Connect with us

Exclusiv

TVR testează echipamentele HD. TVR 1 HD și TVR 2 HD vor emite în curând / Comisarul de Prahova – Comisarul de Prahova

Publicat

pe

Conform informaţiilor HD Satelit, au început sa fie efectuate teste pentru versiunile în High Definition ale televiziunilor publice TVR 1 şi TVR 2. Momentan se efectuează teste la encodere, teste la distribuţie, la echipamentele de emisie. Testele nu sunt transmise prin satelit sau de furnizori de servicii tv cu plată. Pe TVR 1 HD şi TVR 2 HD sunt difuzate pentru testare diverse promo-uri în buclă, fără siglă peste imagine. 

SRTV a obţinut licenţe audiovizuale de satelit şi digital terestru pentru televiziunile TVR 1 HD şi TVR 2 HD în şedinţa CNA din data de 29 noiembrie 2018. Licenţele audiovizuale pentru TVR 1 HD şi TVR 2 HD au fost aprobate în unanimitate de CNA. Au fost menţinute şi licenţele audiovizuale SD.

SURSA: HD Satelit

 

Facebook Comments

Exclusiv

Samsung sărbătorește un deceniu de leadership pe piața globală a soundbar-urilor

Publicat

pe

De

București, România – 8 mai 2024 – Samsung Electronics și-a menținut poziția de lider în piața globală a soundbar-urilor timp de zece ani consecutivi, din 2014 până în 2023, conform raportului anual al FutureSource Consulting. Acest lucru este confirmat de cele mai recente date ale companiei, publicate pe 28 februarie, precum și de cota de piață de 20,3% și contribuția de 18,8% pe care o au soundbar-urile Samsung la volumul total de vânzări din industrie în 2023.

Samsung a stabilit noi standarde în domeniul sistemelor de divertisment pentru acasă de-a lungul anilor, consolidând reputația soundbar-urilor sale în ceea ce înseamnă calitatea superioară a sunetului și inovația revoluționară. Cu funcții distinctive precum Q-Symphony și SpaceFit Sound, a transformat experiența auditivă a utilizatorilor, oferindu-le un peisaj sonor profund imersiv, perfect adaptat mediului lor auditiv.

Acest standard de excelență a fost recunoscut de experți și de analiști din industrie. T3 a acordat modelului HW-Q990C titlul de „Cel mai bun soundbar” pentru sunetul său imersiv și pentru „sonoritatea excepțională bazată pe obiecte”. În plus, HomeTheaterReview a acordat soundbar-ului distincția „Alegerea editorului”, afirmând că „sună excelent, indiferent de tipul de conținut pe care îl redați”.

În acest an, Samsung continuă să își depășească limitele cu gama sa de soundbar-uri, introducând caracteristici audio AI îmbunătățite și opțiuni de conectivitate care vor impresiona atât consumatorii, cât și pasionații de home theater.

Soundbarul de vârf din seria Q, modelul HW-Q990D, oferă un impresionant sunet surround cu 11.1.4 canale și o funcționalitate Q-Symphony îmbunătățită. Cu ajutorul tehnologiei AI, dispozitivul analizează și sincronizează canalele vocale pentru dialoguri clare și un peisaj sonor captivant, redat prin toate boxele. Împreună cu funcția SpaceFit Sound Pro pentru calibrarea audio personalizată, soundbarul garantează o experiență imersivă în orice spațiu, în timp ce conectivitatea HDMI 2.1 și trecerea 4K/120Hz asigură opțiuni de conectare care răspund cerințelor sistemelor moderne de divertisment la domiciliu.

