Connect with us

Cultură

Principalele atractii ale colectiilor tematice

Publicat

pe

Colectiile tematice

Magazinul de antichitati Artantik, datorita seriozitatii si respectului acordat neconditionat tuturor cumparatorilor, a creat un parteneriat solid cu numerosi colectionari din tara si strainatate, totodata stabilind relatii de colaborare cu asociatii internationale de profil. Astfel, am avut placerea de a putea tranzactiona peste 5000 de articole colectionabile.

Implementand solutii tehnice de actualitate, raportari la cotatii si repere internationale adaptate specificului pietei romanesti, ArtAntik desfasoara o activitate transparenta, oferind certitudinea unor tranzactii oneste si avantajoase avand in galeria sa de arta si colectiile tematice carora li se acorda o atentie si importanta foarte mare.

Principalele atractii

Principalele atractii ale colectiilor tematice sunt urmatoarele obiecte care se evidentiaza prin aspectul rafinat si somptuos. Una dintre atraciile colectiilor tematice este Colectie de trei miniaturi-contragreutati pentru aur – Mrammuo – Ghana. Aceasta este realizata prin stravechea tehnica a ” cerii pierdute ” si contine o colectie formata din trei piese miniaturale, a caror utilitate practica era accea de etalon comercial pentru cantarirea pulberii de aur.

O alta atractie a colectiilor tematice este Vechi tablou religios in basorelief de alama argintata, „Cina cea de Taina”, acesta fiind realizat din din basorelief in alama argintata (cu patina naturala) si rama originala, realizata din lemn masiv, furniruit si patinat. Este o veche productie de atelier central-european, datand din prima jumatate a secolului XX.

Colectiile tematice si avantajele sale

Avantajele colectiilor tematice sunt ca ofera un aspect inedit datorita bijuteriilor de colectie ce fac parte din galeria de arta ale magazinului nostru. Dar si datorita vechimi ce ofera un stil istoric incaperii unde le situati pe acestea impresionand prin intermediul acestora orice privitor si va puteti oferi prin intermediul lor o intoarcere miraculoasa in timp.

Daca doriti sa oferiti elegnata si rafinament incaperii dumneavoastra puteti apela la firma Artantik aceasta ofera seriozitate si nu o sa va dezamageasca niciodata!

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cultură

RAFOTO este echipa foto video pentru nunta ta

Publicat

pe

De

Ai nevoie de amintiri vii și captivante pentru evenimentele tale speciale? RAFOTO din Buzau este alegerea perfectă pentru a transforma momentele tale în amintiri de neuitat. Cu o echipă dedicată de profesioniști în domeniul foto-video, RAFOTO aduce la viață fiecare detaliu important al evenimentelor tale.

Experiență Profesională

Cu o vastă experiență în domeniu, echipa RAFOTO aduce un amestec de creativitate și tehnică în fiecare proiect. Fie că este vorba de nunți, botezuri, evenimente corporate sau sesiuni foto individuale, suntem pregătiți să surprindem esența și frumusețea fiecărui moment.

Echipament de Ultimă Generație

Calitatea imaginilor și a videoclipurilor este esențială pentru RAFOTO. De aceea, lucrăm cu echipament de ultimă generație, pentru a oferi clienților noștri rezultate deosebite. De la camere profesionale la echipamente de iluminat și tehnologie de editare avansată, punem la dispoziție tot ce este necesar pentru a obține cele mai impresionante vizualuri.

Abordare Personalizată

Fiecare eveniment este unic, iar echipa RAFOTO înțelege importanța unei abordări personalizate. Ascultăm cu atenție dorințele clienților noștri și lucrăm împreună pentru a realiza o viziune comună. Fie că preferi un stil clasic sau unul mai modern și creativ, suntem aici pentru a transforma ideile tale în realitate.

Portofoliu Bogat

Cu o colecție diversificată de proiecte reușite, portofoliul RAFOTO vorbește de la sine. Fie că suntem vorba de portrete expresive, cadre romantice sau capturi pline de energie de la evenimente festive, suntem mândri să împărtășim munca noastră remarcabilă cu comunitatea din Buzau.

