziția solului și de stratificarea geologică locală.

Importanța cunoașterii adâncimii pânzei freatice

Într-o perioadă în care clima devine tot mai imprevizibilă, iar resursele de apă dulce sunt din ce în ce mai prețioase, cunoașterea exactă a nivelului pânzei freatice este esențială. O fântână forată fără informații precise poate fi ineficientă sau chiar inutilizabilă, dacă stratul acvifer nu este atins corect sau dacă apa este de calitate necorespunzătoare.

Hărțile publicate de Forari-Puturi.eu reduc considerabil aceste riscuri. Ele indică zonele cu potențial ridicat pentru apă curată, dar și zonele în care pânza freatică este foarte adâncă sau instabilă. Această precizie este vitală pentru gospodăriile din mediul rural, pentru fermele agricole, dar și pentru investitorii imobiliari sau pentru autoritățile locale care planifică rețele de alimentare cu apă.

Servicii profesionale de foraje fântâni, la standarde europene

Pe lângă realizarea acestor hărți informative, Forari-Puturi.eu oferă servicii complete de foraje fântâni și puțuri pentru apă potabilă, irigații, sisteme industriale și gospodării individuale. Compania utilizează echipamente moderne de foraj hidraulic și rotativ, capabile să pătrundă la adâncimi de peste 150 de metri, asigurând astfel captarea stratului acvifer stabil și curat.

Serviciile includ:

  • Studiu hidrogeologic preliminar pentru stabilirea adâncimii optime;
  • Foraje cu utilaje profesionale, adaptate tipului de sol;
  • Montaj complet de tubulatură și filtre de calitate superioară;
  • Test de debit și presiune a apei;
  • Consultanță tehnică și mentenanță post-foraj.

Compania oferă garanție pentru lucrări și utilizează doar materiale certificate, respectând toate normele tehnice și de mediu în vigoare.

Expertiză locală pentru fiecare județ

Forari-Puturi.eu are echipe specializate disponibile în toate regiunile țării, fiecare familiarizată cu specificul local al solului și al formațiunilor acvifere.
Astfel, pentru zonele de câmpie, cum sunt Călărași, Teleorman, Ialomița sau Giurgiu, specialiștii recomandă foraje cu diametre mai mari, pentru a asigura un debit constant. În schimb, în județe montane sau deluroase, precum Brașov, Harghita, Maramureș sau Hunedoara, se aplică tehnici speciale de foraj pentru a depăși straturile dure de rocă și pentru a evita pierderile de presiune.

Această adaptare locală garantează eficiență maximă și o durată de viață extinsă a puțurilor forate.

Un pas înainte pentru transparență și sustenabilitate

Forari-Puturi.eu se angajează să promoveze utilizarea responsabilă a resurselor subterane și să contribuie la o mai bună informare a publicului privind apa freatică din România. Prin digitalizarea datelor geologice și publicarea acestor hărți, compania își propune să sprijine comunitățile locale și autoritățile în gestionarea eficientă a apei.

Apa subterană este o resursă strategică, iar accesul la informații exacte despre pânza freatică este un drept al fiecărui cetățean. Prin hărțile și serviciile noastre, aducem știința mai aproape de oameni și transformăm forajul într-o investiție sigură și transparentă”, a declarat un reprezentant al companiei Forari-Puturi.eu.

Despre Forari-Puturi.eu

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul forajelor și al serviciilor hidrogeologice, Forari-Puturi.eu este una dintre cele mai respectate companii din România specializate în captarea apei subterane. Firma oferă servicii rapide, sigure și certificate, pentru clienți din toate județele țării.

Pentru hărți detaliate ale pânzei freatice, estimări de cost și oferte personalizate, vizitați:
www.forari-puturi.eu
contact@forari-puturi.eu
+40 7XX XXX XXX

Citeste in continuare

Parteneri

Știri din București

Eveniment12 ore inainte

O capodoperă dulce: Coiful de la Coțofenești recreat din ciocolată la Chocolate Saga Iași

Între 14 și 16 noiembrie, Iașiul devine capitala ciocolatei. Festivalul Chocolate Saga, ajuns pentru prima dată la Iași, se deschide vineri și...

Uncategorized18 ore inainte

Esports Summit 2025: Este România pregătită să trimită jucătorii pro pe scena globală la viitoarea Olimpiadă de esports?