Suntem încântați să fim din nou recunoscuți ca lideri pe piața soundbar-urilor, un moment de referință care reflectă feedback-ul pozitiv al clienților noștri de-a lungul anilor. Continuând pe această traiectorie de succes, ne propunem să ne consolidăm poziția în domeniul divertismentului la domiciliu, oferind o calitate superioară a sunetului și caracteristici avansate de conectivitate. Vom folosi tehnologia de sunet bazată pe inteligență artificială pentru a îmbunătăți experiența consumatorilor și pentru a consolida poziția Samsung pe piața globală”, declară Cheolgi Kim, Vicepreședinte Executiv al Visual Display Business din cadrul Samsung Electronics.

Pentru mai multe informații, accesați https://www.samsung.com/ro/audio-devices/q-series-soundbar/.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. Pentru ultimele știri, vizitați Samsung Newsroom la adresa news.samsung.com/ro.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

Poliția Română desființează singura structură specializată în cercetarea delincvenței juvenile, în loc să o dezvolte – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

Organizația Națiunilor Unite, prin Rezoluția 33/40 din 29 nov. 1985, a adoptat un set de reguli de uniformizare privind aplicarea justiției delincvenților minori, denumite și REGULILE DE LA BEIJING, reguli care – deși cu oarecare întârziere, caracteristică – capătă reflexe și în România. Principiul de bază, conform căruia ”interesul minorului primează”, s-a impus la noi acestui set de reguli și grație Convenției ONU privind drepturile copilului, adoptată în 1989 și ratificată un an mai târziu de România, apoi regăsit în Legea 272/2004 privind drepturile copilului și în alte norme, dezvaluie Vitalie Josanu de la sindicatul Diamantul.

Trebuie reținut, că pe lângă acest principiu, nu mai puțin importante sunt dispozițiile legate de nevoia specializării organelor judiciare, așa cum o găsim clar precizată la art. 6: ”Persoanele care o exercită vor trebui să fie special pregătite şi formate pentru a se folosi de această pregătire în mod judicios şi conform funcţiilor şi mandatelor respective”. Nu întâmplător, art. 41 din Legea 304/2004 privind organizarea judiciară reglementează judecarea cauzelor cu minori de către tribunale specializate.

Regula 12 de la Beijing (Regula 85 ONU pentru protecția copiilor privați de libertate), se referă direct și explicit la polițiști: ”Pentru a se achita mai bine de funcţiile lor, ofiţerii de poliţie care se ocupă frecvent sau exclusiv de minori sau care se consacră, mai ales, prevenirii delincvenţei juvenile trebuie să primească o instruire şi o formaţie specială. În marile oraşe, ar trebui să fie create în acest scop servicii speciale de poliţie. Dacă, în România, principiul specializării se regăsea la nivel de Parchete (până în 1989 a existat câte un procuror specializat în cauzele cu minori, renunțându-se în 1990 la această organizare), la Poliție aceste directive au fost aplicate prin personal specializat în cadrul serviciilor judiciar – care a urmat specializări – și a funcționat până prin 2005. Ulterior, această linie de muncă a dispărut.

Deși căzuta ca din cer, decizia ministrului Marcel Vela de organizare a unei structuri de Siguranță Școlară satisface întrucâtva aceste cerințe, dacă observăm că motivația sa era legată de ”combaterea infracționalității și violenței în școli și vecinătatea acestora”! https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/marcel-vela-anunta-infiintarea-directiei-pentru-siguranta-scolara-in-cadrul-politiei-romane-1365239 Faptul că nu s-a arătat preocupat de întreaga problematică a minorilor arată că inițiativa sudorului ajuns ministru de interne n-a avut ca izvor Regulile de la Beijing. A fost o măsură de PR și aceasta prost aplicată, astfel încât – încă de la ”facere” – scopul de combatere a infracționalității a fost uitat și Poliția Română s-a dotat cu o nouă structură de prevenire, intrând la concurență cu cea veche, care oricum își stabilise locul de acțiune în unitățile școlare. Apoi, dotată cu funcții atractive, structura de siguranță școlară a absorbit o mulțime de obligații, relații, nevoi, autosuficiențe.