Pachete Flexibile FOTOGRAF BUZAU

La RAFOTO, înțelegem că fiecare client are nevoi diferite. De aceea, oferim pachete flexibile, adaptate bugetului și cerințelor tale specifice. Fie că ai nevoie doar de servicii foto sau video, sau de o combinație a ambelor, suntem aici pentru a crea o soluție personalizată pentru tine.

Contactează-ne Astăzi!

RAFOTO din Buzau nu este doar o echipă de fotografi și videografi, ci un partener de încredere în capturarea momentelor tale speciale. Contactează-ne astăzi pentru a discuta despre evenimentul tău și pentru a afla cum putem contribui la crearea unor amintiri de neuitat. Cu RAFOTO, fiecare moment devine o operă de artă! Tag FOTOGRAF NUNTA BUZAU

Facebook Comments
Citeste in continuare

Cultură

Distractia – elementul cheie pentru petreceri de nunta reusite

Publicat

pe

De

In foarte multe situatii un cuplu care pregateste organizarea nuntii se concentreaza foarte mult pe aspecte precum locatia evenimentului, meniul servit invitatilor, decoratiunile salii si rochia miresei. Insa uita ca cel mai important element pentru o petrecere de nunta reusita este formatia de muzica. Tocmai din acest motiv trebuie ca fiecare cuplu de viitori miri sa acorde o atentie deosebita pentru alegerea formatiei de nunta.

Indiferent de cum arata rochia miresei, costumul de mire si de cat de sofisticat este meniul, doar daca alegi o formatie nunta Bucuresti care sa creeze o atmosfera electrizanta vei avea garantata reusita petrecerii de nunta. Iata care sunt cele mai importante criterii pentru alegerea unei formatii muzicale pentru petrecerea de nunta.

Analizeaza cu atentie recenziile

Primul lucru pe care trebuie sa il faci atunci cand vrei sa angajezi o formatie pentru petrecerea nuntii este sa acorzi atentie recenziilor. Vei putea gasi acolo atat detalii cu privire la modul in care formatia a interpretat melodiile pe durata petrecerii, cat si informatii referitoare la detalii mai mici, dar foarte importante, precum deschiderea formatiei la sugestii, modul in care au interactionat membrii formatiei cu invitatii sau profesionalismul sonorizarii. Toate aceste detalii te pot ajuta sa iti faci o imagine asupra formatiei de muzica pe care intentionezi sa o angajezi.

Asculta live formatia

Indiferent de cat de multe recenzii ai citi, nu intotdeauna poti sa iti faci ideea finala doar in baza unor pareri ale altor persoane. Mai ales cand vine vorba despre muzica. Din acest motiv un sfat util este acela de a cauta sa asculti live formatia pe care vrei sa o angajezi pentru petrecerea de nunta. Fie gasesti cateva demo-uri muzicale, fie poate poti participa la un eveniment unde formatia va fi pe scena si va intretine atmosfera, este important sa asculti cateva minute live din melodiile interpretate de acestia.

Pune pe lista cateva formatii preferate

Avand in vedere ca oferta de formatii pentru petrecerea de nunta este foarte numeroasa, este recomandat sa faci o lista cu cele care sunt preferatele tale. In acest mod vei putea afla care dintre acestea sunt disponibile in ziua evenimentului, vei putea ulterior sa afli care sunt tarifele si in final sa alegi acea formatie nunta Bucuresti care se plaseaza pe primul loc in functie de criteriile pe baza carora faci alegerea respectiva.

Semneaza contractul doar cand ai toate informatiile

Nunta este un eveniment foarte important pentru orice cuplu. Prin urmare trebuie sa fie unul reusit. Din acest motiv se recomanda ca inainte de a semna contractul de prestari servicii, sa te asiguri ca vei avea toate informatiile. Trebuie sa discuti cu formatia de muzica aspecte privind repertoriul muzical, playlist-ul pentru petrecere, detaliile privind sonorizarea si programul nuntii.