București, 13 noiembrie 2025 – La nivel global, ecosistemul esports traversează o perioadă de redefinire. După ce Comitetul Internațional Olimpic a...

Dragoş Dobrescu Dragoş Dobrescu
Afaceri20 de ore inainte

Dragoş Dobrescu – vizionarul care aduce inovația verde în peisajul imobiliar al Capitalei

Într-o perioadă în care prudența domină lumea investițiilor, Dragoş Dobrescu rămâne unul dintre puținii antreprenori români care nu doar că...

Uncategorized20 de ore inainte

Kaufland România susține Echipa României de Tenis la Billie Jean King Cup

Compania lansează „Servește Inspirație”, o nouă platformă de carieră care conectează sportul, performanța și inspirația autentică. București, 13 noiembrie 2025 – Kaufland...

Uncategorized22 de ore inainte

O actualizare importantă pentru utilizarea de zi cu zi: HONOR anunță lansarea MagicOS 10

București, 13 noiembrie — HONOR a dezvăluit noi detalii despre sistemul de operare MagicOS 10 și a anunțat lansarea unei actualizări...

Uncategorizedo zi inainte

20 de ani de Burse Roberto Rocca: TenarisSilcotub ajunge la 760 de bursieri și susține o nouă generație de lideri tehnici

București, România, 13 noiembrie 2025 – TenarisSilcotub, cel mai important producător român de țevi fără sudură de diametre mici și...

Evenimento zi inainte

Compania brașoveană Carmolimp lansează o rețea inteligentă de lockere alimentare

Grupul Carmolimp lansează prima rețea națională de lockere cu temperatură controlată, dedicate livrărilor alimentare la rece — Carmolimp Lockers. Proiectul, destinat companiilor...

Afaceri2 zile inainte

NowCheckIn lansează cea mai avansată platformă de management hotelier din România

Automatizare completă pentru rezervări și check-in digital Industria ospitalității din România intră într-o nouă eră a eficienței. Într-un moment în...

Uncategorized2 zile inainte

România intră în era Medicinei 3.0: primul Congres Internațional de Longevitate din Europa de Sud-Est a fost organizat la București de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României

Bucureștiul a găzduit primul Congres Internațional de Longevitate din România și din Europa de Sud-Est, organizat de Senatul Științific al...

Dragos Dobrescu Dragos Dobrescu
Afaceri2 zile inainte

Dragoş Dobrescu – discreția din spatele marilor proiecte imobiliare ale Capitalei

Într-un peisaj de business dominat de prezențe publice sonore, Dragoş Dobrescu pare a fi o excepție care confirmă regula. Mare...

Uncategorized2 zile inainte

ELKO Technology MeetUP la Brașov

București, 12 November 2025 – Evenimentul ELKO Technology MeetUP 2025, organizat la Brașov, a reunit zeci de parteneri, integratori și specialiști...

Uncategorized2 zile inainte

Ultima săptămână de înscrieri: pune-ți afacerea pe „Harta Craiovei pentru turiști”!

 Craiova, noiembrie 2025 – Companiile locale mai au doar câteva zile pentru a se înscrie în proiectul „Harta Craiovei pentru turiști”, o inițiativă de...

Eveniment3 zile inainte

SC ARI MED ESTET S.R.L. anunță finalizarea proiectului DIGITALIZAREA SOCIETĂȚII ARI MEDESTET S.R.L.

Articolul SC ARI MED ESTET S.R.L. anunță finalizarea proiectului DIGITALIZAREA SOCIETĂȚII ARI MEDESTET S.R.L. apare prima dată în Ziarul Nationalul.

Afaceri3 zile inainte

Ghid general al articolelor funerare – ce există și la ce folosesc

Atunci când o familie se confruntă cu pierderea cuiva drag, tot ceea ce ține de organizarea înmormântării pare un labirint:...

Uncategorized4 zile inainte

Xiaomi deschide primul magazin propriu din România, în incinta ParkLake, București, pe 22 noiembrie

București, 10 noiembrie 2025 – Xiaomi anunță deschiderea oficială a primului său magazin propriu din România, în București, în incinta centrului comercial...

Uncategorized4 zile inainte

Berea oficială a sărbătorilor de iarnă, Tuborg Christmas Brew dă startul sezonului festiv

București, 7 noiembrie 2025: Sezonul festiv 2025 a început oficial pentru iubitorii de bere odată cu lansarea Tuborg Christmas Brew,...

Știrea Zilei