Nu știu dacă reacția SPR Diamantul a avut vreun rol, cert este că după această poziție https://vestea.net/politia-scolara-raporteaza-dar-nu-ancheteaza/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1nHyBnEFOqC7MSFHaVArjuhXzXTPA6lQD8pFsPbMwrGytviE585Tp1OJ0_aem_AYFDeOCMVqAWnwKvM6gWw1Y3C44vOuMo1CyV88ESHfLKbkD3SCDbFftG-JJUwYYINki9ojs4lcYzQynOmW1Xdmwa IGPR a decis extinderea atribuțiilor lucrătorilor de siguranță școlară și în domeniul cercetării judiciare, ce-i drept în variante restrânse, doar pentru un set dintre infracțiuni, obligatoriu cu autori cunoscuți și săvârșite în incinta unităților școlare. Bine și așa, decât deloc!? Doar că – între timp – câteva structuri județene care nu aveau încadrați polițiști cu experiență în cercetarea penală, fiind pline de ”ajutători de băgători în seamă”, s-au blocat în dosare și atunci – în loc să rezolve problema punctual – IGPR vine cu soluția radicală a ridicării avizului tuturor polițiștilor din cadrul acestor structuri, cam 200 de polițiști la nivel național! Între noi fie vorba, nici nu prea aveau cu cine rezolva, câtă vreme la Direcție funcționează ofițeri direcționali care nu știau cum arată un dosar penal.

Ca să înțelegem rostul deciziei de a ”scoate din producție” cca 200 polițiști, am cerut IGPR-ului câteva date, am și primit răspuns. Se pare că ne confruntăm cu unele probleme de analfabetism funcțional la prutătoarea de vorbe de la centru, Olga Menaev, la care vedem deja de mai multă vreme că întâmpină dificultăți în înțelegerea adreselor (solicitărilor) noastre, puncyeaza Vitalie Josanu. De aceea, ne vedem văduviți de posibilitatea corelării și interpretării unor date de interes. Am cerut, de exemplu, numărul total al polițiștilor cu aviz de poliție judiciară și numărul polițiștilor de siguranță școlară care pierd acest aviz, ca urmare a dispoziției din 1 martie 2024. Oricum ar fi, în condițiile crizei de personal, 200 de polițiști nu e un număr de neglijat iar dacă ne raportăm la necesitatea specializării polițiștilor în cauzele cu minori, numărul prezintă deja cu totul alte valențe! Putem vedea măcar din statistica privind infracțiunilor în care sunt implicați minori:

La întrebarea noastră legată de Nota de fundamentare și studiul de impact care au stat la baza deciziei de modificare a Dispoziției 118/2022 (speram să nu vorbim despre părerologi) Olga Menaev ne spune că ”Această modificare a avut în vedere consolidarea rolului de prevenire și prezență activă în unitățile de învățământ a polițiștilor din cadrul structurilor de siguranță școlară”. Mai pe românește, deși la nivelul fiecărei unități județene aveam câte o structură de prevenire (CAPC) cu 2-3 lucrători, la care se adaugă structurile județene MAI, Agenția Națională Antidrog și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane, Inspectorul General crează o nouă mega structură de prevenire în care topește un lucrător de la poliția rutieră, cei 2-3 lucrători de prevenire și încă 5-6 lucrători de siguranță școlară! Cam 10 polițiști pe prevenire + 2 structuri specializate, una pe droguri și alta pe trafic de persoane: un adevărat lux, în condițiile în care criza de personal în structurile operative bate în 50%!

Din statistica pusă la dispoziție de IGPR, constatăm o creștere de la an la an a infracțiunilor la viața sexuală, un volum ce ar fi impus măsuri urgente, ce trebuiau să găsească pandant și în politicile de reorganizare. Or, în condițiile actuale, Poliția Română desființează singura structură specializată în cercetarea delincvenței juvenile, în loc să o dezvolte. Mai urât este că nu așează nimic în loc.