Nu uita sa pui toate intrebarile la care vrei sa stii raspunsurile inainte de ziua nuntii cu privire la desfasurarea evenimentului din perspectiva formatiei de muzica. Acestea sunt cele mai importante sfaturi care te pot ajuta sa alegi acea formatie nunta Bucuresti care sa asigure distractia la petrecerea nuntii tale. Pentru mai multe detalii viziteaza formatia-bucuresti.ro.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Administrație locală

Ai cărți vechi acasă? Du-le la anticariat!

Publicat

pe

De

Rafturile care se lasă sub greutatea cărților pot reprezenta o problemă pentru mulți iubitori de lectură. Din păcate, în timp, chiar și cea mai mare bibliotecă începe să rămână fără spațiul necesar pentru alte titluri noi. Atunci apare o adevărată dilemă – ce să faci în această situație? Una dintre cele mai bune opțiuni este să scapi de cărțile vechi care au stat pe rafturi, neatinse de ani de zile, și de care îți amintești doar când ștergi praful. Drept urmare, ele ajung să ocupe un spațiu valoros și, în același timp, șansa de a ajunge să le citești din nou scade considerabil. Așadar, este bine să abordezi situația rațional și, în loc să arunci cărțile vechi pe care le ai, să le oferi o șansă la o nouă viață. În plus, poți chiar să câștigi bani din asta, pe care îi poți folosi pentru a cumpăra cărți noi. Cum poți face acest lucru? Ia legătura cu un anticariat!

De ce să vinzi cărțile vechi?

Cel mai important motiv și cea mai mare motivație pentru a scăpa de cărțile vechi de pe rafturile tale este spațiul. La urma urmei, bibliotecile de acasă au un spațiu foarte limitat și rareori ai ocazia să-l extinzi în vreun fel. Din păcate, acest lucru necesită ca fiecare iubitor de literatură să facă unele compromisuri și să se uite din când în când prin propriile colecții de cărți.

Serviciul de cumpărare cărți este singurul mod cu adevărat eficient de a câștiga spațiu pentru edițiile mai noi, pe care le cumperi în mod regulat. Merită să îți amintești că, cu cât există mai multe cărți, cu atât curățarea rafturilor este mai solicitantă și consumatoare de timp. Cu toate acestea, avantajele vânzării de cărți vechi, care nu-ți mai sunt de folos, nu se termină aici. La urma urmei, ceea ce ai citit deja poate fi complet nou pentru altcineva. Prin urmare, crearea de bune practici este cea care promovează lectura.

Cât vei câștiga din vânzarea cărților vechi?

Dacă vrei să scapi de cărțile vechi, vei avea doua mari beneficii: poți câștiga spațiu suplimentar în bibliotecă, dar poți obține și o anumită sumă de bani. Această oportunitate este oferită în primul rând de un anticariat care cumpără cărți. În funcție de titlu, autor și starea cărții, poți obține o sumă destul de bună pentru un anumit volum.

Cu toate acestea, se întâmplă uneori să nu fii complet conștient că ai o carte care a fost publicată într-o ediție limitată, care este foarte dorită pe piață, sau o ediție specială cu ilustrații. În această situație, suma pentru care o poți vinde crește semnificativ. Oricum, indiferent de cât de mult reușești să câștigi, această soluție este mult mai benefică decât aruncarea cărților vechi.

Cum poți vinde cărțile vechi?

Dacă decizi să îți vinzi cărțile vechi, ar trebui să te familiarizezi cu metodele de efectuare a tranzacției. Unul dintre ele, care are multe avantaje, este apelarea la serviciile unui anticariat. Acesta cumpără cărți pe care le vând ulterior clienților lor. Echipa anticariatului este formată din profesioniști în domeniu, care au cunoștințele și abilitățile necesare pentru a valorifica o anumită carte. Dacă ai multe cărți pe care vrei să le oferi spre vânzare, cineva de la anticariat va veni să le evalueze și îți va plăti pe loc suma de bani stabilită. Totul este foarte simplu, așa că dacă nu știi ce să faci cu cărțile tale vechi, vinde-le la un anticariat care le va oferi o a doua viață.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din București

drojdie uscata drojdie uscata
Uncategorized5 ore inainte

Afla de ce ar trebui sa cumperi drojdie uscata doar in ambalaj vidat!