Am întrebat mai mulți șefi de diferite nivele, cu ce se vor ocupa cei 8-10 polițiști de prevenire în perioada vacanței – atâta vreme cât nu vor mai avea de lucru în dosare penale – și mulți dintre ei mi-au indicat activitatea în tabere. Doar că în fiecare județ se organizează maxim 3-4 tabere, iar într-o singură deplasare pe săptămână, un singur lucrător rezolvă satisfăcător nevoile de prevenire. Pentru ceilalți – în lipsă de idei – propunem IGPR achiziționarea de umbreluțe cu șezlong, pe care să le amplasăm în curtea inspectoratelor, ori măcar un set de undițe… găsim noi balta potrivită. Râdem-glumim, dar în mod vădit s-a comis o mare eroare: în loc să topească practic structurile de siguranță școlară în Compartimentele de Prevenire, conducerea Poliției Române avea prilejul să revadă Regulile de la Beijing și să organizeze o structură specializată în cercetarea cauzelor privind minorii.

Foarte probabil, din orgoliu, nu se va reveni niciodată asupra modificărilor Dispoziției 118/2022, chiar dacă multă lume – am văzut că, deși am fost primii, nu suntem nici singurul sindicat cu opinii critice – recunoaște că acestea au fost pripite, am zis-o și eu încă de la început https://sprd.ro/?p=2626. Faptul că mulți lucrători de siguranță școlară – avem și destui nemulțumiți – sunt satisfăcuți de perspectiva de a trage mâța de coadă, nu reprezintă un motiv serios al menținerii deciziei, câtă vreme îndepărtează Poliția Română de principiile convențiilor internaționale ratificate de România. Simt nevoia să repet: ”spețele privind minorii – chiar dacă nu sunt neapărat de o complexitate sporită – sunt de oarecare finețe procedurală și chiar tehnică. Audierea unui minor reprezintă mereu o provocare pentru organul judiciar, cu particularități ce impun abilități de comunicare aparte, niscaiva psihologie și câte ceva din științele educației, deprinderi care – odată intrat într-un mecanism continuu – ți le formezi, te specializezi, astfel încât să abordezi cu maximă eficiență orice provocare. Cercetările privind minorii confirmă constatările psihologilor potrivit cărora și minorul agresor are în spate probleme psihologice nerezolvate, ”mărunțișuri” care – dincolo de ”satisfacția” unei soluții – trebuie să antreneze prioritar măsuri de protecție/reinserție socială. Pentru asta, odată intrat în contact cu copilul – victimă sau agresor – trebuie să ai capacitatea „să-l citești”, să-i inspiri încredere, să empatizezi, într-un cuvânt să stăpânești o serie de abilități, ce definesc ”specializarea”!

Din nou, atrăgeam atenția în privința camerelor de audiere și nu dintr-o plăcere proprie de șicană (știam, desigur situația, dar gestul putea fi luat și ca un semnal de alarmă), ci în interesul urgentării organizării și dotării acestora. Extrem de importantă mi se pare și amenajarea unei camere de audiere pentru minori: ”importanța audierii unui minor într-un mediu cât mai familiar lui, evitând cât de mult poți, factori de stres care ar putea fi provocați de purtările cu mașinile poliției de la un sediu de poliție la altul, ambianța specifică unităților de poliție ori parchet, provocând un soi de intimidare, suficient cât să inhibe. Cele mai eficiente interacțiuni cu minorii sunt atunci când acestea se produc într-un spațiu prietenos, de aceea multe dintre Parchete – desigur, plasate la alt nivel de inteligență managerială – au amenajat spații speciale de audiere a minorilor, vopsite în culori blânde, cu jucării în preajmă… Acestea sunt însă prea puține, raportat la volumul solicitărilor, de aceea, soluțiile aflate la îndemâna Poliției Române constau în susținerea unor structuri de poliție judiciară specializate în cauzele cu minori (chiar cu varianta reorganizării, în această direcție, a Poliției Școlare) și dotarea acesteia cu tehnica audio-video care să le asigure mobilitate, astfel încât interacțiunile cu minorii să se petreacă în variante în care oficialitatea actelor de procedură penală să nu anuleze cu totul senzația minorului de familiaritate”.

Răspunsul primit, tot prin intermediul Olgăi Menaev e cât se poate de indiferent și lisit de perspectivă, tot din ciclul Radio Erevan. Ce întreb eu:

Și ce (vrea) să ne răspundă ”responsabilul” cu Legea 544/2001:

În mod vădit, aceste formulări evazive, arată că Poliția Română era total nepregătită la data de 01.03.2024 în ceea ce privește funcționalizarea camerelor de audiere. Să afirmi că ai cel puțin o cameră de audiere/județ, asta înseamnă să nu ai habar de volumul cercetărilor într-un județ. A… și să revenim la minori, cred că nu avem vreun naiv să găsească în acest răspuns și oarecare atenție acordată minorilor.

Acum, pe final, dacă nu se poate dezvolta din structura de siguranță școlară o structură specializată dedicată delincvenței juvenile, cu lucrători în subunități, măcar, într-o variantă de trecere/compromis, propun să se organizeze un compartiment specializat în cadrul Serviciului de Investigații Criminale, așa cum a funcționat până prin 2005. O variantă ar fi să absoarbă, cu tot cu funcții, polițiștii cu experiență în cercetarea penală din structurile de siguranță școlară, mai precizeaza Vitalie Josanu. (Sava N.).

 

Bibliografie:

Practici și norme privind sistemul de justiție juvenilă din România, Ministerul Justiției – UNICEF, 2003, 186 pp.

Ana Călin, Sorina Stanciu, manuela Roxana Iorga, Regulile de la Beijing cu privire la evaluarea de către serviciul de probațiune a minorilor care au săvârșit fapte penale, în EIRP Proceedings, vol. 3, 2008, pp. 137-143.

Regulile de la Beijing, https://anp.gov.ro/wp-content/uploads/sites/33/Documente%20utile%20pdf/AnsamblulregulilorminimealeNatiunilorUnitecuprivirelaadministrareajustitieipentruminori(Regulile%20de%20la%20Beijing).pdf

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

8 cursuri și workshop-uri intensive și peste 20 de speakeri internaționali și români la GPeC SUMMIT 20-21 Mai

Publicat

pe

De

Aflat la a 19-a ediție anuală, GPeC SUMMIT este considerat cel mai important eveniment de E-Commerce și Digital Marketing din CEE și se va desfășura în București pe 20-21 Mai. Agenda evenimentului a fost publicată pe site-ul organizatorilor, iar în cele două zile de eveniment vor urca pe scenă peste 20 de speakeri internaționali și români. Până pe 15 mai este valabilă Oferta specială de preț Last Minute, biletele de acces pornind de la 119 euro + TVA/persoană.

8 cursuri și workshop-uri intensive de E-Commerce și Digital Marketing pe 20 Mai

Prima zi de GPeC SUMMIT (20 Mai) este structurată pe 3 track-uri în paralel de cursuri și workshop-uri intensive pe subiecte de actualitate pentru oricine activează în E-Commerce și Digital Marketing:

  • SEO – Horia Neagu, Napoleon Digital
  • Facebook Ads – Vlad Niță, DoAds
  • Marketing și Vânzări – Cosmin Dărăban, Gomag
  • Customer Experience – Valentin Radu, Omniconvert
  • Digital Marketing – Raluca Radu, MTH Digital
  • Google Analytics 4 – Eugen Potlog, UX Studio
  • Google Ads – Mădălina Stănescu, Optimized
  • I. pentru E-Commerce – Cristian Orăsanu, Naratix.ai