  Drojdia uscata este un ingredient esential in brutarii si patiserii deoarece poate fermenta rapid, transformand zaharurile din faina in...

daune auto bucuresti daune auto bucuresti
Uncategorized5 ore inainte

Daune auto in Bucuresti – un fenomen zilnic si stresant, dar cu o solutie usoara!

  Conform statisticilor, cele mai multe accidente rutiere – in anul 2020 – au fost inregistrate in Bucuresti. Astfel, este...

aparate remodelare corporala profesionale aparate remodelare corporala profesionale
Uncategorized6 ore inainte

Aparate de remodelare corporala profesionale: cum le alegi pe cele potrivite

  Cauti aparatura profesionala cu care sa diversifici oferta de servicii estetice a salonului tau de infrumusetare? In acest caz...

Uncategorized6 ore inainte

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

În perioada 14 februarie – 14 martie 2024, valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut la 244 de lei,...

Uncategorized7 ore inainte

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Stil și funcționalitate într-un pachet complet

Tableta include celebrul S Pen, un design elegant și o baterie de lungă durată perfectă pentru a duce la bun...

Uncategorized8 ore inainte

SWISS CLINICS participă la AMWC Monaco 2024, cel mai important congres mondial de medicină estetică și anti-îmbătrânire din lume

AMWC Monaco 2024 are loc în cadrul Grimaldi Forum, în perioada 27-29 martie, și aduce împreună peste 15.000 de participanți Swiss...

UncategorizedO zi inainte

UP Generation lansează Life Skills Pro: Primul program de mentorat din România care transformă viitorul tinerilor

București, 27 martie, 2024: Cu obiectivul de a aduce soluții și sprijin unei generații aflate în căutarea direcției și a...

UncategorizedO zi inainte

Cum s-a schimbat relația românilor cu băncile în ultimii 8 ani? De la zeci de mii de procese, la negociere și rezolvare amiabilă

27 martie, București. Radiografia sistemului bancar prin prisma evenimentelor petrecute în acest domeniu în ultimii 15 ani este principala temă...

UncategorizedO zi inainte

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Samsung Electronics îmbunătățește experiența utilizatorilor pe o gamă largă de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizării One UI 6.1*. Începând cu 28...

Uncategorized2 zile inainte

Kingston Digital lansează SSD-urile industriale i-Temp

formate de 2,5-inch & M.2 2280 Pentru integratorii de sisteme și inginerii de proiectare Managementul ciclului de viață și asistență...

Eveniment2 zile inainte

NAVITEL a lansat o nouă cameră de bord auto: NAVITEL R35

NAVITEL a lansat la începutul anului noua cameră de bord auto NAVITEL R35 care este proiectată pentru a oferi o experiență de...

Viața în București3 zile inainte

De ce sa alegi pantofii sport cu platforma?

În universul modei contemporane, acesti pantofi sport cu platforma au devenit o alegere tot mai populară printre femeile moderne care...

Uncategorized3 zile inainte

BenQ lansează PD3225U, un nou monitor de design pentru utilizatorii de Mac și MacBook Pro

Alăturându-se seriei de monitoare profesionale, PD3225U este o necesitate pentru designeri, fotografi și creatori de conținut București, România,  Martie 2024 –...

Sian Beauty Concept Sian Beauty Concept
Social4 zile inainte

Epilarea definitivă: Sfaturi pentru o piele fină și netedă

Visul unei pieli mereu netede și catifelate, fără grija firelor de păr nedorite, poate deveni realitate cu ajutorul epilării definitive....

Exclusiv6 zile inainte

WHITE TOWER (XXIII)/Dupa rambusari ilegale de T.V.A asistam la mentinerea masurilor penale – Ziarul Incisiv de Prahova

 Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ)  a respins, ca nefondate, contestaţiile formulate de Parchetul de pe lângă Curtea de...

Muzeul Judeţean Argeş Muzeul Judeţean Argeş
Social6 zile inainte

Muzeul Judeţean Argeş – parteneriat cu Muzeul Național Bran

Alături de Cornel Popescu, managerul Muzeul Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu a avut o întâlnire extrem de interesantă cu reprezentanții...

Știrea Zilei