Detaliile despre fiecare track și curs în parte se regăsesc pe website-ul GPeC, iar costul unui bilet pentru un track de o zi întreagă este de 159 euro + TVA: https://www.gpec.ro/gpec-summit-mai/#workshops

Conferință, Expo, Networking și Party pe 21 Mai

Cea de a doua zi a GPeC SUMMIT se desfășoară la Teatrul Național București și constă în 9 ore de Conferință în cadrul căreia vor urca pe scenă unii dintre cei mai apreciați speakeri internaționali, specialiști cu vastă experiență în E-Commerce și Marketing Online:

  • Avinash Kaushik (autor și expert în Digital Marketing)
  • Michael Aagaard (expert în optimizarea ratei de conversie – CRO)
  • Jessica Best (expert în E-Mail Marketing)
  • Dale Bertrand (expert în SEO și A.I.)
  • David Mannheim (autor și expert în Personalizare)

Alături de cei 5 speakeri internaționali, vor vorbi de pe scena GPeC SUMMIT unii dintre cei mai cunoscuți specialiști autohtoni precum: Tudor Manea (CEO eMAG), Adrian Mihai (CEO FAN Courier), Elisabeta Moraru (Country Director Google România, Bulgaria, Ungaria și Moldova), Cătălin Maftei (Fondator C Solution), Valentin Radu (CEO Omniconvert), Cristian Orășanu (Co-fondator Naratix.ai).

În paralel cu zona de Conferință se va desfășura GPeC Expo care reunește peste 30 de furnizori de servicii E-Commerce și Digital Marketing pentru a înlesni parteneriatele dintre aceștia și magazinele online aflate în căutarea de soluții pentru dezvoltarea afacerii.

GPeC SUMMIT se va încheia în seara de 21 Mai cu GPeC Cocktail Party – prilej de networking și socializare alături de reprezentanții C-Level ai celor mai importante companii din E-Commerce, Digital și Retail.

Agenda cu toate detaliile pentru cele două zile de eveniment este disponibilă pe site-ul GPeC: https://www.gpec.ro/gpec-summit-mai/agenda/

De asemenea, înscrierile și toate informațiile despre eveniment sunt disponibile pe site-ul GPeC: https://www.gpec.ro/gpec-summit-mai/

GPeC 2024 este un eveniment powered by FAN Courier

Gold Partner: eMAG Marketplace

Supported by: Google

Recommended Payment Processor: NETOPIA Payments

Silver Partner: VTEX

Eveniment susținut de: Banca Transilvania, Canopy, Compari.ro, cyber_Folks, Debonaire, DPD, DWF, five elements digital, Gomag, GTS, Klarna, Limitless Agency, MerchantPro, MTH Digital, Oveit.com, Plăți.Online, Poșta Panduri, RTB House, Sameday, Sinaps, tbi bank, Visa

Partener Media Principal: StirileProTV.ro & VOYO

Official Radio: KISS FM

Official Hosting: HOSTERION

Official Coffee: 5 to Go

Refreshments by: Pepsi

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din București

Eveniment4 ore inainte

Incursiune în training-ul medicilor, într-o tehnologie a viitorului. Interviu cu Eliza Gârbea, coordonator si manager clinic în „Chirurgie Robotică”

«Ceea ce poți demonstra tu însuți este mai de încredere decât ți-ar prezenta oricine altcineva » ne spune Eliza Gârbea, coordonator...

Eveniment20 de ore inainte

EXCLUSIV: SONDAJ ELECTORAL Alegeri Locale iunie 2024 pentru județele Constanța și Prahova – Grupul de presă INCISIV

SONDAJ ELECTORAL COMANDAT de Grupul de Presă INCISIV pentru Constanța și Prahova (ALEGERI LOCALE iunie 2024) Probabil toată lumea a...

EvenimentO zi inainte

„Poate brieful tău să dea volumul mai tare binelui”?, competiția de briefuri creative dedicată companiilor și ONG-urilor

La 18 ani de activitate, pastel dă volumul mai tare proiectelor creative care aduc schimbări pozitive în societate și trimite...

EvenimentO zi inainte

Puma Lansează Campania De Brand „see The Game Like We Do: Forever. Faster.” Pentru A-și Consolida Poziționarea În Performanța Sportivă

Compania globală de sport PUMA a lansat prima sa campanie de brand la nivel mondial din ultimii 10 ani „FOREVER....

Uncategorized5 zile inainte

TikTok anunță actualizări și parteneriate noi pentru o mai bună transparență în domeniul AI

București, 9 mai 2024 – TikTok anunță astăzi noutăți legate de legate de eforturile prin care îi ajută pe creatori...

Administrație locală5 zile inainte

Studiu Aqurate: Românii și-au pregătit casa, au investit în echipamente, aer condiționat și hrană pentru animale, înainte de Sărbătorile Pascale

Curățenia de primăvară și pregătirea casei pentru sezonul cald au produs cea mai mare creștere în categoria Hardware, ce include...

Exclusiv5 zile inainte

Samsung sărbătorește un deceniu de leadership pe piața globală a soundbar-urilor

București, România – 8 mai 2024 – Samsung Electronics și-a menținut poziția de lider în piața globală a soundbar-urilor timp de...

Afaceri5 zile inainte

Cortina North, Cel Mai Mare Proiect Rezidențial Românesc din Pipera, Se Apropie de Finalizare

Dezvoltatorul va finaliza întreaga construcție până la finalul acestui an, reușind astfel o dezvoltare record de peste 1500 de apartamente premium...

Eveniment6 zile inainte

Samsung Electronics menține poziția de lider pe piața globală a televizoarelor pentru al 18-lea an consecutiv

București, România – 8 mai 2024 – Samsung Electronics și-a menținut supremația pe piața globală de televizoare pentru al 18-lea an...

Uncategorized6 zile inainte

Criterii în alegerea manualelor școlare: Ce cred profesorii români că este important pentru elevii lor?

București, 8 mai 2024 – Corectitudinea științifică și actualitatea informațiilor sunt cele mai importante criterii din punctul de vedere al...

Exclusiv7 zile inainte

Poliția Română desființează singura structură specializată în cercetarea delincvenței juvenile, în loc să o dezvolte – Ziarul Incisiv de Prahova

Organizația Națiunilor Unite, prin Rezoluția 33/40 din 29 nov. 1985, a adoptat un set de reguli de uniformizare privind aplicarea...

Eveniment7 zile inainte

CÂND POLITICUL OMOARĂ… CAII! LUPU și USR-ul vinovați de genocidul de la Delfinariul Constanța!

PREAMBUL 2020  IULIAN CĂLIN devenea consilier local al USR Constanța, fiind pus pe loc eligibil pe listele de consilieri locali...

EvenimentO săptămână inainte

8 cursuri și workshop-uri intensive și peste 20 de speakeri internaționali și români la GPeC SUMMIT 20-21 Mai

Aflat la a 19-a ediție anuală, GPeC SUMMIT este considerat cel mai important eveniment de E-Commerce și Digital Marketing din...

UncategorizedO săptămână inainte

De ce este bine sa alegi un avocat in drept comercial?

Daca esti antreprenor sau ai o afacere in Cluj, intelegi cat de complex poate fi peisajul juridic in lumea afacerilor....

Afaceri2 săptămâni inainte

Descopera Bonusurile Fara Depunere la Cazinouri Online

✅ Totul despre beneficiile bonusurilor fara depunere ✅ Strategii pentru a maximiza avantajele ofertelor ✅ Ghid complet pentru intelegerea bonusurilor...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Cum menții confortul termic în zile capricioase

În acest articol, îți oferim sfaturi și trucuri eficiente pentru a te bucura de un confort termic optim în locuința...

Știrea Zilei